Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bek oynamak ile açık oynamak arasında doğal olarak fark var. Bence Barış da bek olarak oynadığında çok daha fazla alan buluyor ve ileride daha etkili oluyor. Tete iyi oyuncu aslında ama aidiyet konusunda biraz sıkıntı yaşıyordu bence. Nasıl ki boey de Berkan bir katalizör görevi gördüyse zamanında, gomis in telkinleriyle futbola tekrar döndüyse tete de vinicius ile birlikte kendini bulmaya başladı...Bunun oyuncudaki mantelite farkı olduğunu düşünüyorum.Dün ilk defa süre almasına karşın Köhn ; sürekli dibe inip okadar efektif ortalar &ataklar yaptı ki."Ki bir taneside icardi golü oldu buz gibi."Biz bu olayların hiçbirisini Tete'den sezon başından beri göremedik göremiyoruz maalesef.
Geriden gelen bekle çizgide oynayan adamın bulduğu boşluk çok farkeder.Bunun oyuncudaki mantelite farkı olduğunu düşünüyorum.Dün ilk defa süre almasına karşın Köhn ; sürekli dibe inip okadar efektif ortalar &ataklar yaptı ki."Ki bir taneside icardi golü oldu buz gibi."Biz bu olayların hiçbirisini Tete'den sezon başından beri göremedik göremiyoruz maalesef.
Hak veriyorum ama sonuçta effektifliğe bakmıyormuyuz?Geriden gelen bekle çizgide oynayan adamın bulduğu boşluk çok farkeder.
Biri düz ayakla çizgiye iniyor olarak görmek lazım.
Barış iyi örnek olmuş yukarıda, ilerde oynarken yaptıklarının fazlasını bekken yapabiliyor.
abdül,nelson,sanchez,boey,kaan,barış, torreira, kerem d, kerem a, zaha, mertens, icardi,Nasıl yav, bek dışında her mevkide bir çok alternatif var. 14-15 kişi ile nasıl oynuyor olabiliriz, direkt 18i düz sayarım son dönemde oynayan.
Bu sayının 20 üstüne çıkıp arada 5-10 dk koymalık adam almaya zaten gerek yok.
Dün oynadığın adamın en iyi oyuncusu senin o mevkindeki en kötü oyuncun seviyesinde değil neredeyse.
Tete iyi süreler aldıabdül,nelson,sanchez,boey,kaan,barış, torreira, kerem d, kerem a, zaha, mertens, icardi,
sürekli oynayan şu 12 oyuncu vardı şu zamana kadar bunlarına yerine oynayanların hiçbiri bizde beklentiyi karşılamadı
devre arası boey gitti berkan geldi sayarız geldiğinden beri oynayan
şu aya kadar 12 oyuncu ile götürdük nerdeyse, torreira filan daha yeni dinlenme imkanı buldu.
devre arasıyla azıcık sayımız arttı o da oyunculara dinlenme imkanı yoksa forma rekabetine girecek kalite yok admirim.
abdül,nelson,sanchez,boey,kaan,barış, torreira, kerem d, kerem a, zaha, mertens, icardi,
sürekli oynayan şu 12 oyuncu vardı şu zamana kadar bunlarına yerine oynayanların hiçbiri bizde beklentiyi karşılamadı
devre arası boey gitti berkan geldi sayarız geldiğinden beri oynayan
şu aya kadar 12 oyuncu ile götürdük nerdeyse, torreira filan daha yeni dinlenme imkanı buldu.
devre arasıyla azıcık sayımız arttı o da oyunculara dinlenme imkanı yoksa forma rekabetine girecek kalite yok admirim.
demirbay hagi ile yarısır2000 gs 17-18 oyuncu ile oynamış
2024 gs de 16-17 oyuncu ile oynamış
derinlik anlamında denk gibi
kalite anlamında HAGİ faktörü ile 2000 gs önde.
ancak 2024'ü de yabana atmayalım harbici iyi kadroyuz haa.
Ne diyelimBen bu adamin ismini begenmiyorum Tete diye isim mi olur yaw
TataNe diyelim
hocam ırkcı saka mı yapıyorsun ukraynalı teteye karsı anlamadım
Bir laf daha edersin Tutu öneririmhocam ırkcı saka mı yapıyorsun ukraynalı teteye karsı anlamadım