#20 Tetê

Ben beğeniyorum bugün kötü gözüksede.Top kaybetmek istemeyen birisi her pozisyonda top isteyen biri .İçe kıvrılıyor yunus ve Yusuf sarı hissiyatı veriyor ama onlar gibi menfaat kırılganlığı yok topun kıymetini onlardan çok daha fazla biliyor.

Neyini beğenmediniz anlaması güç

Topun bizde kalmasını sağladı, asiste yakındı

Gittikçe iyiye gidiyor net şekilde
Ben de bu adama haterlığa anlam veremiyorum. Hele de Yunus lafları riyakarlık, çocuğa 5 dk tahammülleri yoktu.

Boey bile çalım attı son dklar bu adam yok atamıyor

Bugün tam olarak nesi iyiydi bilmiyorum ama benim için şu ana kadar hayal kırıklığı. Kopenhag maçında attığı olağanüstü gol için teşekkür ediyorum ama onun dışında yok.

''Öldürmez, ondurmaz'' hallere devam...Shaktar' ın 15 milyon saydığı bilinmese, şimdi beğenenlerin çoğu ''Nereden bulmuşlar bunu?'' derlerdi...Kimse beğenmezken bundan iyiydi. Uyum sağladıkça daha iyi olmasını bekliyordum, sanki daha geriye gitti. Henüz yeni sayılır, zamanla iyi olabilir ama mevcut halini övmek için epey bir koşullanmış olmak lazım...

İyi değildi ama çıkınca daha kötü olduk. Sağ tarafta sürekli hücum deniyorduk ama başarılı olamıyorduk Zaha tarafında ise hiçbir aksiyon yoktu. Hücumda sürekli kendini boşa çıkarıp pas opsiyonu oluyor bu sayede çok sayıda aksiyona giriyor. Bu maç yedekten girenler hiç katkı veremedi.

Acik konusmak gerekirse begenmiyorum. Daha farkli bir profil beklemistim.

Toğu ayağına alınca, çevresini görmüyor bu adam.

Oyunun temel prensiplerine dayalı geliştirmesi gereken çok mental olgunluk varken, bunu tamamlamış gibi hala ısrarla bazı şeylere devam ediyor olması biraz hayal kırıklığı. Onun dışında teknik kumaşı her zaman baki kalacaktır. LEI-OLYON-SHAK ne ise şimdi de ne 1 ileri ne geri hala aynı.

Tete'ye varana kadar, Zaha, Ndombele, ziyech, anhelino ne veriyorlar? Tete kicini yirtiyor, iyi profesyonel en azindan. Ya digerleri?

bu çocuk patlama yapar. yeterki morali sağlam tutulsun; özel olarak ilgilenilsin.

hücum hattımıız beğeniyorum. sadece çok kaçırıyoruz.

Hızlı hücumlarda önüne atılan topları sola çekerek rakip defansı yerlestiren toçulara alerjim oluşmaya başladı. Kaç geçiş heba oldu sayamadım.

Ben mi çok şey bekliyorum diyorum da abi bilmiyorum ya en iyi yaptığı şey topu alıp ortaya taşıması dün onu da yapamadı, çalım filan hak getire zaten

Geri
Üst Alt