#20 Tetê

Rashica’yı bu adam için almadığımıza hala üzülüyorum. Adamda hiçbir pozitif özellik yok. Çalım yok, hız yok, şut yok, kaliteli pas yok, tempo yok, adam kovalama yok, çizgiye inme yok.
Ziyech kesinlikle A kalite bir adam, o riske girilmesini anlarım, ancak bu adamı bu maliyetlerle bize tam anlamıyla çaktılar. Nasıl kurtuluruz onu da kendileri düşünsün artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk geldiğinde 1-2 maça çıkmıştı o zamandan beri söylüyorum hayatımda bunun kadar yararsız topçu çok az gördüm. Bu Brezilyalıysa ben de İniesta’yım. 1 dakika bile süre almayı hak etmiyor. Gönderilsin kutlama yapacağım

Isteyeni olur, ama Araplar ve Ruslar haric o maasi kolay kolay kimse vermez.

Çok ama çok çok kötü oynuyor. Bu çocukta bir iş var bir sorun var anlayamadım.

Ben bunun doktorunu biliyorum. Melo’yu getirmek lazım buna mentor olarak. Bir ele alması lazım bu genci.

MATEUS CARDOSO LEMOS MARTINS(ya da kısaca TETE)
İsminden tırt olduğunu anlamak lazımdı Jr, dinho,..son fln içermeyen Brezilyalı mı olur

MATEUS CARDOSO LEMOS MARTINS(ya da kısaca TETE)
İsminden tırt olduğunu anlamak lazımdı Jr, dinho,..son fln içermeyen Brezilyalı mı olur
Bunlarda manas destanı gibi uzun isim koyuyor 4 harfle kısaltıyor jimnastikçilerde bobo mu ne vardı oda böyleydi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10a yakın teklif varsa satılabilir. 15 bonservis verilmiş Brezilyalı sonuçta

Kotu bir sezon geciriyor fakat seneye belki biseyler yakalayabilir. Bu sezon bisey beklemiyorum artik kendisinden. Potansiyel var o kesin de iste…

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Herhangi bi bonservis bedeline okeyim ben.Brezilyali oldugunu falan da dusunmuyorum bu adamin.Kesin sonradan vatandaslik almis bu baska bi aciklamasi yok.
Bugun bi kere kanada gidip katki saglamadi.Sag ic gibi oynayip ne hucumda tehlike yaratti ne de geri gelip Baris’a yardimci oldu.Akilsiz herifin teki.Umarim cikariz kontratindan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol iptal oldu fakat bu kadar kötü pozisyon alan başka futbolcu tarihte yoktur.
1pc0nqd.png

ismindeki ikinci e harfinin uzerindeki aksan kadar luzumsuz bir adam

Geri
Üst Alt