#20 Tetê

Çok kötü oynadı ama şimdiden vazgeçilmesi avanakça

Genç, daha önce bizden daha üst seviyede kendini kanıtlamış, yetenekli ve beleşe alınmış bir herif için bu linçvari postlar güldürüyor. Hatta bu postların Yunus bundan iyiydi sosuna bulanması kadar komik bir durum yok keza o herif burdayken o da bu şekilde linçleniyordu

Bence hem Yunus hem Tete taraftarın haksızlık ettiği isimler. Tete muhtemelen burada as oyuncu olacağını düşünüyordu, zaten hoca da başta inatla oynattı ama yerini kesin kaptıracak gibi duruyor. Gitmek isteyebilir sanırım duyumlar da çıkmış. Ucuza salmamalıyız asla

Çok kötü oynadı ama şimdiden vazgeçilmesi avanakça

Genç, daha önce bizden daha üst seviyede kendini kanıtlamış, yetenekli ve beleşe alınmış bir herif için bu linçvari postlar güldürüyor. Hatta bu postların Yunus bundan iyiydi sosuna bulanması kadar komik bir durum yok keza o herif burdayken o da bu şekilde linçleniyordu

Bence hem Yunus hem Tete taraftarın haksızlık ettiği isimler. Tete muhtemelen burada as oyuncu olacağını düşünüyordu, zaten hoca da başta inatla oynattı ama yerini kesin kaptıracak gibi duruyor. Gitmek isteyebilir sanırım duyumlar da çıkmış. Ucuza salmamalıyız asla
Kendini kanıtlamaya çalışmasından mı bilmiyorum ama fazlaca bencil davranıyor. 2-3 maç üst üste skor yapsa sanki rahatlayacak gibi. Devre arası satarsak da eğer umarım yüzde koyarız sözleşmesine.

Kendini kanıtlamaya çalışmasından mı bilmiyorum ama fazlaca bencil davranıyor. 2-3 maç üst üste skor yapsa sanki rahatlayacak gibi. Devre arası satarsak da eğer umarım yüzde koyarız sözleşmesine.
Patır kütür topçu harcamak ileride topçu almayı da çok zorlaştıracaktır

Mesela Angelino'yu hoca deliler gibi istedi yönetim de muhtemelen çok istedi ki hemen aldılar, çıkan haberlere göre adamın bu kadar uygun şartlara bize gelmesinin sebebi ille de Cimbom'a gitmek istiyorum demesiydi, ama şimdi arkasına teneke bağlanarak yollanacak. Diğer oyuncular buraya gelenlerin gördüğü muameleye bakıp ulan gitmesem mi diyebilir. Taraftar GS markasını herkesi ne olursa olsun çekecek kadar büyük görüyor ama realite öyle değil

Gitmek istiyorum derse tutmaya gerek yok ama Tete'yi

Knk maaşı ne yapacaz ya imza parası falan derken hiç beleşe alınmış gibi kabullenemiyorum ben
Seni iyi görmüyorum genel olarak topçularımız hususunda değerlendirmelerine bakınca

İmza parasını bonservis saysak Kerem Demirbay'dan ucuz oluyor

€2.8m net maaş £2.4m ediyor o da haftalığa vergi hesaba katılıp vurulunca haftada £80k yapıyor, tabii burada vergiyi Birleşik Krallık en üst dilimi olarak kabul ettim ama vergi kaçırma işleri de dönüyodur herhalde onu bilemedim

Her neyse bu da onu örneğin PL'de oynayan biri olsa en çok maaş alan 142. oyuncu yapıyor 594 oyuncu içinde. Şu an sahaya koyduğu için birazcık tuzlu ama potansiyeli düşünülünce beleş sayılır (bu herifi €20m+ satma ihtimalimiz var)

Yarın lütfen kafanı kaldırıp oyna asist yap illa şut çekecem diye ısrar ediyorsan da kalecinin el hizasına doğru vurma yerden vur köşeye dene kaçıracaksan öyle kaçır.

Ceza sahasina girince kafani kaldir asist yap, birde lüften 30-40 metrelik ceza sahasina ortalar kesme hep rakipe gidiyor bu toplar

Form tutması için iyi de oynasa kötü de oynasa 3-4 maç üst üstte oynamalı.Bugün özellikle 1 gol de atarsa taraftarla iyice barışmış olur..

Bos taki adama kenardan iceriye bos kaleye atmasi icin bu seferde pas vermemezlik yapma da kufur etmeyelim.

Bu herif Brezilyalı değil Nijeryalı ya da Ganalı falandır.

Geri
Üst Alt