20 Yaşında Kel Kalmak

Başıma gelen durum arkadaslar, berberden geldim adam moralimi bozdu tamamen. Kafamın yanları tamamen açık, önünde de çok az saç var. Ayrıca sakallarımı ters kesmişim çok sıkıntı yaşarsın dedi. Psikolojik tedavi almam gerekir mi ? Bu konu beni çok üzüyor cünkü

iyice dökülmeden hallet.millet yıllarca sana öyle alışırsa,değişik gelir tipin ektirince.

ben memnunum , 1 sene icinde eski gunlerime dondum ;)

6rhhlz.png

İlk resim aynı pandev :D

Oğulcan; Benimde saçlarim beyazlıyo ama takmiyorum hiç.

benimde saçlarım aşırı yağlı 2 gün duş almasam insan içine çıkamam, dökülse daha iyi eziyet biter

benimde saçlarım aşırı yağlı 2 gün duş almasam insan içine çıkamam, dökülse daha iyi eziyet biter
6 yıldır her gün yıkarım, aynı durumdayız ama dökülmesin. Biraz seyrelir gibi oldu nasıl korktum.Şampuan yazdılar şimdi daha iyi Gorkem Yildirim'ın paylaştığı 2. fotoğraf gibi dipleri görünüyor diye korkmuştum.

bende saç dökülmesi şikayeti içindeydim 27 yaşındayım ve 20 yaşında ki halimle hala aynı açıklık mevcut...sadece irsi olarak alın genişliği ve yanlarda çok hafif açıklık var ve bu yaşa kadar hiç ilerlemedi...saç dökülmesiyle saç kırılmasını iyi ayırt edin ve mutlaka saç besleyici 2-3 ürün alın diyorum...

leaf action diye bir ürün seti aldım ve devamlı kullanacağım bir ürün haline geldi.sorun yaşayan arkadaşlara öneririm.

Son düzenleme:
Başıma gelen durum arkadaslar, berberden geldim adam moralimi bozdu tamamen. Kafamın yanları tamamen açık, önünde de çok az saç var. Ayrıca sakallarımı ters kesmişim çok sıkıntı yaşarsın dedi. Psikolojik tedavi almam gerekir mi ? Bu konu beni çok üzüyor cünkü
Sakallar konusu şehir efsanesi , babana ya da bir büyüğe sorup onların söylediği gibi kes rahat edersin. Saç ektirmek artık daha kolay canını sıkma ( ailemde çok var saç ektiren sorun varsa özelden cevaplayabilirim) . Benim de yaşım 21 dökülüyor iyiyen iyiye. Çözümü olan şeye canını sıkma kardeiş

Sakallar konusu şehir efsanesi , babana ya da bir büyüğe sorup onların söylediği gibi kes rahat edersin. Saç ektirmek artık daha kolay canını sıkma ( ailemde çok var saç ektiren sorun varsa özelden cevaplayabilirim) . Benim de yaşım 21 dökülüyor iyiyen iyiye. Çözümü olan şeye canını sıkma kardeiş

Kardesim eyvallahta bakıyoruz yemin ederim özentilikten degil adamın saçı gözünün üstünden başlıyor bizim kafada saç yok. İnsan gördükce moral bozuyor bu yaşta, saç ekim şehri fark eder mi? İzmir'de yaptıramaz mıyım ücret aşırı mı olur

Yaşim kaç olursa olsun sac konusunda çok hassasim moralimi bozar boyle bir durum alismak zaman alır.

valla 20 yaşında kel kalmak hoş değil.. ektir yada spor salonundan çıkma.. öyle bir vücut yap ki kafaya bakmak kimsenin aklına bile gelmesin..

sıkıntı kellik değil, hem kel hem fodul olmak.. :)

benim de beyazlıyor diyenler komik kaçmış.. beyazlıyorsa git boyat..

boyatmasan da george clooney modunda gezersin.. kel adamın bruce willis modunda gezmesi için sağlam spor salonu müdavimi olması lazım..

valla 20 yaşında kel kalmak hoş değil.. ektir yada spor salonundan çıkma.. öyle bir vücut yap ki kafaya bakmak kimsenin aklına bile gelmesin..

sıkıntı kellik değil, hem kel hem fodul olmak.. :)

benim de beyazlıyor diyenler komik kaçmış.. beyazlıyorsa git boyat..

boyatmasan da george clooney modunda gezersin.. kel adamın bruce willis modunda gezmesi için sağlam spor salonu müdavimi olması lazım..

Sagol abi vur sen de vur

:asd: bana da berber sacini niye kesiyon lan diyor moral bozuyor saclarin cok guzel diyor :asd:

Ya aşagıdan yukarı kesmişim, yukarıdan aşagı kesilirmiş. Diken gibi cıkıyormus 30 lu yaslarda sivilce sıkıntısı yaşarsın falan dedi lavuk full moral bozdu

Normal olarak birinin söylemesine gerek olmadan sakal yukarıdan aşağı doğru kesilir zaten. Jilet reklamı falan izlemedin mi hiç renktaş :)

Ya da daha çok sakal çıksın diye mi bu şekilde yapıyordun? İleride daha sert ve gür çıkar ters kesersen çünkü.

Geri
Üst Alt