#20 Tetê

Bayern maçını tekrar izleyince gördüm ki oyunu feci baltalamış. Bunun yerine Barış oynasa yenebilirmişiz.
futbol bilmeyen adam gibi ya resmen. halısahaya son dkda köseli ayakkabılı adamı bulursun ya civardan ya da şirketteki çaycıyı kaparlar iş çıkışı.

öyle görüyorum adamın performansı

Kerem patlama yapabilirdi çünkü bazı maçlarda ışık verdi keza Barış Alper boey hepsi belli dönem bundan birşey olur imajını verdi sadece devamlılık yoktu..Bu Tete denen herif tek bir maç ışık vermedi şu an anlıyorum kopenhaga attığı gol tamamen bala goteymis boeye asist yaptı diyeceğim de orada mesele golü atmakti..Tek maç deyin Tete mükemmel oynadı yok abi bunun dışında iyiydi diyeceğim maçı bile yok herifin neden beklentimiz olsun

Çok büyük hayal kırıklığı oldu yavv, öyle böyle değil. Beklentilerin hiç birini karşılamadı. Brezilyalı Ömer Bayram gibi oynuyor. Nasıl oldu böyle ilginç. Aslında çok kaliteli, teknik bir oyuncuydu.

boey gibi kendisine sabredelim eyvallah ama boey ile arasında çoook önemli bir fark var.

boey'in maaşı 1 m euro'nun bile altında idi ancak tete bildiğin süperstar maaşı alıyor.

e yani maaşında indirime gitmeyeceğine göre, bence işler daha fazla sarpa sarmadan kendisi ile vedalaşmalıyız.

Adamı şöyle 3-4 maç full oynatmadık bile reis 1 oynatsak bence de açılacak 1 oyuncu.Bu kadar yatırım yapılmış olan 1 oyuncuya bu forma şansları verilmeden göndermek olmaz bence..
iyide adam "deniyorda son vuruşunda" ya da "çalımda atabilse olacak" hissi yok.

top kontrolü 2 merte havada top
çalım 0
sağına soluna pas kalitesi yerlerde.
şut yok

şunlardan 2 tanesi vs olsa tamam diyeceğim. Diyorumya Koç'un yatından çalım diye girdik bence ciddi yatırımdan ziyade - komik bir süreçti zaha alırken Tete alınması

iyide adam "deniyorda son vuruşunda" ya da "çalımda atabilse olacak" hissi yok.

top kontrolü 2 merte havada top
çalım 0
sağına soluna pas kalitesi yerlerde.
şut yok

şunlardan 2 tanesi vs olsa tamam diyeceğim. Diyorumya Koç'un yatından çalım diye girdik bence ciddi yatırımdan ziyade - komik bir süreçti zaha alırken Tete alınması
Bu zamana kadar kimlere sabretti bu takım reis.Halil'e bile ne kadar forma şansı verdi bu kulüp.Tete'ye bu kadar yatırım yapmışız bu forma şansını vermeyeceksek oyuncu transfer edilirken de oyuncu ve menajerleri buna dikkat ederler 1 yandan da.Ben Beşiktaş maçında ki yeteneklerini beğendim.Sadece niye sürekli 1 şekilde oynatmıyoz ona şaşırıyom..

Gömüldüğü kadar kötü topçu değil. Karar mekanizması ve özgüveni sıkıntılı sadece daha çok gereksiz topla buluşmasını ısınmasını sağlayacak örgü oynayan takımlarda iş yapabilir bizim gibi fiziksel presli ve hızlı karar alınmasını gereken oyunlarda zorlanıyor haliyle

Bu zamana kadar kimlere sabretti bu takım reis.Halil'e bile ne kadar forma şansı verdi bu kulüp.Tete'ye bu kadar yatırım yapmışız bu forma şansını vermeyeceksek oyuncu transfer edilirken de oyuncu ve menajerleri buna dikkat ederler 1 yandan da.Ben Beşiktaş maçında ki yeteneklerini beğendim.Sadece niye sürekli 1 şekilde oynatmıyoz ona şaşırıyom..

Halil bence boş transferdi - hala boş - 0 beklentiye 0 iş yaptı yalan yok. yerli döngüsünde en azından kulübe diye aldılar diye bakıyorum. Forma şansında haksız sayılmazsın ama Zaha ve Keremi onatma / form yakalayan joker bir Barış'ı egale edememiş demek işte idmnada onda bunda. Orda da teknik ekip bile bile becerikli adamı oynatmıyor değil heralde.

dediğim gibi rezalet anlamında demiyorum - bağladığımız maaş bütçesi ile daha çok çaba/efor görmek gerekirdi kanısındayım.

Gayet iyi bir potansiyel, şu ana kadar tutmaması bunu değiştirmez.

Taraftara kalsa Boey çöptü, Nelsson 3 kuruşluk adamdı, Barış Alper ptt topçusuydu.
haklısın admirim ama tete bende hiç o hissi uyandırmıyor ne yalan söyliyeyim.

çabalıyormuş görüntüsü mü dersin başka bir şey mi - bana vermiyor. Potansiyel olmadığı anlamına tabii ki gelmez . Bizde olmadı ya da patlamadı diye bütçesinden çıkılmalı gibi bakıyorum.

yoksa ilk oynadığı maçta hangisiydi hatırlamıyorum - defansa dönmek yerine uzun topta gol getirmişti vs . Öyle başlayan bir adam ceza sahası hemen dışında yerden atılan pası 2 metre havalandırdığı anda bende bitiyor iş hissel ve beklenti olarak.

He diyebilirsinki orta sahan çatır çatır oyun mu kuruyor - buda genel bir handikap

Halil bence boş transferdi - hala boş - 0 beklentiye 0 iş yaptı yalan yok. yerli döngüsünde en azından kulübe diye aldılar diye bakıyorum. Forma şansında haksız sayılmazsın ama Zaha ve Keremi onatma / form yakalayan joker bir Barış'ı egale edememiş demek işte idmnada onda bunda. Orda da teknik ekip bile bile becerikli adamı oynatmıyor değil heralde.

dediğim gibi rezalet anlamında demiyorum - bağladığımız maaş bütçesi ile daha çok çaba/efor görmek gerekirdi kanısındayım.

haklısın admirim ama tete bende hiç o hissi uyandırmıyor ne yalan söyliyeyim.

çabalıyormuş görüntüsü mü dersin başka bir şey mi - bana vermiyor. Potansiyel olmadığı anlamına tabii ki gelmez . Bizde olmadı ya da patlamadı diye bütçesinden çıkılmalı gibi bakıyorum.
Antrenmanlarda da kazanan takımlar arasında görüyom reis.Belki menajeriyle 1 sıkıntısı vardır kulübün.Menajeri hakkında hiç iyi 1 şeyler konuşulmuyo genel olarak..

Geri
Üst Alt