#20 Tetê

Beleşe aldığımız da kesin değil. Batı, Ukrayna'ya teşvik ayağına bize geçirebilir

Gönderemiyorsak başka pozisyonlarda kullanılmalı.
Kanat oynayacak dinamizm çalım istek hırs yok.barışın sachanın yedeği olarak denenmeli.

Tam Trabzon’luk oyuncu, bir ara Alanzinho vardı onun yandan yemişi, ver Tete’yi al Ömür’ü bitti gitti.

Kısa sürede parlasın satalım fikri çuvallara.. Umarım toparlar da, bir şekilde sezon sonu falan bir şeyler olur. Talibi olursa 10-15 affetmem.

Menajerine iyi teklif getirirsen bonservisin 15% senin olur diyelim ve o gidip yüksek Transfermarkt piyasa degerini göstererek Araplara önersin Teteyi.

Bu kadar maaş alıp kötü performans verenler listesinde top 10'a girecektir 23 yaşındaki bir kanat oyuncusunun hiç mi dikine driplingi olmaz.

Golden sonraki hareketlerine şöyle baktım da özgüveni bitmiş. O kısıtlı kadroda oynayamayınca daha da kötüleşmiş.

Düşündüm Ümraniyeye gol atan adam niye gol sevincini bu kadar hırslı yapar diye.

Belki biraz toplar kendini bu golle

Tam Trabzon’luk oyuncu, bir ara Alanzinho vardı onun yandan yemişi, ver Tete’yi al Ömür’ü bitti gitti.
Alanzinho bunu beğenmedi!..

O adam karşılaştırılamayacak kadar teknik ve dar alanda olağanüstü çabukluğa sahip bir futbolcuydu. Pek alaka kuramadım doğrusu...

Alanzinho bunu beğenmedi!..

O adam karşılaştırılamayacak kadar teknik ve dar alanda olağanüstü çabukluğa sahip bir futbolcuydu. Pek alaka kuramadım doğrusu...
Tete de çabuk ikisi de iş yapmıyor o açıdan benzeştirdim. Alanzinho da 150 maçta 12 gol atmış mesela. sene başı 7 gole katkısı var totalde ortalama.

Anlaşılan çeçe reyiz golleri bir tek ümraniye ağlarına göndermemiş

Tetee Tetee çok top eziyor
Tetee Tetee çok top eziyor
Önemli olan sola çekip orta açmak
Önemli olan sola çekip orta açmak
Kendini yorma eğlenmene bak
Kendini yorma eğlenmene bak

Kısa sürede parlasın satalım fikri çuvallara.. Umarım toparlar da, bir şekilde sezon sonu falan bir şeyler olur. Talibi olursa 10-15 affetmem.
10-15 kimse vermez, 5-6 civarına satarsak zaten zarar etmemiş oluyoruz kabataslak

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Zaha ile beraber ters kanatta yapamıyorlar bunu sol zahayı sağda denemek lazım en azından

Zaha ile beraber ters kanatta yapamıyorlar bunu sol zahayı sağda denemek lazım en azından
Valla sezonun başından beri bu kadar basit bir şeyi dahi denemeye tenezzül etmediler. Teknik heyette ki isimlerin sabit fikirliliği oldum olası en irite olduğum şeydir. İlla belli kişiler belli bölgelerde oynamalıymış gibi, berbat oynadıklarını göre göre aynı şeyde ısrarcı oluyorlar. Topçudan verim almanın yollarını katiyetle aramıyorlar, kafalarında sabit bir pozisyon var ve o topçu mutlaka o pozisyonda katkı vermeli, başka ihtimali yok diye düşünüyorlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt