#20 Tetê

Abi yeter artik ben sistim daha ne kadar sans verilebilir yaf ? He, bu oyuncu motive degilse ayri ancak gayet de sans buldu, hemde her kulvarda.
Şans verilmesi değil bahsettiğim şey. Amaçsız transferler yapıyoruz. Tete'de ne gördünüz, nasıl bir katkı sunar buna bakmadın alındığı çok belli. Böyle alırsan takımda da sırıtır. Çocuğun suçu yok.

Ve bu adam ligin en değerli futbolcusu.
O siteye bakıp transfer yapan takımlar var halen.
Onun sayesinde satabiliriz belki bize hiç uymayan bu profildeki adamı.

Oyuncu bizde tutmadı. Yaşı genç, üstünde duralım demek isterdim. Ama bunun için maaşı çok fazla. Elden çıkarıp takımın maaş dengesini ayarlamak gerekiyor. Bonservis verilmediği için zarar etmeyiz en azından.

benzeri hareketlerle rakibi açmaya calısmak bunu sadece bir maç değil hep yapmak akıllı işi değil. çekme kardeşim bi kere de soluna ya, bi kere de sola çektikten sonra sağına tokatla topu ve çizgiye in. geldiğinden beri en iyi macları çizgiye topu indirdiği maclar bu hala şut için sola çekmek istiyor topu. biraz kafanı kullan be kardesim.

zaha da aynı bok. bambaska bir zaha izliyoruz valla kac haftra oldu sezonun asıl hayal kırıklığı zaha.

bu kardeşin bu halini görmek üzücü sıfatını görünce üzülüyorum hep nedense hep üzgün gibi bir hali var ama 3.000.000 EUR alıp ben de böyle üzülebilirim sıkıntı yok
Adamın normal yüz ifadesi 'bön'; mahzunluktan değil yani...

Şuna 5.9 milyon ödemek büyük kazık oldu. Mesela MT oyuncusu, bonservisi elinde, o zaman çok da ihtiyaç duyulan bir mevki için Okay söz konusu olduğunda, ''1 milyon ister, aman ha!'' diye feveran edilmişti. Şimdi Yusuf Sarı' nın bonservisi boşa çıkacak deniyor; 600-700 maaş istese aynı şeyin yapılacağından eminim. Eldekilerin halini düşününce gözüme Ribery gibi geliyor!..

Inanilmaz hayal kirikligi.
Bir futbolcuda en nefret ettigim şey hani sol veya sag ayakli olur ama topa vurdugunda asıl kullandigi ayak o degil izlenimi verir ya aynen Tete'de onu hissediyorum. Bilmeyen birine adamin tüm sutlarini izletsen hepsi " top ters ayagina gelmiş" derler. Ayni hissiyat Berkan icin de gecerli ve zamaninda Hasan Şaş

Bu arkadaşa 2,8m ücret ve 3,1m imza parası vermişiz.
Ya şimdi satılması yada ısrar edilmesi gerekiyor yoksa bu performansla-maaşla biraz zor göndeririz.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Davidson harici yeni transferlerin hepsi fos çıktı ve santim ilerleme yok. Fiyasko.

bizdeki kontratı hiçbir yerde bulamaz. muhtemelen elde patlayacak.

Transfer çalımıydı yine elimizde patladı. Mental olarak da zayıf gibi. Hiç hırs yok.

Az buçuk insan sarrafıysam net söylüyorum ya bu çocuğun psikolojisi bozuk ya da bi travması var

Ben adamı gözünden tanırım

Tete Zaha bunlar cok kolay calim atan oyuncular ama bizde nolduysa adamlar komik hallere dusuyor. Bu adam Fransada kapali savunmalara karsi oynadi onlarin icinden geciyordu burda noluorda Kayserideki adama ustunluk saglayamiyor cozemedim.

Transferlerin genelindeki sorun bana gore aidiyet duygusu yok sahiplenmiyorlar takimi. Bitsede gitsek modundalar. Mertens mesela kotu oynar iyi oynar ayri ama adam her mac o aidiyetini gosteriyor anliyorsun vucut dilinden hareketlerinden. Bunlarda bir gram o his gecmedi bana acikcasi. Bonservisi elinde diyede artik her salataligi olana tuz ile kosmayalim ya. Bu maasi kim verecekte alacak bizden oyuncuyu cok zor.

3.3 milyon maaş alan adamı hangi takım isterki ? Hadi bonservis ödemedik eyvallah ama 3.3 milyon nedir Allah aşkına ya.

Geri
Üst Alt