Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki de bunu sol kanatta denemek gerekebilir. Kreatif özelliği maalesef düşük, birebirlerde de çok etkili olamıyor. Ama istediği zaman mücadele edebiliyor, o yüzden sol kanatta en azından görev adamı gibi kullanılabilir belki. Hiç değilse topu soluna çekmek zorunda da kalmaz, sıfıra inip top kesebilir. Bir kere de öyle deneyelim, yapacak birşey yok. Tüm aldığımız topçular oynadıkları mevkilerde verimsiz, mecbur yeni denemeler yapmak zorundayız.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tete'yi ortada denemek de düşünülebilir elbette. Bazı denemeler yapmak mecburi gibi görünüyor, gerçek potansiyelini bulmak lazım. Ama Zaha için ne desem bilemedim. O da kanatta olmuyor gibi. Gerçi şu saatten sonra nerede olur o da meçhul, bence ona çok da ümit bağlamamalıyız. Sanchez ise stoperde gayet verimli, onu oradan kıpırdatmazdım ben. Devre arasına kadar orta sahada Torreira - Kaan gider gibi.Belki de ortada deneyebiliriz boylelikle Kerem'i de zorlamamis oluruz. Zaha'da sag tarafta ara ara yer degistirmeli de sol tarafta oynar. Tete'nin bu topla dribblinglerini kullansak fena olmaz cunku kenarda pek etkili oldugunu dusunmuyorum o da zaten iceri giriyor surekli, Kerem'in solda yaptigi gibi ama Kerem cizgiyide gerektiginde kullanabiliyor.
Sanchez'de bu denklemde 6 numara olsa, yani-onunde Torreira, en onde Tete, kanatlar Zaha-Kerem (degismeli), stoper Nelsson-Abdul ama Nelsson ne durumda mental olarak bilemiyorum.
Tete'yi ortada denemek de düşünülebilir elbette. Bazı denemeler yapmak mecburi gibi görünüyor, gerçek potansiyelini bulmak lazım. Ama Zaha için ne desem bilemedim. O da kanatta olmuyor gibi. Gerçi şu saatten sonra nerede olur o da meçhul, bence ona çok da ümit bağlamamalıyız. Sanchez ise stoperde gayet verimli, onu oradan kıpırdatmazdım ben. Devre arasına kadar orta sahada Torreira - Kaan gider gibi.
Zaha'nın sorunu yanındakilerle uyum sağlamaktan çok daha öte gibi duruyor. Sürati bitmiş, beyin ayaklara hükmetmiyor ve açıkçası biraz da umursamaz görüyorum. Zaten 30+ kanat oyuncuları her zaman risktir. Keşke düzelse ama olsa olsa bu sezonu kurtarır, önümüzdeki sezonlarda daha yaşlı bir Zaha hiç ama hiç çekilmez.Bu ortasahamiz suan tamamen Torreira ustunde ve takim savunmamiz ortasahada hicbir direnc veremiyor (genel olarak, parca parca bakinca degil elbette) o nedenle Nelsson gibi ideal bir isimi de degerlendirmek adina Sanchez'i 6'no da gormek yanlis bir secim olmaz kaldi ki hem teknik bir oyuncu hemde bu bolgede oynamis biri. Belki takima farkli bor agresiflik ve duzen getirebilir bu deneme. Tabi bu denemeyi catank diye degilde daha kademeli yapmak lazim. Zaha icin benimde umudum ve sabrim tukeniyor ancak Kerem ile yanyana da oynadigi icin bu durum olusuyor, olabilir mi ? Belki Tete ile daha farkli bir uyum da gorebiliriz. Denemek gerekiyor aksi halde devre arasi yine 2-3 transfer yapmamiz elzem, gerci en az solbek gerekiyor hala. Zor bir surec ve sinavdan geciyoruz..
-Zaha
-Ziyech
-Ndombele
-Angelinho
-Kerem D.
Verim alamiyoruz, bunlarin arasinda Ziyech belki bir tik daha onde ama kalani bilmiyorum. Zaha bir var iki yok durumda suan.
Zaha'nın sorunu yanındakilerle uyum sağlamaktan çok daha öte gibi duruyor. Sürati bitmiş, beyin ayaklara hükmetmiyor ve açıkçası biraz da umursamaz görüyorum. Zaten 30+ kanat oyuncuları her zaman risktir. Keşke düzelse ama olsa olsa bu sezonu kurtarır, önümüzdeki sezonlarda daha yaşlı bir Zaha hiç ama hiç çekilmez.
Sanchez şu an iyi oynadığı için yerini değiştirmeyi risk olarak görüyorum ama bu ön libero olarak denenemez demek değil elbette. Sadece şu an öncelikli olarak, bekleneni veremeyen isimlerle bu denemelere başlamak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Ziyech'ten de büyük beklentim yok, belki senede 2-3 maç çözecektir ama ona da büyük umutlar bağlarsak hata ederiz. Bize lazım olan profiller maalesef bunlar değil. Angelino, Kerem D., Dombili'ye değinmiyorum bile.