Ömer Eliaçık
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2013
- 3.444
- 899
- 1.103
hadi ordan.Zamana ihtiyaci var. Seneye patlama yapacak
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi ordan.Zamana ihtiyaci var. Seneye patlama yapacak
futbol bilmeyen adam gibi ya resmen. halısahaya son dkda köseli ayakkabılı adamı bulursun ya civardan ya da şirketteki çaycıyı kaparlar iş çıkışı.Bayern maçını tekrar izleyince gördüm ki oyunu feci baltalamış. Bunun yerine Barış oynasa yenebilirmişiz.
Nere gidiyorsunGüle güle yolun açık olsun
Tete yolcu ben hancıNere gidiyorsun
Bu kafayla her sene 30 oyuncu alip 40 yollarizhadi ordan.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamı şöyle 3-4 maç full oynatmadık bile reis 1 oynatsak bence de açılacak 1 oyuncu.Bu kadar yatırım yapılmış olan 1 oyuncuya bu forma şansları verilmeden göndermek olmaz bence..Sabredilmesi lazım. Çok çabuk vazgeçiyoruz.
iyide adam "deniyorda son vuruşunda" ya da "çalımda atabilse olacak" hissi yok.Adamı şöyle 3-4 maç full oynatmadık bile reis 1 oynatsak bence de açılacak 1 oyuncu.Bu kadar yatırım yapılmış olan 1 oyuncuya bu forma şansları verilmeden göndermek olmaz bence..
Bu zamana kadar kimlere sabretti bu takım reis.Halil'e bile ne kadar forma şansı verdi bu kulüp.Tete'ye bu kadar yatırım yapmışız bu forma şansını vermeyeceksek oyuncu transfer edilirken de oyuncu ve menajerleri buna dikkat ederler 1 yandan da.Ben Beşiktaş maçında ki yeteneklerini beğendim.Sadece niye sürekli 1 şekilde oynatmıyoz ona şaşırıyom..iyide adam "deniyorda son vuruşunda" ya da "çalımda atabilse olacak" hissi yok.
top kontrolü 2 merte havada top
çalım 0
sağına soluna pas kalitesi yerlerde.
şut yok
şunlardan 2 tanesi vs olsa tamam diyeceğim. Diyorumya Koç'un yatından çalım diye girdik bence ciddi yatırımdan ziyade - komik bir süreçti zaha alırken Tete alınması
Bu zamana kadar kimlere sabretti bu takım reis.Halil'e bile ne kadar forma şansı verdi bu kulüp.Tete'ye bu kadar yatırım yapmışız bu forma şansını vermeyeceksek oyuncu transfer edilirken de oyuncu ve menajerleri buna dikkat ederler 1 yandan da.Ben Beşiktaş maçında ki yeteneklerini beğendim.Sadece niye sürekli 1 şekilde oynatmıyoz ona şaşırıyom..
haklısın admirim ama tete bende hiç o hissi uyandırmıyor ne yalan söyliyeyim.Gayet iyi bir potansiyel, şu ana kadar tutmaması bunu değiştirmez.
Taraftara kalsa Boey çöptü, Nelsson 3 kuruşluk adamdı, Barış Alper ptt topçusuydu.
Antrenmanlarda da kazanan takımlar arasında görüyom reis.Belki menajeriyle 1 sıkıntısı vardır kulübün.Menajeri hakkında hiç iyi 1 şeyler konuşulmuyo genel olarak..Halil bence boş transferdi - hala boş - 0 beklentiye 0 iş yaptı yalan yok. yerli döngüsünde en azından kulübe diye aldılar diye bakıyorum. Forma şansında haksız sayılmazsın ama Zaha ve Keremi onatma / form yakalayan joker bir Barış'ı egale edememiş demek işte idmnada onda bunda. Orda da teknik ekip bile bile becerikli adamı oynatmıyor değil heralde.
dediğim gibi rezalet anlamında demiyorum - bağladığımız maaş bütçesi ile daha çok çaba/efor görmek gerekirdi kanısındayım.
haklısın admirim ama tete bende hiç o hissi uyandırmıyor ne yalan söyliyeyim.
çabalıyormuş görüntüsü mü dersin başka bir şey mi - bana vermiyor. Potansiyel olmadığı anlamına tabii ki gelmez . Bizde olmadı ya da patlamadı diye bütçesinden çıkılmalı gibi bakıyorum.