#20 Tetê

O cevaba bakarak yazdım. Her neyse 500 bin az olsun çok mu az 2.8 m. ?
3.3'ten daha az olduğu kesin sanki?

Resmi açıklaması olan tutarları bile isteye yanlış yazmak doğru değil. Sen de buna katılırsın diye düşünüyorum.

Sonuçta bir sosyal medya manipülasyon savaşı içinde bu camia. Takımın kendi taraftarı bu değirmene su taşırsa başkaları neler yapar kim bilir değil mi?

3.3'ten daha az olduğu kesin sanki?

Resmi açıklaması olan tutarları bile isteye yanlış yazmak doğru değil. Sen de buna katılırsın diye düşünüyorum.

Sonuçta bir sosyal medya manipülasyon savaşı içinde bu camia. Takımın kendi taraftarı bu değirmene su taşırsa başkaları neler yapar kim bilir değil mi?

2,8 milyon euro adamın net maaşı. Bu adama 3.1 milyonda imza parası verilmiş.
Toplam 4 sene dahi kalsa 11,2 milyon euro + 3.1 imza parası : 14,3 milyon
Totalde senesi 3,5'u dahi geçiyor.
Manipülasyon falan değil kulübün açıkladığı resmi rakamlar.

2,8 milyon euro adamın net maaşı. Bu adama 3.1 milyonda imza parası verilmiş.
Toplam 4 sene dahi kalsa 11,2 milyon euro + 3.1 imza parası : 14,3 milyon
Totalde senesi 3,5'u dahi geçiyor.
Manipülasyon falan değil kulübün açıkladığı resmi rakamlar.
Maaş ayrı imza parası ayrı şeyler. Sen gidip 3.3 maaş alıyor yazarsan bu manipülasyon olur.

Senin yazdığın oyuncunun sözleşme süresince kulübe tahmini yükümlülüğü. Bu oyuncunun sezon sonu satılmayacağı ne malum? Sonuçta CV'sine göre belirleniyor bu ücretler.

Senin yaptığın Hayri Kozak'ın genel kurulda yaptığı Zaniolo yorumuna benziyor bu şekilde.

Matematik ortada. İmza parasını neden saymıyorsun anlamadım ki ? Sonuçta peşin ödenmiş veya ödenecek bir para. Hesabı kitabı yaptım yukarıda.

Burada önemli olan Tete'nin aldığı ücret değil bu kadar yüksek maaşların verilmesi. Bu adamı bu performasla sat bakalım nereye satabileceksin. Kimse almazsa 4 yıl boyunca bu paraları paşa paşa ödeyeceksin.

Aslında leicester city performansından balon olduğunu anlamalıydık ama cicaldauyu futbolcu sanan scout ekibine sahibiz. Bu arkadaşın menajeri iyi, transfermarkt değerini bile suni şekilde şişirmişler

Geldiğinde hiç içime sinmemişti ama herkes ortalığı ayağa kaldırdı tete diye ve maalesef hüsran inşallah talibi çıkar göndeririz

Futbolcu pazarlama ve satma konusunda en kötü kulüplerden birisiyiz maalesef.

Normal sartlarda Tete gibi birini cok rahat 7-8 Milyona satabilirsin Avrupa'ya hatta daha fazla paraya bile gider. Talipleri varmis galiba. Tahminimce yine salak salak satin alma opsiyonu ile bir yere kiralariz en fazla.

Akşam gol atamazsa daha kadroya alınmasın Ümraniyespor'a karşı bile üstünlük kuramayacaksa kime kuracaklar bilmiyorum.

Kerem demirbay
Kaan Ayhan
Eyüp Aydın
Bakambu
Kerem Demirbay tamam pasajlar sunduda bekledigimiz oyuncumu?bence değil
Kaan Ayhan geçen sezon geldi.Hala standart 11 oyuncumuz değil.Direk 11 e yazarmisin
Eyüp bu akşam göreceğiz henüz aldığı süre 10 dak.
Bakambu hangi yaramiza merhem oldu.Kac gol attida faydalı diyelim.Keske gomis kalsaydı demeden edemiyor insan.

bu herif fransa liginde nasıl 6 gol 3 asistlik istatistik yapmış yarım devre de çok ilginç

Aslında leicester city performansından balon olduğunu anlamalıydık ama cicaldauyu futbolcu sanan scout ekibine sahibiz. Bu arkadaşın menajeri iyi, transfermarkt değerini bile suni şekilde şişirmişler
Adnan kardeşim skills videosunu izleyince biz de Çikıldauyu futbolcu sanmış idik. Yapay zeka prodüksyonumudur nedir herif Hagi gibiydi.

Ama velakin haklısın, scoutlar gidip maçlarını takip etmeliyken biz gibi videodan izleyip beğenmiş olabilir. Internet kafede kovuşlandırılmış bir scout ekibine sahibiz sanırsam

Geri
Üst Alt