#20 Tetê

Bizim takım hücumunu dengeleyen çok önemli özellikleri var. Özgüveni yerine gelse çok iş yapacak. Bayern maçında kerem solda ortada mertens önde zaha ile çok etkili olur değerini anlar.
Çok güzel pas opsiyonu oluyor hücumda çıkarken ve dönüşleri ile takımı çok rahatlatıyor. Genelin aksine ben paslarının da çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle çok yetenekli ve oyun aklı yüksek bir oyuncu. Ama son tercih ve mental birkaç problemi var. Aşarsa büyük transfer yapması mümkün

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yılan gibi şimdilik çok iddali olur.. Bir türlü o beklenen patlamayı yapamıyor copenhag ve a.gucu maçlarında dribbling esintileri sundu ama hep kısa süreler .. Sanki özgüven eksikliği var gibi
Fena aktı bence dribbling açısından. Videolardaki gibiydi ilk defa. Belki öncesinde çok da bir şey yapmadı diye bana süper gelmiş de olabilir ama

Sahanin en kotusu, en lesi. Besiktas macinda da boyleydi. Kerem'in yedigi kufurlere yazik.

Gereksiz çalıma girme işini azaltsa iyi olacak

Çok istekli mücadeleci ama daha paslımoynasa iyi olacak karşısında gerçek Bşr aygır var.Temassız oynayıp pas boşa kaçıp tekrar pas orta ile başarılı olacak ama çok vücûd vücuda oynuyor karşıdaki azmanla

19 top kaybı yapmıs ama sagolsun önemsız sonucta adı tete

Begenemiyorum gercekten kendimi çok zorluyorum ama begenemiyorum.

Çok verimsiz bir adam ya. Zaha'dan da Tete'den de Kerem'den de verim alamıyoruz ama en vasatı bu

Bence ilk yarıda misyonunu tamamladı. Psikolojik olarak Davies karşısında zorlanır artık. BAY girip Davies'e omuz atıp memleket turu attırmalı.

bu adam cikti önde top tutamadik

iki kanat da cöktü

Gönderdiğimiz Yunus kendisinden 5 gömlek daha iyi oyuncu maalesef. Hatta ileri gidiyorum Yusuf Sarı bu adamdan çok daha iyi adam bakın. Gitsin yönetim alsın devre arası Yusuf Sarıyı. En azından enerjisi var adamın bu herifin beyni yok.

21 top kaybı yapmıs takımın yorulması normal

bu seviyelerin oyuncusu degil yazaıyım mı

Adam geçme özelliği bu kadar kötü Brezilyalı olmaz. Çalım attığında bile rakipten sekerek falan geçiypr

Geri
Üst Alt