#20 Tetê

Valla sezonun başından beri bu kadar basit bir şeyi dahi denemeye tenezzül etmediler. Teknik heyette ki isimlerin sabit fikirliliği oldum olası en irite olduğum şeydir. İlla belli kişiler belli bölgelerde oynamalıymış gibi, berbat oynadıklarını göre göre aynı şeyde ısrarcı oluyorlar. Topçudan verim almanın yollarını katiyetle aramıyorlar, kafalarında sabit bir pozisyon var ve o topçu mutlaka o pozisyonda katkı vermeli, başka ihtimali yok diye düşünüyorlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum Zaha en iyi maçını takım oyununa en çok katkı verdiği maçı sağda oynarken yaptı. Tete de topu sağına çekemediği için solda çizgiye inebilir daha takıma yardımcı olabilir neden denenmiyor bir türlü garip

İlk defa güzel bir top çıkardı tebrik ediyorum umarım devamı gelir.

kiralık gitsin he alıcısı varsa satalım zaten ama yıllık 2.8 milyon euro alıyor yani dayak bile yese ağzımı açmam.

Kimse yokken kayıp kıçının üstüne düştügü pozisyonda kulakları cınladıysa %80 benim küfürlerdendir.

emre kılınç daha çok katkı yaptı senden be koçum. tarihimizin en büyük kazıklarından biri açık ara. verdiğimiz maaşı takım arasında bölüştürsek barış alper falan topu ekmek arasına koyup yerdi hırsından. zaten hırslı da 2x olurdu en az :D

Karar verme mekanizması zayıf o nedenle sağda değil solda denenmeli tek opsiyonu soldan çizgiye inmek olacağı için faydalı olabilir onun dışında işi zor

Shaktar keşfedip yatırım yapmasa, Brezilya' da bir yerlerde karın tokluğuna futbol oynuyor ve hala keşfedilmeyi bekliyor olabilirdi. Bu sezon bizde futbol oynaması karşılığında 5.9 m kazanıyor...

kaç maçtır tek olumlu hareketi yok nasıl oluyor aklım almıyor

Geri
Üst Alt