#20 Tetê

adam oynayacak ki maç temposu kazansın. 3 maç oyna 4 maç oynama böyle topçu bildiğini de unutur yapabileceklerini yapamaz hale gelir.

açık alan çokça bulduğu için iyi gibi göründü

maç 60a kadar 0-0 olsaydı görürdük

İlk birkaç maçta iyi sinyaller verdikten sonra berbat oynuyordu, bugün beğendim. Maç içi genel görüntüsünden bahsediyorum, o daha önemli. Takıma biraz daha uyum sağlayıp bitirici noktalardaki tercihlerini de düzeltmesini umacağız...

Guzel oynadi ama baya etkilenmis, son haftalarda cunku pek oynatilmadi ve gecen macta bencil davranmasi sonucu hoca ilk yarinin sonunda cikarmisti. Demek etkilenmis cunku normalinden fazla sag soluna bakmaya basladi. Ama soyle de bir durum var, topu aldiginda cok dikine oynamayi seviyor ve biraz daha calim uzerine yogunlasirsa onemli bir silah haline gelebilir. Biraz da gol/asist yapmaya gecmeli ama belki mental olarak kendine gelirse bunlar da gelir zamanla.

İnanılmaz etkiliydi herifleri delik deşik etti

Bir tane atmalıydı evet ama gayet iyiydi

Golleri atmaya da başlayacaktır illa ki

Taraftarın alkışlaması çok olumluydu

Başından beri diyoruz arkadaşlar

Boru değil KASIRGA ÇEÇE geliyor

riberyiide böyleydi bu arada bugün çok benzettim

riberyide bizde skor yapamıyordu

İlk yarı 8/10 oynadı ikinci yarı kaçan goller üzerinden değerlendirmek istemiyorum bugün oyunuyla en azından fazlasıyla umut verdi ama bu kadar pozisyona skor yapması gerekiyordu ilerleyen maçlarda o da olacaktır.

Ritim yakalamaya başladı en azından önceki hallerine göre çok daha iyi durumda gözüküyor.

Geri
Üst Alt