#20 Tetê

Geldiginden beri en iyi macini oynadi sanirim. Ah bir de devami gelse kara oglan.

Bu kadar baskın oyunu az oyuncu becerebilir, doğru kararlarla çok iyi yerlere gelmesi olası.

Güvenmeye devam
Sürekli oynasa belki son vuruşunu geliştirecek, kararları daha iyi olacak ama önünde de Hakim gibi bir isim olması onun için sanırım talihsizlik admirim. Nasıl bir formül bulunur ve daha fazla şans bulur artık Okan hocanın mühendisliğine kalmış gibi duruyor

gol kaçırması dert değil. yarın hepsini atar, ikisini kaçırır birini atar vs.
mühim olan bugün inanılmaz istekliydi. süper mücadele etti. çok iyi paslar attı. her pozisyonda vardı. böyle devam

oda icardinin aşkı olmak istiyor kerem gibi ondan bu caba

Uzun zaman sonra ilk kez begendim. Son vuruslarda sinifta kalmasinin sebebi ozguven eksikligi.

Bu herif açılıyor gibi yav tam brezilyalı gibi oynadı maçta biraz daha odaklansa büyük silah olur.
Ben bu maç çok beğendim, hakemin kendine karşı art niyetini de çıkıp açıklamalı.

Harika maç çıkardı bana göre.

Geçen maçlara göre daha az bencildi.

Gol vuruşu olarak da 1-2 iyi şutu vardı, kaleci tuttu.

Kaçırsın ama böyle eforlu oynamak kolay değil.

Harika maç çıkardı bana göre.

Geçen maçlara göre daha az bencildi.

Gol vuruşu olarak da 1-2 iyi şutu vardı, kaleci tuttu.

Kaçırsın ama böyle eforlu oynamak kolay değil.
Şabanlık yapıp direkt şut da çekmedi bayağı paslı oynadı. O yoğun eleştirilen konuyu aşmıştır umarım. Kendisinin goller atacağı dönemler de gelecektir.

Bu ve barış tek topta uzun şut çalışmalı bence. Müthiş avantaj katarlar kendilerine.

Iyidi ama gene bir suru kufur yedi tarafimdan. Hangi birini atacaksin ulan sen?

Bugun hanene 1gol 1 asist yazdiramadin ya bu ayip sana yeter

Brezilyanın yüz karası çalım manyağı yaptı adanayı.icardiye 3 pas çıkardı gollük,ikinci yarı calimlarindan sonra topu alanlarda asistlik paslar cikardi sayesinde.mesela mertens kereme verdi,kerem kaçırdı.tek sorunu ozguven bunun

Geri
Üst Alt