- 14 Ocak 2009
- 6.975
- 7.416
- 1.793
Senin amacın ne birader? Biz yanlış maçı mı izliyoruz?Size de SEKİDİKA'yı hatırlattı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin amacın ne birader? Biz yanlış maçı mı izliyoruz?Size de SEKİDİKA'yı hatırlattı mı?
Yok sen iyi niyetinle maöta 50 tane hata yapmış takım oyununa katkısı 0 olan topçuyu savunuyorsun biri tetenin kulağına eğilip ilerde kal dese sorun çözülecek aslındaSenin amacın ne birader? Biz yanlış maçı mı izliyoruz?
Trollüğün de bir sınırı olmalı; o sınır aşıldığında da gereken yapılmalı...Senin amacın ne birader? Biz yanlış maçı mı izliyoruz?
Doğru noktada buluşmuyor toplaTeteye kaleye yüzünü döndürmüyorlar oda mecburen geriye oynamak zorunda kaliyor ne zaman kaleye dogru gidiyoe o vakit klasini konusturuyor
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TamamZaha yedek kalabilir tete ve zyech oynadığında
İlk değil, son da olmayacağı belli. Senin gibi birine niye bu kadar tolerans gösterildiğini anlayamıyorum...Raporlayacağım ama herhangi bir beklentim olduğundan değil...Kes lan gerekene sen mi karar vericen
Yorumunu yap geç
Senin toleransın düşük belli kiİlk değil, son da olmayacağı belli. Senin gibi birine niye bu kadar tolerans gösterildiğini anlayamıyorum...Raporlayacağım ama herhangi bir beklentim olduğundan değil...
Cevap vermeye değecek biri olmadığına dair kanaatim çoktan oluşmuş durumda. Dediğim gibi raporladım, pek bir beklentim de yok, ''Lan!''...Senin toleransın düşük belli ki
Farklı yorum görmek istemiyorsan her düşünceye trollük diyeceksen kendi kafanda yaşamaya devam et buraya yazma zahmetinde bulunma
İkile