#20 Tetê

Ben istikrarsız buluyorum, ilk yarı kaç kez boş alanda 1'e 1 kaldı, bir türlü etkili olamadı, doğru yerlere pas çıkaramadı veya kötü tercihler yaptı. Topla dribbling'i de zayıf açıkçası, yardırıp gidemiyor. Zaten ters ayaklı kanat oyuncularının handikapı da budur genellikle. Gerek bu gerek Barış hep sonradan oyuna girince etkili olabiliyor, oraya net bir oyuncu alınması gerekiyor. Bu arkadaşlar asla 1.tercih olacak isimler değiller.

kendi de çok daha yakın olmalıydı gole. pasörlüğü kötü değildi, şu boey'e sürekli deneyip bi türlü yapamadığı ayak dışı pasları haricinde
içeri kat edip attıgı asistlik pasları bizde en son prime feghouli atıyodu.ben bire birlerine kızgınım,calım yetenegi cok iyi cunku.alısma sürecinde net

Bu çocuktan kanat olmaz, ama iyi bir 8 numara olur, hatta 10 da olur. Kanat için patlayici hızı yok, rakibi geçse bile rakip rahatlikla yakalıyor, aynısı yunus içinde geçerliydi zaten Leicester yavaş yavaş 8 oynatmaya başlamış

Su cocuk bi 30 dk resmen samba yapti.
Her haraketi olumlu, net ve tehlikeli idi.
Enteresan bir period gecirdi mac icinde, yani ona ragmen gol ile sonuclayamamiz buyuk sansizlik.
Onun icin de talihsizlik.

Ama Rashica'dan falan kiyaslanamayacak kadar iyi topcu.
Hele hele orta sahada 99% topcularin geri pas verecegi yerde topu alip, iki calim yapip Zaha'ya ara pas verdi ya.. orda bu cocuk ben bu lige fazlayim mesaji verdi..

Arkadaşlar beşiktaş macında yabancı kural hatası yok mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8287179a28a5c6efd6a6d7a5c059c254.jpg

Mert -e. Destan
Zaimutdinpv-masuaku
Bingöl-rebic
Gedson-chamberlain
Abubakar- cenk

3 yerli çıkıp 2 yerli oyuncu girmiş

8287179a28a5c6efd6a6d7a5c059c254.jpg

Mert -e. Destan
Zaimutdinpv-masuaku
Bingöl-rebic
Gedson-chamberlain
Abubakar- cenk

3 yerli çıkıp 2 yerli oyuncu girmiş

kurala göre 8 yabancı olması gerekıyor

Türk zorunlulugu yok

ben beğeniyorum bunu. Bazen Vinicius Jr gibi bazen Kerem Aktürkov gibi topa rakibe dolanıp saçmalıyor.

Bu adamın topa hakimiyeti tekniği ve dribling yeteneği iyi ama futbol bilgisi düşük. Birebir oynamaktan korkmaması lazım defans arkası koşu yapması lazım.

Geri
Üst Alt