Fatih Durak
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2018
- 1.552
- 928
- 1.158
Anlamadım ne deşifresi ne yedek hesabı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım ne deşifresi ne yedek hesabı ?
Kap açıklamasında yazan maaşa 500 bin Euro eklemişsin de onu diyorum. @Osman Arabacı da aynı tutarı yazmıştı dün.Anlamadım ne deşifresi ne yedek hesabı ?
O cevaba bakarak yazdım. Her neyse 500 bin az olsun çok mu az 2.8 m. ?Kap açıklamasında yazan maaşa ek 500 bin Euro yazmışsın da onu diyorum. @Osman Arabacı da aynı tutarı yazmıştı dün.
Siz cepten ödüyorsunuz bu ek tutarı sanırım.
3.3'ten daha az olduğu kesin sanki?O cevaba bakarak yazdım. Her neyse 500 bin az olsun çok mu az 2.8 m. ?
3.3'ten daha az olduğu kesin sanki?
Resmi açıklaması olan tutarları bile isteye yanlış yazmak doğru değil. Sen de buna katılırsın diye düşünüyorum.
Sonuçta bir sosyal medya manipülasyon savaşı içinde bu camia. Takımın kendi taraftarı bu değirmene su taşırsa başkaları neler yapar kim bilir değil mi?
Maaş ayrı imza parası ayrı şeyler. Sen gidip 3.3 maaş alıyor yazarsan bu manipülasyon olur.2,8 milyon euro adamın net maaşı. Bu adama 3.1 milyonda imza parası verilmiş.
Toplam 4 sene dahi kalsa 11,2 milyon euro + 3.1 imza parası : 14,3 milyon
Totalde senesi 3,5'u dahi geçiyor.
Manipülasyon falan değil kulübün açıkladığı resmi rakamlar.
Matematik ortada. İmza parasını neden saymıyorsun anlamadım ki ? Sonuçta peşin ödenmiş veya ödenecek bir para. Hesabı kitabı yaptım yukarıda.
Ve iyi oynamalıBugun mutlaka oynamali
Evet, gol ve goller atmaliVe iyi oynamalı
Yalnızca oynaması yetmez
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem Demirbay tamam pasajlar sunduda bekledigimiz oyuncumu?bence değilKerem demirbay
Kaan Ayhan
Eyüp Aydın
Bakambu
Adnan kardeşim skills videosunu izleyince biz de Çikıldauyu futbolcu sanmış idik. Yapay zeka prodüksyonumudur nedir herif Hagi gibiydi.Aslında leicester city performansından balon olduğunu anlamalıydık ama cicaldauyu futbolcu sanan scout ekibine sahibiz. Bu arkadaşın menajeri iyi, transfermarkt değerini bile suni şekilde şişirmişler