#20 Tetê

Bence hic kotu falan degil, zaten son paslarda tercih hatasi yapmasi problem bu da sezon basindan beri ayni maalesef. Onun disinda hareketli ve topla gitmeye calisiyor, kolay degil yani bu seviyede. Zaha ve Kerem'den daha cok is yapmaya calisti ilk yarida.

İyi niyetli eyvallah ama çok amatör duruyor sahada, devamlı bir panik halinde. Sanki altyapıdan yeni çıkmış oyuncu gibi. Maalesef etkili olmaktan çok uzaktı ilk yarıda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaha ve Keremden kat kat iyiydi bence en azından çabalıyor son tercihleri yanlış sadece o da olmasa buralara düşmezdi bu adam zaten.

Kardeş ilk uçakla Brezilya sahillerine geri dön.

atamadığı 2 gollük pas ve yenilen golde nereye basıyor izleyin, böyle kapasitesiz adamı oynatarak Clden elendik. Rakibin gözünde kazma olan oynamasını isteyen adama hayla star muamelesi yapılıyor

berbatın ötesinde

3 5 veren çıkar inş

Sacha ile çok yalnız kaldılar sağ tarafta. Buna rağmen ikisinden başka birşeyler üretmeye çalışan oyuncumuz yoktu ilk yarıda.

Abdülkerim'e attığı pas inanılmaz bi salaklık örneğiydi.

İkinci yarıda kurduğumuz Boey-Ziyech-Mertens üçgenini ilk yarıda kurabilsek belki Tete de verimli oynayabilirdi. Top Tete'deyken Boey bindirme yapmıyorsa iki rakip yalnızca Tete'ye odaklanıyor. Bu durumda yardırıp gitmesini beklemek hayalcilik olur.

Ortada Mertens veya Ziyech'in olmadığı maçlarda oynamamalı.

Hala tartisiliyor hala iyi oynadı diyenler var yahu..
İnanılmaz.defansa yardım ediyor falanda palavra..Yardım etse ne olacak kız gibi rakibin pesinden gidiyor..

Her zaman soyluyorum arkadaş takımdaki herkes aynı süreyi alacak diye birseymi var.rotasyonun Allah cezasını versin.Bizden başka kimse bu yorgunluğu rotasyonu bu kadar abartmiyordur.Niye veriyoruz abi bu adamlara milyonları.
Ama takımda top oynamiyorki böyle adamlar sonradan girsin..iyi oyun oynasa takım bu adamlarda o kadar rezil oynamaz.takimin genel performansı bütün oyuncuları etkiliyor.

Özeti seyrediyorum, Angelino'nun ortasında kafayı ortaya çıkarsa belki de boş kaleye gol atıp farklı bir senaryoyayla maçı kazanacaktık (vurduğu kafa vuruşu da komedi), böyle ince nüanslar maçın hatta şampiyonanın kaderini belirtiyor, kafası çalışan biri olsa misal Mertens direkt ortaya İcardi'ye boş kaleye attırırdı. Bu adam ve Kerem'in futbol zekasızlığı sebebiyle hüsrana uğradık.

Geri
Üst Alt