#20 Tetê

Bedava gönderilen Yunus Akgün kendisinden şu an için iyi futbolcu. Yarın öbür gün forma girer alışır gelişir onu bilmem. Gördüğüm çok sıradan bir futbolcu.

Genç nesil taraftar açıyor Transfermarket'ı bakıyor adam 25 milyon ouuuwww. Fener de istedi mi tamamdır ellerinden kaptık süper topçu. İddia ediyorum şu forumda daha önce 5 maçını izleyen adam yoktur kimse yere göğe sığdıramıyordu.
Son zamanlarda ayni bu şekildeyiz. Dün mertens mertens tezahüratlari yapıldı tribünde. İğrenç oynadı mertens.

Raschiadan iyi oyuncu ama sağ çizgideyken her seferinde içe kıvrılmayın dikine gidip oyunu açmalı.Yunus gibi her aldığında içeri çalım ve driblingşe geliyor oyun sıkışıyor

spn34Fw.png
Sil

Ben bu elemanın en çok paslarını beğendim, ayağından attığı toplar acayip düzgün bir şekilde çıkıyor, bizim nelsson ve boey birine top atınca su da taş sektirir gibi gidiyor maradona kontrol etmeye calışsa canı cıkar. Ama bu eleman öyle değil yağ gibi top çıkarıyor inanılmaz.

Ayağı baya temiz beğendim. İkinci yarı yardıma hiç gelmedi boey tek başına kaldı orda hep ama fiziği güçlendikçe sıkıntı çıkmaz. Güzel transfer olacak gibi

Alıntı show olacak belli oldu burası

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem adam olsa tete iki antepliyi oyundan attırıp bir de penaltı kazandırmıştı
Posyona giriyor tehlike yaratıyor yanıltmazsa iyi gözüküyor
Arada beynine oksijen gitmiyo gibi başka bi sorunu yok

Berezilyalı yunus etkisi verdi sür sür dışa çek sür
Biraz ikili oynasa arkasındaBoey var onla paslaşsa ikili oynasa çok güzel olacak.Birde takımı tanımıyor top nelsondayken ileri koşu gösteriyor Nelson yanındakine zor atar nası atsın oralara

Son düzenleme:
Arada pas ver birader bekin bindirme yapıyor görsene adamı

Bire birde daha iyi olmasını daha rahat adam geçmesini beklerdim

Geri
Üst Alt