#20 Tetê

Çok antipatikti
Artık futbolcumuz olmadığına göre söyleyebilirim
Ortada saçma saçma dolaşan tipler olur ya Tete de o hesap (bknz: Geçen sene şampiyonlukta çok da payı olmamasına rağmen kutlamalarda kameralar önünden ayrılmaması)
Takım içinde çok sırıtıyordu, bizde olmadı ancak bu onun yeteneksiz futbolcu olduğu anlamına gelmez
Yolu açık olsun ne yapalım
Ne antipatikliği ya 5 dk oynasa güle oynaya sevinen bir adamdı.

Şu önyargılarınız falan cidden garip.

Bizim dışımızdaki belki Leicester dışında hep sevilmiş etmiş başarılı olmuş bir adam, bizden sonra da iyi oynaması normal.

Ne antipatikliği ya 5 dk oynasa güle oynaya sevinen bir adamdı.

Şu önyargılarınız falan cidden garip.

Bizim dışımızdaki belki Leicester dışında hep sevilmiş etmiş başarılı olmuş bir adam, bizden sonra da iyi oynaması normal.

Takım içinde çok göze batıyordu ve ayrık-aykırı duruyordu
Ben böyle görüyordum
Osimhen, Jacobs ve Sara yeni gelmelerine rağmen onlar bile şu an takımla daha iyi anlaşıyorlar gibi hissediyorum.
Belki de benim yıldızım çok barışmamıştı Tete ile bilemiyorum. Bana antipatik geliyordu.

kalsaydı yunus ve mertens'e iyi alternatif olabilirdi ama kalite olarak ikisinin de gerisinde olup misliyle maaş aldığı için göze batacaktı. bence biz değerlendiremedik ve hoca yaptı ama yunus'un performansına, sallai'nin gelişine bakarsak da hayırlı ayrılıklarımızdan biri oldu.

Okan buruk futboluna uymadı. Bizim takıma dinamik topçular uyuyor

Yediler arslanı
Edit. Neyse kaçtı kurtardı kendini

Durust olmak gerekirse zaha, ziyech furyasından gelen agir basli adamdi. Hic surat astigini veya kustunugu gormedim elinden geleni veriyordu. Hatta vinius ile hoca son 10-15 dk atiyordu ikisi de deli gibi mutlu oluyordu.

Ama gordugum en duz brezilyaliydi kerem bunun yaninda neymar gibi kaliyordu.

amma yukarıda kaldı bu konu bugün.

Şans buldu ama sürekli oynamak ile yedek olmak arasında fark var. Öz güven futbol da çok önemli burada onu kaybetmişti.

çöp 1 herif.

ve bayağı beyinsiz

Geri
Üst Alt