#20 Tetê

golde ortası tehlike yarattı

ama onun haricinde bütün topları ezdi

birebirlerde etkili olmasını beklerdim ama hepsini kaptırdı. üzüldüm

takıma seviye atlatacak topçu değil malesef

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem faulleri calmazsa 'top ezdi' mi oluyor? Calsa faulu super derdiniz. Neyse. Sabirli olmayi da ogrenin bir defa.

erken sallamalar başlamış devam :asd:

bu adam şaktarla kampa katılmadı. fiziken çok iyi değil zamanla toparlar

Daha fazla al ver yapması lazım ama etrafındakiler de leyla gibi.

Çok top ezdi biraz ürkek kendine güvensiz bir görünüm çizdi.ilerleyen haftalarda daha iyi olacagini düşünüyorum.

Koşuları çok iyi. Gereksiz top kaybı yapmıyor. Kolay kolay top ezmiyor.

Birkaç pozisyonda şut denemesini bekledim. Servis yapma düşüncesi var hep. Bencil değil.

Vasat başladı berbat devam ediyor maça

Daha iyi olacak az sabır. Kötü de değil bu arada, çok abartıyorsunuz.

çok istekli kendini göstermeye çalışıyor.basit oynasa çok faydalı olacak..Bence erken eleştirmeyin..

Hala takımdan kopuk bir hali var ama 'kumaş' ının iyi olduğu çok belli. Fiziken bir tık daha iyi hale gelmesi ve takımın oturmasıyla birlikte önemli oyunculardan biri olacağını tahmin ediyorum. Yunus ve Morutan ile kıyaslayanlar pişman olacaktır...

Valla gram laf etmiyorum. Bence umut veriyor. Özellikle şu 2 haftayı ben takıma adapte ve form tutma dönemi olarak görüyorum. He sonra devam ederlerse aynı performansa o zaman eleştiririz.

Bu herifle ilgili topu ayagina ister vb yorumlar yapan yorumcu analizci kimse baya bos yapmis herifin en etkili olayi savunma arkasina topsuz kosu kac defa kosu gosteri ilk yari sayamadim.top surmede daha etkili bekliyordum henuz yok belki tam hazir olmadigindandir herkesin topu ayagina bekledigi ortamda kosularini degerlendirmeye baslarsak fark yaratabilir

Geri
Üst Alt