#20 Tetê

Gol ve asistinden önceki birkaç maçtaki oyunuyla da parıltı vermişti aslında. Giderek daha iyi olması gerekirken kaç maçtır kötü maalesef. Maçta ilk 11 çıkmaması gerektiğini söylediğim tek oyuncuydu. Ancak hem diziliş gereği hem de daha iyi durumda olan biri olmadığını düşündüğü için olsa gerek hoca onu oynattı. Kerem veya herşeye ragmen Sergio oynasa diyordum, Allah korumuş Sergio' dan gördük!..Barış' ın sonradan girmesi müthiş işe yaradı. Hayırlısı buymuş...

Beğeniyorum daha iyi olacaktır ama 150 milyon euro etmez

Takımdaki en net topçulardan biri bu kardeşimiz. Saçma sapan yorumlar yapanların polemik peşinde olduğunu düşünüyorum.

34:48

Emre Özcan'la %100 aynı şeyi düşünüyorum. Ters ayaklı oyuncular geçiş oyunlarında takımın el freni olabiliyor. Sete yerleşince de kilit çözücü olabiliyorlar. Doğru anda doğru zamanda kullanılmaları gerekiyor.

Barış Alper'in oyuna girip sahayı dikine kullanmasıyla gol bulduk yine.

Amrabat fizik olarak çok sağlamdı,gücü yetmedi resmen.Ligde rahat iş yapar ama Cl ayrı bir boyut.

34:48

Emre Özcan'la %100 aynı şeyi düşünüyorum. Ters ayaklı oyuncular geçiş oyunlarında takımın el freni olabiliyor. Sete yerleşince de kilit çözücü olabiliyorlar. Doğru anda doğru zamanda kullanılmaları gerekiyor.

Barış Alper'in oyuna girip sahayı dikine kullanmasıyla gol bulduk yine.

Genel olarak katılmakla birlikte ters ayaklı olup kontraya uygun oyuncu profili de yok değil. Örneğin Zaha’nın solda oynadığı için geçiş oyununu baltaladığını falan düşünmüyorum. Bu daha çok Tete’nin oyuncu profiliyle alakalı, topu ayağında tutup kilit pas atmaya çalışıyor sürekli. Gerçi ManU maçında sadece top kaybetmemeye çalıştı, hatta gerekirse Muslera’ya döndü. Son maçta biraz özgüvensiz ve korkak göründü gözüme. İyi oyuncu ama çok büyük bir potansiyel vadetmiyor, orada farklı bir oyuncu tercih ederdim.

winner bir oyuncu degil malesef

Geri
Üst Alt