#20 Tetê

Tıpkı rashicada olduğu gibi zoraki övülmeye çalışılıyor.. Kimsenin beklediği Tete bu değildi alternatiflerine bakılırsa Ziyech iyileşene kadar her türlü oynar BAY 11 başlayınca insanı delirtiyor ..
Yani gerçekten aklım almıyor şu kadar adam içinden 1 tane de tamam cuk oturdu denecek transfer çıkmaması çok ilginç..(Son dk alınan Sanchez hariç)

Daha çok dripling yapması lazım bizim takım öyle sete yerleşeyim takımı değil aksine hızdan beslenen takım o yüzden boştayken topu geriye doğru çekmek yerine daha fazla dikine top sürmesi gerekiyor.

Ben çok beğendim, birkaç defa son hareketleriyle sövdürdü ama yılan gibiydi sahada

Sonunda o beklediğim akıp giden görüntüye kavuştu oyuncu

Gördüğüm en çabuk oyunculardan biri ama hızı hızlanması iyi değil.

Kazımcan çabucak toprlayamazsa uygun bir maçta solbekte denensin isterim. Angelino kadar oynar nasıl olsa. Ciddi söylüyorum, çalışkan da bir oyuncu.

Kaan 6 yı layıkıyla doldurunca en önemli eksik solbek kaldı...

Delirmemek elde degil. Simdi 4. videoyu izliyorum. Hadi herkesi ipe dizip calimlamayi es gecelim ama sag ayakla bile kac tane golü, asisti ve asist denemeleri var. Bizde sanki ayagi yok. Fransa liginin zorlugu herkes biliyor da Ukrayna ligi de savantan once filan kotu lig degildi.
Bu arada sert şut cekemiyor ama gayet de iyi plasesi var.

Daha agresiv oynamasi lazim. Galiba hala kredibilitesinin olmadigini dusunuyor 🤔🤔🤔

Ben çok beğendim, birkaç defa son hareketleriyle sövdürdü ama yılan gibiydi sahada

Sonunda o beklediğim akıp giden görüntüye kavuştu oyuncu

Yılan gibi şimdilik çok iddali olur.. Bir türlü o beklenen patlamayı yapamıyor copenhag ve a.gucu maçlarında dribbling esintileri sundu ama hep kısa süreler .. Sanki özgüven eksikliği var gibi

topçu filan değil. zaniola bugün münih karşısında nasıl bir oyun oynardı merak ediyorum

Reis Bence kimsenin ligi hafife aldığını düsunmuyorum..Kadro iyi fakat fazlada abartmamak lazım.
İcardi,torreira,sanchez,boey bizim olmazsa olmazimiz.bu adamların ikisi olmasın çok sıkıntı yaşarız.cok fazla bireysel gidiyoruz. doğru oyunda yok.eksik olsa bile sistem işlesin.
Bu orta saha eksikliği aklıma geldikçe cildiriyorum.

Gerçekleri görmek için illaki mağlubiyetini almak gerekiyor..
Kral maalesef bu da psikolojik. Geçen sene 13. bu sene böyle nasıl olsa yeniyoruz diye bakıyorlar olaya bence

Bizim takım hücumunu dengeleyen çok önemli özellikleri var. Özgüveni yerine gelse çok iş yapacak. Bayern maçında kerem solda ortada mertens önde zaha ile çok etkili olur değerini anlar.

Geri
Üst Alt