#20 Tetê

Yeteneğiyle ilgili tek sorun görmüyorum, kahvedeki dayılardan farkı olmayan tiplerin yorumlarına aldırmayın o yüzden.

Sıkıntısı mental ve karar verme noktasında, bu da genç oyuncularda olan bir durumdur. Tavanı yüksek bir oyuncu ve kendisininden faydalanmayı bilmeliyiz.

Tempo anlamında da hücuma çok şey katıyor ve çokça sorumluluk da alıyor. Zaha ve Ziyech daha olgun olsalar da topa giden değil top bekleyen oyuncular, Tete ise topa giden bir oyuncu bu da oyun içinde çok fark yaratan bir özelliktir.

Bugün asist yapamaz, gol atamazsın yarın bunları atar, yaparsın. Önemli olan pozisyona girebilmek, pozisyon üretmek, dinamik ve yaratıcı olmak.

Dün akşam neler yapabileceğini, oyunda nasıl fark yaratabileceğini futbolu doğru izleyen herkese gösterdi. Özellikle de Mertens gibi oyun aklı yüksek biriyle birlikte oynadığında oyununun nasıl akıp gittiğini gördük. Üçgenler, verkaçlar, içe katetmeler derken adam Mertens'le beraber ataklarımızın yarıdan fazlasını üretti.

Maçı skor gözlüğüyle izleyip Tete'yi gol asist yapamadığı için beğenmeyenler bu videoyu izlerlerse ne demek istediğimi anlayabilirler. İcardi gününde olsa resmen Tete'nin 3 asisti olacaktı. Ayrıca ilk golde de katkısı var.

Son düzenleme:
Bu maç en iyi maçıydı. İlk defa Brezilyalı kanat olduğunu anladık. Bencil de değildi. Sadece şanssızdı.

Ben gayet beğendim. Tek eksiği goldü ve bunun gerginliğini yaşadığı da belli oluyordu.

Tete. Samba nasıl yapılır dersi almak istiyorsanız Tete'nin oynadığı oyuna bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Aylardır herkesin beklediği, Shakhtar ile Real Madridi yıkan Tete buydu. Lyonun Ligue 1'de son iyi sezonunun tek sebebi bu adamdı. Leicester ile EPL de geçen sene tek direnen adamdı. Belki hala Ziyech, Kerem ve Zahanın arkasında ama her an ilk 11'e çok yakın. Bu oyunla devam Brezilya Aslanı. İyi ki geldin

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar gol kaçırırsa kaçırsın Adana Demirspor karşısındaki muhteşem performansıyla bu maç 11 başlamayı hak etmişti eğer formayı vermeseydik ayıp olurdu. Ziyech'de 2-3 antrenman yaptı o da sonradan girip katkısını verir.

bunun aptalligi yüzünden sanchezi kaybettik

attigi pasla bardak karsi karsiya kaldi rakiple

macin basinda da ayni pasi denemisti ve buna benzer bir tablo olusuyordu yine

belhanda da ayni sacmaliklari yapip duruyordu sürekli

Geri
Üst Alt