#20 Tetê

aynı çalımı 4 kere deneyip hantallıktan atamadı herif.

bu sene az para harcayalım diye öyle transferler yapmışız ki bu bebenin bu akşam oynadığı her dakika için top atışı yapılmalı
dogru ve bunun takima uyum saglayamadi gibi seylerle aciklayamazsin. 1e1de yakalamis ama ayaklari birbirine dolaniyo. calim atmanin takim oyunuyla ne alakasi olabilir?

Bu kadar tarla gibi sahada hazır olmayan adamdan ne bekliyorsunuz merak ediyorum?

dogru ve bunun takima uyum saglayamadi gibi seylerle aciklayamazsin. 1e1de yakalamis ama ayaklari birbirine dolaniyo. calim atmanin takim oyunuyla ne alakasi olabilir?

yav zaten ne takım uyumumuz var da adam dışarda kalacak. adamın direkt münasebette olacağı ilerde 3 adam var, 3'ü takım en kaliteli ayakları. olmuyosa anca fiziki eksikliktendir. onu tamamlayınca yapıp yapamadıklarına bakıp yeteneğini tartışırız anca.

şaktarla kampa katılmadığı için bişey diyemem. demirbaya bile neler dendi ilk 2 maçta

rashicanın ilk golünü ocak ayında attığını da unutmayalım. CL için rashicayı çok istiyordum ama bu adamı beleşe aldık. zaman gösterecek bakalım ne olacak

çocuk yetenekli, her türlü katkı verecek illa ki

fiziği berbat durumda ama şuan
çok ağır kaldı bazı yerlerde
1 ay sonra canlanır

Öncelikle kadife ayak diye tabir edilecek bileklere hakim bir oyuncu. Bu anlamda vizyon olarak kalite hissiyatını veriyor. EPL’de izlediğim maçlarda gereksiz çok fazla ayağında top dolandırıyordu. Hatta bana CR7’nin ilk zamanlarını anımsatmıştı. Bakalım ne olacak falan derken kendi tekniği yanı sıra, oyun aklı pek seviye atlayamadı. İzlemesi heyecan verici olacak, hiç de fena olmayan bonservis bile kazanabiliriz. Hayırlı olsun.
+

Takımın genel olarak saha içi opsiyonlarının kısırlı oluşundan ötürü ( Biraz Mertens ) etkisi olsa da, iyi sayılabilecek 2-3 pozisyonda maalesef hala o eşiği aşamadığını gösterdi. Şanslı ki kadroda bunu aşabileceği oyuncu havuzu var. Umarım değerlendirir.

İyi başladı sonra topu ezmeye başladı. Potansiyelini hissettiriyor. Savunma arkası koşularını bu maçta gördük ki bir tane tartışmalı pozisyon vardı üzerinde durulmadı hiç. Faul verilse kırmızı yiyecekti rakip.

çok iyi oynamadı ama bencil olmamasını sevdim bu elemanın

Aslında bunun durum da Zaha gibi hiç hazır değil ama bir şekilde hoca oynatıyor 2 maçtır.. Şu an için çok erken 1 maç güzel ışık verdi dün takımın en kotusuydu bekleyelim gorelim

Lyon bonservisini neden almamış bileniniz var mı? Ya da tekrar kiralamamış?

First touch üstadı. First touchi iyi olan oyuncu kaliteli oyuncudur

futbol piyasasanin nasil da icine edildiginin en güzel kanitlarindan birisi bu arkadas

düz bir kenar oyuncusu ama kagit üstünde ligin en degerli oyuncusu

isin komik kismi savas cikmasaydi saktar bunu birine en az 50 milyona cakardi kesin

bu 25 milyon ediyorsa kerem rahat 100 milyon eder

Geri
Üst Alt