#20 Tetê

Elde çıkarılmasına karşıyım Barış Alper'de böyleydi kafasını eğip dümdüz koşardı en azından 1 sene sabretmek lazım.

Burada çok net rakip Zaha'yı tutarken Barış'a çıkarsa karşı karşıya kalırdı yinede sağlık olsun umarım bir nokta kırılma noktası olur Barış gibi kafasını kaldırarak oynamayı öğreneceği gün gelir.

Aslında bazı maçlar ilginç şekilde daha zor ara paslarını atabiliyor nedense kolaylarını yapamıyor ama zamana bırakalım bir noktada çözecek.

Umarım 1 gol bulur sonrası bi rahatlar.

1oi783u.png

Sene başından beri Hücumda kaç tane varyasyonla çıktık sayamadım.

Ben fmde bu kadar deneme yapsam orada da kesinlikle bireysel performlar harici hiçbirinden verim alamazdım

İstikrarlı kadroya dönmek lazım ki topçular da kendi istikrarını sağlasın. Haftaiçi sivas depte kim oynayacak şu an hoca bile bilmiyor, topçu ne yapsın

Veya sivas depte tete 11 çıktı diyelim, bir sonraki maçta oynayacağının garantisi yok. Böyle istikrarsız yapılarda topçularsa pek kusur aramam

Önce hoca kendi istikrarını sağlamalı

Elde çıkarılmasına karşıyım Barış Alper'de böyleydi kafasını eğip dümdüz koşardı en azından 1 sene sabretmek lazım.

Burada çok net rakip Zaha'yı tutarken Barış'a çıkarsa karşı karşıya kalırdı yinede sağlık olsun umarım bir nokta kırılma noktası olur Barış gibi kafasını kaldırarak oynamayı öğreneceği gün gelir.

Aslında bazı maçlar ilginç şekilde daha zor ara paslarını atıyor nedense kolaylarını yapamıyor ama zamana bırakalım bir noktada çözecek.

1oi783u.png
yalnız barış müthiş yanlış yerde 1 metre daha açığa atması lazımdı zahanın içine girmiş

yalnız barış müthiş yanlış yerde 1 metre daha açığa atması lazımdı zahanın içine girmiş
Aslında Zaha 2 stoperin arasında koşu atsa Barış tam olması gereken noktada daha öteye gitse pozisyon olmaz burada biraz Zaha'da hareketsiz kalmış hatta Barış'a doğru fazla kaymış o boşluğa koşuyu atsa mutlaka Tete daha net pas verebilirmiş en kötü Zaha'ya araya bırakıp yine bir şeyler yapabilirmiş.

Kereme 1 tane harika pas atıp keremin yakalayamamasını eklemek isterim herifin kafa hep yerde degil iyi paslar , ortalar attıgı zamanlar var ama pek degerlendirilmedi simdiye kadar

Kereme 1 tane harika pas atıp keremin yakalayamamasını eklemek isterim herifin kafa hep yerde degil iyi paslar , ortalar attıgı zamanlar var ama pek degerlendirilmedi simdiye kadar
Yukarıda da dedim daha zorunu yapabilirken kolaylarını yapamıyor bir noktada ayakları çözülecek elimizdeki madenin değeri ortaya çıkacak ama o zamana kadar sabretmek lazım.
pvg15yw.png

Şu maç kadro bu kadar eksikken ben de yedek kalıp 70 lerde oyuna girsem çok kendimi veremezdim maça 23 yaşındayken.

Şu maç kadro bu kadar eksikken ben de yedek kalıp 70 lerde oyuna girsem çok kendimi veremezdim maça 23 yaşındayken.
11'de yeteri kadar şans verildi Antep dep, Samsun, Başakşehir dep, İstanbulspor dep, Ankaragücü, Beşiktaş değerlendiremedi.

Aksine 2'nci şansı kendinin yaratması lazım o formayı istediğini göstermeli biraz kıpırdansa zaten formayı alır Ziyech sonrası pek alternatifi yok ama istemesi lazım.

11'de yeteri kadar şans verildi Antep dep, Samsun, Başakşehir dep, İstanbulspor dep, Ankaragücü, Beşiktaş değerlendiremedi.

Aksine 2'nci şansı kendinin yaratması lazım o formayı istediğini göstermeli biraz kıpırdansa zaten formayı alır Ziyech sonrası pek alternatifi yok ama istemesi lazım.
Bu saydığın maçların çoğunda takım genel olarak çok iyi değildi İcardi hariç, belki Samsun maçı hariç. Başakşehir maçında ilkyarıda tek oynayan adamdı nitekim golün asistini de o yaptı.

Rize maçında da biraz olgun bir oyuncu olsa maçı koparabilirdi. Üstünde ısrar etmemiz lazım biraz.

Bu saydığın maçların çoğunda takım genel olarak çok iyi değildi İcardi hariç, belki Samsun maçı hariç. Başakşehir maçında ilkyarıda tek oynayan adamdı nitekim golün asistini de o yaptı.

Rize maçında da biraz olgun bir oyuncu olsa maçı koparabilirdi. Üstünde ısrar etmemiz lazım biraz.

Vakti gelecektir sabretmek lazım takımda zaten Kerem gol kaçırma üstüne gol kaçırıyor Tete'de aynı şekilde devam ederse sabaha kadar gol atamayız adım adım sorunları çözmek lazım.

Ama yakın zamanda hareketlenmesini bekliyorum kupa maçı sonrası kendine gelir.

Kerem kadar şans bulabilse çok daha faydalı olurdu bence, ilk 11'e monte edilmişti şu ana kadar tahminimce

hakkında hayırlısı

Bu adamda kesinlikle israr etmemiz gerekiyor. 1 gol atsa gerisi gelecek, hissediyorum.

Bence zaha ziyechten iyi transfer. Bi gol atsin gerisi gelir. Adapte olamadi, that's all.

3-0'dan hemen sonra rakibi 4'e 3 yakalamıştık, o kadar net opsiyonlar varken en kötü pas tercihini yaptı ve pozisyonun içine etti. İşte orada tüm ümitleri tüketti. Brezilyalı değil de yerli olsa çoktan Kasımpaşa'ya, Pendik'e kiralanması söz konusu olurdu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon tetenin tüm maçlarını izlediğim için onu değerlendirmek bana düşer. (başka izleyen varsa onlarda değerlendirsin)

Tete'nin mevcut performansı elbette istenilen düzeyde değil ama gelecekteki potansiyelini kısa bir testle size kanıtlayacağım.

öncelikle beni gözlerimi bağlayın ve sandalyeye oturtun.

1704839789243.png

bir elime Teteyi diğer elime de unitedlı Sanchoyu verin. 85 milyon euro bonservis verilen heriften bahsediyorum.

gözüm kapalı ve ikisi de siyahi yani gerçekten yetenek ve potansiyel keşfetme uzmanı olmasam hangisi daha iyi bilemem dimi?
evet çok kısa bir yoklamadan sonra size direkt olarak teteyi gösterir ve onun daha iyi bir futbolcu olacağını garanti ederdim.

futbol böyledir işte biz bedavaya aldık ve daha şanslıyız onlar ise 100 milyon ödedi ve kadro dışı bıraktılar.

Geri
Üst Alt