#20 Tetê

iyi oynadı moral olacaktı da kaçırdıkları kötü oldu bakalım çok umudum yok ama daha genç

Bence iyi topçu. Top ayağına yakışıyor. Israr edilirse iyi olur.

Berabere kalınsa görürdüm burayı, tam tamına 3 kere sola çekip ayak içi plaselik pozisyon geldi hiç birini böyle denemedi, böyle Brezilyalı mı olur be kalas, topu döndüremiyor ayak içi

Son dakikalarda gol yiyip puan kaybetseydik bunun en büyük sorumlusu Tete olacaktı. Hem çok gol kacirdi hemde bencilce oynadı; iki uc tane çalım attı diye iyi oynadı diyemem.

Dans ederek çalım attığı pozisyondan sonra Okan hoca iPad’den tekrarını izlemeye gitti hemen

Pozisyona girdi diye sevinelim mi kacirdi diye kafayi mi yiyelim?

NŞA’da Tete yanlış tercihler yapan bir oyuncu. Golde sağ kanata derin pas atar dedim ama içeri Kerem’e doğru attı ve Boey’in golü geldi. Akıllı oynarsa iş yapan adam, üstüne uğraşmak lazım.

Ulan en iyi maçını oynarken yine sicirttin kendini helal olsun ne diyim

Çok eleştirdim ama bence bu maç baya iyiydi. Kaçırdığı gol de kolay pozisyon değildi bence

Senin rakibin o pozisyonları çatır çatır değerlendirip averaj kasıyor şu dandik ligde. Kerem ile 2'si sayesinde -10 averaj daha azız.

bugün bence en iyi maçlarından birini oynadı - son vuruşlarda yerden değil baya baya havalandırarak plaseyi özgüvenle çıkarsa hepsi gol olacak.

Geri
Üst Alt