#20 Tetê

Bizim taraftar istiyor ki delici kanat oyuncusu aldın 10 kere rakibin içinden geçecek.. Adam ne güzel durması gerektigin yeri biliyor her topla basıp gitme derdinde değil yeri geliyor sağına soluna oyunu rahatlatıyor.. Ben topun kıymetini bu kadar bildiğini fark etmemiştim izlediğim kısa maç periyotlarınfs..
Şimdilik olumlu gibi geldi bana

Okan hocamın yerinde olsam, ziyech sağ kanada geçince bu arkadaşı metrens in yerine kadroya alırım, mertes 60 dan sonra forvet , sol kanat yada 10 numara rotasyonuna oynar.

Bu çocukta çok farklı bir oyun görüşü ve taktik bilgisi var, takımın oyunundaki eksik noktayı çok iyi görüyor. Geçen molde maçında 3. Gol ve dün akşamki maçın içinde kimi yerde orta içe girmesi vs. çok şey anlatıyor.

bir iki pozisyonda basıp gitmesini bekledim ama açık alan hızı o kadar yüksek değil belki de

ama dar alanda bileklerde iş var gibi

1-1.5 ay sonra daha iyi yorumlarız.

Hücumda daha etkili olmalı dün yeterli aksiyona giremedi diğer maçlarda görmek lazım

Çok iyi top tekniği var topu iyi tutuyor nereye oynayacağını ve daha önemlisi nereye koşacağını çok iyi biliyor

Çok değil 1 aya kadar muazzam işler yapabilir

spn34Fw.png

Topun kıymetini biliyor ve dar alan becerisi var.Eksikliği topu ayağında çok tutuyor ve Ortasahaya açılıyor.Bunuda hoca öğretecek artık.

aleyhimizde bir tazminat yükümlülüğü çıkmaz umarımki

Gs instagramında tete ile alakalı üç beş saniyelik olan video klipte çalan şarkı nedir dostlar?

Geri
Üst Alt