#20 Tetê

Hem herif ehem ileride çabaladı mücadele etti başarılıydı.Spn haftalarda hem iyiydi.Tek sıkıntısı ileri 3 lü ile anlaşamıyor.Çok net anlaşma problemi var önüne isteyenin ayağıma ayağıma isteyenin önüne atıyor.Nerede pas verecek nerede şut çekecek tam oryantal değil.Bir de boşta da olsa pas vermiyor gibi takım.Çok ciddiye alınmıyor tete ama bence takım pas attıkça öok daha iyi işler yapacak

Basit oynadığı müddetçe şans bulur, bugün ilk defa hem mücadele etti hem de doğru zamanda doğru kararlar verdi. Ama bence sol kanatta denenmesi gerekiyor. Esas parlamayı o bölgede yapabilir. Sağ açıkta sıradan bir oyuncudan öteye zor geçer.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıpırdandı ama ne Yunustan ne Morutandan iyi olduğunu düşünmüyorum. Fark yaratacak bir oyuncu değil.
Bu maçtaki genel performansı diğer ikisinden de iyiydi. Çoğunlukla olumsuz görüş belirtmiş biri olarak söylüyorum. Mertens önü kapalı iken şut denemeyip boş pozisyondaki Tete' nin önüne yuvarlasa, skor katkısı da yapmış olacaktı muhtemelen...

Böyle devam ederse formayı alır veya iyi bir opsiyon olur. Hala mental yönden pek rahat değil gibi. O sorunu bir şekilde aşması lazım...

Kendisini kutlamak istiyorum. Ozellikle Vinicius takima katildiktan sonra gozle gorulur sekilde formu artti. Takimin hucumlarina hareket katiyor. Tebrikler.

En iyi maçlarından biriydi, toparlamaya başladı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şeyi iyi yapıyor bir tek son tercihleri nedense her zaman yanlış yapıyor. Bunun üzerine çalışılmalı.

Diğer maçlar top Tete'nin ayağına gelmesin isterken ilk kez bu maç tam tersini istedim
İlerleme inkar edilemez
İnşallah bizi daha çok mahcup eder

Vinicius geldiğinden beri net performansı arttı. Acayip faydalı oynadı. En önemlisi de Mertens'ten görmeye alışık olduğumuz ön alandaki çalışkanlık. Bunu biraz da son tercihleriyle taçlandırsa çok iş yapar.

Geri
Üst Alt