- 31 Ağustos 2021
- 54.766
- 39.904
- 2.228
Çalım diye delirdi medya - forumda da Tete banko oynamalı diye yüzlerce beklentisi yüksek insan vardı.Bunu fenere iteleseydik iyiymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalım diye delirdi medya - forumda da Tete banko oynamalı diye yüzlerce beklentisi yüksek insan vardı.Bunu fenere iteleseydik iyiymiş
Alanzinho bunu beğenmedi!..Tam Trabzon’luk oyuncu, bir ara Alanzinho vardı onun yandan yemişi, ver Tete’yi al Ömür’ü bitti gitti.
Alanzinho'daki yeteneğin beşte biri bu elemanda yokAlanzinho bunu beğenmedi!..
O adam karşılaştırılamayacak kadar teknik ve dar alanda olağanüstü çabukluğa sahip bir futbolcuydu. Pek alaka kuramadım doğrusu...
Tete de çabuk ikisi de iş yapmıyor o açıdan benzeştirdim. Alanzinho da 150 maçta 12 gol atmış mesela. sene başı 7 gole katkısı var totalde ortalama.Alanzinho bunu beğenmedi!..
O adam karşılaştırılamayacak kadar teknik ve dar alanda olağanüstü çabukluğa sahip bir futbolcuydu. Pek alaka kuramadım doğrusu...
10-15 kimse vermez, 5-6 civarına satarsak zaten zarar etmemiş oluyoruz kabataslakKısa sürede parlasın satalım fikri çuvallara.. Umarım toparlar da, bir şekilde sezon sonu falan bir şeyler olur. Talibi olursa 10-15 affetmem.
Azıcık toparlarsa yani. Az çok ismi var.10-15 kimse vermez, 5-6 civarına satarsak zaten zarar etmemiş oluyoruz kabataslak
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Valla sezonun başından beri bu kadar basit bir şeyi dahi denemeye tenezzül etmediler. Teknik heyette ki isimlerin sabit fikirliliği oldum olası en irite olduğum şeydir. İlla belli kişiler belli bölgelerde oynamalıymış gibi, berbat oynadıklarını göre göre aynı şeyde ısrarcı oluyorlar. Topçudan verim almanın yollarını katiyetle aramıyorlar, kafalarında sabit bir pozisyon var ve o topçu mutlaka o pozisyonda katkı vermeli, başka ihtimali yok diye düşünüyorlar.Zaha ile beraber ters kanatta yapamıyorlar bunu sol zahayı sağda denemek lazım en azından
3 milyon Euro'luk yedek"o da bildiğimiz" ohh ne ala memleket.Beleşe aldığımız da kesin değil. Batı, Ukrayna'ya teşvik ayağına bize geçirebilir