20 Yaşında Kel Kalmak

Normal olarak birinin söylemesine gerek olmadan sakal yukarıdan aşağı doğru kesilir zaten. Jilet reklamı falan izlemedin mi hiç renktaş :)

Ya da daha çok sakal çıksın diye mi bu şekilde yapıyordun? İleride daha sert ve gür çıkar ters kesersen çünkü.

Aynen sakal çıkarma istegim vardı :)

Genetik saç dökülmesi ise istediğin kadar ektir yine dökülür Minoxidil, Dustaride, Finasteride, Ketanazol gibi ilaçlar alman lazım.

Aynen sakal çıkarma istegim vardı :)

Benim de 18-19 yaşlarımda sakal sıkıntım vardı. Tüy bile yoktu. Badem yağı falan kullanmayı bile düşündüm. Hatta sarımsak falan bir çok şey. Önerdiler çünkü :D Ama denemedim, boşverdim.

20-21 yaş aralığında kendiliğinden sakal çıkmaya başladı. Ondan sonra da öyle çok jilet falan vurmadım. Ama şuan öyle barzo seviyesinde olmasa da, seyrek de olsa çıktı. Kafana takma yani bu kıl, tüy olayını. Saç için de geçerli.

Ne demişler; kılda keramet olsaydı, g.tte çıkmazdı. Fazla takılmamak lazım yani :red:

Ben 13 yaşından beri kelim. Sorun etme kendine.

Ya aşagıdan yukarı kesmişim, yukarıdan aşagı kesilirmiş. Diken gibi cıkıyormus 30 lu yaslarda sivilce sıkıntısı yaşarsın falan dedi lavuk full moral bozdu

Ben hep düz kestim sağ tarafımdaki sakallar ters benim iyi sallamış berber. Saçı da ektirirsin aşırı bi maliyeti yok, çok yaygın zaten kadınlarda silikon neyse erkeklerde saç ektirme de o çok revaçta.

Ben 13 yaşından beri kelim. Sorun etme kendine.

Abi arkadaslarım ailem falan saçların çok dökülüyor, saç kalmamıs tarzı konusunca çok üzülüyor insan

Ben hep düz kestim sağ tarafımdaki sakallar ters benim iyi sallamış berber. Saçı da ektirirsin aşırı bi maliyeti yok, çok yaygın zaten kadınlarda silikon neyse erkeklerde saç ektirme de o çok revaçta.

Ya öyle ama iyi bir yere yaptırmadıktan sonra kötü oluyor falan diyorlar, kendi saçın gibi olmuyormuş vs

Kendi saçın gibi olması mümkün değil zaten saç ekimini icat eden adama yaptırsan yine farketmez.

Galatasaray adamı kel eder.Saçlarımızı yolmaktan saç mı kaldı ki?Her maç aksiyon

Benim de saclarim 17-18 yasindayken beyaslasmaya basladi. Ondan beri cogaliyor, su an 25 yasindayim.

Buna karsin cok kuvvetli güclü ve gür saclarim var, bir dökülme sorunu yasayacagimi düsünmüyorum. Ama benim simdiden babamdan cok beyaz sacim var.

Uzun süredir boyatmayi düsünüyorum ama bir yerden sonra da diyorum nereye kadar boyatacagim. Bende baslarda cok takiyordum ama 1-2 senedir umrumda bile degil acikcasi. Mental sorunu cözmek gerek.

beyazlayan sacin varsa sanslisin, beyazlar siyaha nazaran daha kuvvetli ve kalin oluyolar.

kellige gelince %90 kelligin nedeni hormonlar. tedavisi yok, aslinda var ama erkekliginden vazgecmen gerek. yani kendini kisirlastirirsan henuz olmemis sac koklerin eskisi gibi gur saclar uretebilir. yok bunu yapmam diyosan mecbursun

benimde saclarim siddetli dokuluyo son zamanlarda hatta konusunuda acmistim. kansizliktan suphelenmekteyim. zayif bi yapim var saclarim oldukca ince ve zayif.

erkeklik hormonu testesteronun kimyasal yapiya burunup dihidrotestesterona donmesi sonucu olusan hormon, ses kalinlastirir, sperm uretir, spermi firlatma gucunu ayarlar, kulaktaki koruyucu salgiyi salgilatir, cinsel istegi artirir sakal biyik cikarir.

zarari ise dihidrotestesterona karsi duyarli sac koklerindeki aktivitesi sonucu sac koklerine zarar vererek kokleri oldurur. kokler yavas yavas olur ve tekrardan sac uretme yeteneklerini kaybederler. 3erkeklerin %25i 20 yasinda kellikle mucadele eder, %50si ise 30 yasinda bu problemlerle karsilasir. yas ilerledikce bu hormon yuzunden ozellikle erkeklerde sac kalitesinde dusus ve kayip gorulur.

bunlar bilgim dahilinde. lakin bi tedavi bulunmus degil. bu hormon olsa dert olmasa daha kotu bi dert

kötü bişey geçmiş.olsn

Son düzenleme:
Bruce-Willis-in-Die-Hard--001.jpg

m_Collina.jpg

nm0005458.jpg

980x735.jpeg

Bunlar tanıdığım karizma keller.Bence kafana takma.Hatırladığım kadarıyla yakışıklı biriydin.Kellik de yakışacaktır sana.

arkadaş üzülecek ama ronaldo kel değil normalde.. sadece turnuva gereği takımca saçlarını totem yapmak için kellemişlerdi.

Kel olmak kizlari tavlamak demektir reyiz niye uzuluyon bak Johnny Sinse adam karilari tavliyor kel kafasiyla :asd:

Ya aşagıdan yukarı kesmişim, yukarıdan aşagı kesilirmiş. Diken gibi cıkıyormus 30 lu yaslarda sivilce sıkıntısı yaşarsın falan dedi lavuk full moral bozdu

Yok öyle bişey... Sinek kaydı tıraş tam böyle olur. Eşek falan mı tıraş ediyor bu berber arkadaş :D Nasıl berberse dünyadan haberi yok.

Beyler bi de mesela Robben gibi adamlar neden saç ektirmez, yani milyonları olup kel olan insanlardan bahsediyorum

Geri
Üst Alt