Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.318
- 4.323
- 1.913
Top sürmesi çok iyi, topu çok ayağından açmadan sürüyor, ayağına yapıştırıyor. Ters ayaklı kanatları hep sevmişimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okurken yunus Akgün sandım bir an.• sağ ayak yok / hiç kullanmıyor
• çok top kaybı yapıyor
• sol ayağıyla bikaç numarası var ama on pozisyondan birinde işe yarıyor
• kanatta topla buluşunca korkak bi adam sürekli geri pas yapıyor
• ortadan hücumlarda kısmen daha etkili gibi emin değilim
• hep aynı yerde maç içinde
• defansif niteliği yok
• bitiricilik yüzdesi düşük ama ara sıra zor pozisyonda gol atabiliyor
• oyunu okuyamıyor
• şut gücü düşük
• süratli, ani deparlarda etkin
• dribling eh fena değil
• özgüvensiz
2 saat izledim herifi gözlemlerim bu
Hazir degil hazir degil diye diye devre arasini gorur.Hocanın prenslerini kesebilecek mi, pek sanmıyorum
Adam PL'de her p/90 istatistikte Rashica'nın önünde, defansif ve ofansifHazir degil hazir degil diye diye devre arasini gorur.
Şu anda hali hazırda 14 yabancı var lisansı çıkan kadroda yabancı sayısında boşalma olduğunda lisansı çıkacaktır. Zaniolo gidiyor oradan boşalan yere Tete'nin lisans çıkar, Morutan gidince Rashica gelir. Mitsjö gider orta saha gelir, Nelsson giderse stoper gelir, Dubois giderse yedek genç stoper veya 6 no alınır tahminim. Yani 10 için Sergio'nun gitmesi lazım.Lisansi cikmamis henuz diyorlari sabah, galiba birseylerin halledilmesi lazim.
Yabancı sayısı dolu şuan.Umarım can sıkıcı ve uzun işlemler değildir
Bence mico gider kerem geldiŞu anda hali hazırda 14 yabancı var lisansı çıkan kadroda yabancı sayısında boşalma olduğunda lisansı çıkacaktır. Zaniolo gidiyor oradan boşalan yere Tete'nin lisans çıkar, Morutan gidince Rashica gelir. Mitsjö gider orta saha gelir, Nelsson giderse stoper gelir, Dubois giderse yedek genç stoper veya 6 no alınır tahminim. Yani 10 için Sergio'nun gitmesi lazım.
Evet soyle 3-4 oyuncu gitse iyi olur kadro yoksa fazla sisecek.Şu anda hali hazırda 14 yabancı var lisansı çıkan kadroda yabancı sayısında boşalma olduğunda lisansı çıkacaktır. Zaniolo gidiyor oradan boşalan yere Tete'nin lisans çıkar, Morutan gidince Rashica gelir. Mitsjö gider orta saha gelir, Nelsson giderse stoper gelir, Dubois giderse yedek genç stoper veya 6 no alınır tahminim. Yani 10 için Sergio'nun gitmesi lazım.
Gitmesi lazım zaten orta saha transferi için yabancı sınırından dolayı.Bence mico gider kerem geldi
Zaten geldi yerine biriGitmesi lazım zaten orta saha transferi için yabancı sınırından dolayı.
Kerem D'den bahsediyorsun o yabancı sınırından sayılmıyor. Ben şu an ismi geçen düşünülen orta sahalar için diyorum yabancı sınırımız dolu şuan yabancı gönderelim ki alabilelim. Zaniolo- Tete olacak, Rashica'nın gelmesi için Morutan'ın gitmesi lazım gibi. 14 kişilik yabancı sınırımız şuan dolu onu demek istiyorum kısaca.Zaten geldi yerine biri