#20 Tetê

Top sürmesi çok iyi, topu çok ayağından açmadan sürüyor, ayağına yapıştırıyor. Ters ayaklı kanatları hep sevmişimdir

çok kısa sürede hazır olur bence

herfiin ayağı mıknatıs gibi doğal yetenek

Lisans çıkarılmamasının sebebi yabancı kontenjanı mı? bilmiyorum, bilen biri cevaplayabilir mi?

• sağ ayak yok / hiç kullanmıyor
• çok top kaybı yapıyor
• sol ayağıyla bikaç numarası var ama on pozisyondan birinde işe yarıyor
• kanatta topla buluşunca korkak bi adam sürekli geri pas yapıyor
• ortadan hücumlarda kısmen daha etkili gibi emin değilim
• hep aynı yerde maç içinde
• defansif niteliği yok
• bitiricilik yüzdesi düşük ama ara sıra zor pozisyonda gol atabiliyor
• oyunu okuyamıyor
• şut gücü düşük
• süratli, ani deparlarda etkin
• dribling eh fena değil
• özgüvensiz

2 saat izledim herifi gözlemlerim bu şekilde.

• sağ ayak yok / hiç kullanmıyor
• çok top kaybı yapıyor
• sol ayağıyla bikaç numarası var ama on pozisyondan birinde işe yarıyor
• kanatta topla buluşunca korkak bi adam sürekli geri pas yapıyor
• ortadan hücumlarda kısmen daha etkili gibi emin değilim
• hep aynı yerde maç içinde
• defansif niteliği yok
• bitiricilik yüzdesi düşük ama ara sıra zor pozisyonda gol atabiliyor
• oyunu okuyamıyor
• şut gücü düşük
• süratli, ani deparlarda etkin
• dribling eh fena değil
• özgüvensiz

2 saat izledim herifi gözlemlerim bu
Okurken yunus Akgün sandım bir an.

Hazir degil hazir degil diye diye devre arasini gorur.
Adam PL'de her p/90 istatistikte Rashica'nın önünde, defansif ve ofansif

Ama sağ ayaklı olmadığı için ve 'futbol aklı' dezavantajı yüzünden oynamadığına dair hikayeler dinleriz. Bu esnada Kerem maç başına 20+ top kaybı ve 4+ el/kol hareketi ile mest eder

Lisansi cikmamis henuz diyorlari sabah, galiba birseylerin halledilmesi lazim.
Şu anda hali hazırda 14 yabancı var lisansı çıkan kadroda yabancı sayısında boşalma olduğunda lisansı çıkacaktır. Zaniolo gidiyor oradan boşalan yere Tete'nin lisans çıkar, Morutan gidince Rashica gelir. Mitsjö gider orta saha gelir, Nelsson giderse stoper gelir, Dubois giderse yedek genç stoper veya 6 no alınır tahminim. Yani 10 için Sergio'nun gitmesi lazım.

Şu anda hali hazırda 14 yabancı var lisansı çıkan kadroda yabancı sayısında boşalma olduğunda lisansı çıkacaktır. Zaniolo gidiyor oradan boşalan yere Tete'nin lisans çıkar, Morutan gidince Rashica gelir. Mitsjö gider orta saha gelir, Nelsson giderse stoper gelir, Dubois giderse yedek genç stoper veya 6 no alınır tahminim. Yani 10 için Sergio'nun gitmesi lazım.
Bence mico gider kerem geldi

Evet soyle 3-4 oyuncu gitse iyi olur kadro yoksa fazla sisecek.

bu çocukta hiçbir numara yok gibi geldi bana.
büyük ihtimal mermi gibi çıkar nitekim topçudan anlamıyorum.

Kaliteli olduğunu düşünüyorum taraftarın ilk fırsatta oyuncu değil laflarına fazla takilmasin

Zaten geldi yerine biri
Kerem D'den bahsediyorsun o yabancı sınırından sayılmıyor. Ben şu an ismi geçen düşünülen orta sahalar için diyorum yabancı sınırımız dolu şuan yabancı gönderelim ki alabilelim. Zaniolo- Tete olacak, Rashica'nın gelmesi için Morutan'ın gitmesi lazım gibi. 14 kişilik yabancı sınırımız şuan dolu onu demek istiyorum kısaca.

Geri
Üst Alt