#20 Tetê

Dengeli topçu severim bayağı. 2 maç iyi oynayıp 3. maç sapıtmıyor. Tete çıktıktan sonra hep boey teke tek kalmaya başladı. ŞL'de denge maçlarımızın kilit adamı olacak

Beğeniyorum ama son maçta hiç risk almadı, biraz daha risk alması lazım

Ben Tete'nin hızlı kıvrak ve birebirde adam geçebilen bir oyun yapısı var sanıyordum. Bize gelmeden önceki skilss videolarında felan çok iyiydi. Şimdilik bende çok büyük bir etki bırakmadı. Sanki biraz içine kapanık gibi. İnşallah tez zamanda Real madrid maçındaki gibi oynamaya başlar.

Saha tarla gibi topu doğru düzgün süremiyorsun bile, bu zeminde birebir atmak ya da çalım atmak çok zor. En mantıklı olanı yaptı kontrollü oynayıp savunma arkasına salmayı denedi tüm maç.
Mesajları yeni okudum, tam da bunu yazacaktım. Kadroda oyun tarzı itibariyle kötü zeminden en çok etkilenecek oyuncu olduğu kanaatindeyim...

biraz topu atip gitse hic fena olmayacak onyekurunun ilk senesi gibi guven eksikligi var gibi

Yunus kalsaydı iyiydi. Ziyech sakat, ne olacağı belli değil. Tete kötüyken kenarda bir tek Barış alternatifi kalıyor.

ziyech'in başakşehir'e attığı golden önceki gibi ortaya doğru top sürmesini bekliyorum ama hiç kalkışmıyor

bu kadar cesaretsiz olma be kardeşim

yeteneklisin bas geç çizgiye in ama denemıyor nedense..Karar mekanizmasında sorun var..ıyı futbolcu bu kesin..

En büyük sorunu sağ ayağının hiç olmaması. İlk yarinin sonunda sifirda topla buluştu, normal bir adam direk içeri gönderir sağ ayakla bu hala sola çekmeye çalışıyor.

hiç çalım denemiyor sol ayağına alıp ya pas verecek ya orta yapacak. Sürprizi yok hiç. Tek ayağını kullanan oyuncular delirtiyor insanı illa soluna alacak

Geri
Üst Alt