- 3 Temmuz 2012
- 134.033
- 80.856
- 5.198
Merak ettim renktaş foto koyarmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bi de mesela Robben gibi adamlar neden saç ektirmez, yani milyonları olup kel olan insanlardan bahsediyorum
cünkü sac ekimi denilen sey ilizyon dan baska bir sey degil..bir kac arkadasim yaptirdi,birak iyi olmasini eskisinden beter oldu.cocugu bir daha dökülmez diye kandirdilar ama aldigi ilaclara ragmen döküldü..kimse kel olmayi sevecegini zannetmiyorum hatta atv de denk gelmistim sac ekimi yapan doktor kel kafaliydi,gerisini sen düsünBeyler bi de mesela Robben gibi adamlar neden saç ektirmez, yani milyonları olup kel olan insanlardan bahsediyorum
cünkü sac ekimi denilen sey ilizyon dan baska bir sey degil..bir kac arkadasim yaptirdi,birak iyi olmasini eskisinden beter oldu.cocugu bir daha dökülmez diye kandirdilar ama aldigi ilaclara ragmen döküldü..kimse kel olmayi sevecegini zannetmiyorum hatta atv de denk gelmistim sac ekimi yapan doktor kel kafaliydi,gerisini sen düsün
☆$☆
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar tanıdığım karizma keller.Bence kafana takma.Hatırladığım kadarıyla yakışıklı biriydin.Kellik de yakışacaktır sana.
Beyler saka maka bende de sakal cikiyor biyiklar yok gibi sanki sakallarim siyah biyiklarim sari tuy gibi cikiyor acaba sorun neyden olusuyor.
Konu dışı ama Ronaldo ve Collina'nın neresi karizma ki ?
Etiketleri dışında çirkinler.
XY'den gelen kromozom sayında düşüklük olabilirBeyler saka maka bende de sakal cikiyor biyiklar yok gibi sanki sakallarim siyah biyiklarim sari tuy gibi cikiyor acaba sorun neyden olusuyor.
Bir sürü hakem buna özenip saçını kazıtıyor.
Abi bunları bilirkişi olarak mı tavsiye ettiniz, yanlış anlamayın çünkü ciddiye alacagım ondan soruyorum. Mesela saw palmetto nedir? Minox ve finasterid ilaç mıdır nerden bulabilirim ? Anti-androjen losyon nedir ?1- Öncelikle saç ektirmek için çok erken bir yaş...Ki durumunu da bilmiyorum ama 20'li yaşlarda testosterone bağlı DHT fazla olduğundan saç köklerinin ölmesi de olası olabilir.
2- DHT saç köklerine saldırır.Bu kodlanmış şekilde olduğundan durdurmak çok zordur.Çok etkili bir tedavi uygulaman lazım. Şimdiden önlem almaya bak.
3- Minox ve Finasterid tedavisi dışında bu işin çaresi yok ki bunları devamlı kullanırsan da yan etkilerin yaşanma olasılığı mevcut : Sperm sayısında azalma,cinsel isteksizlik,kalp çarpıntısı,göğüs büyümesi vb...
4- Minox ve Finas'a alternatif doğal DHT önleyiciler de işine yarayabilir : Kabak çekirdeği ve yağı, saw palmetto, yeşil çay,kara üzüm çekirdeği,çörekotu ve yağı,ısırgan vb. doğal DHT önleyicilerdir. Lakin etkileri için zaman gerekir ve yardımcılardır,ana değillerdir.Kombinasyon yapılması gerekir. Özellikle saw palmetto DHT seviyesini %40 düşürür.Yine de göğüs büyümesi gibi yan etkileri de olabilir.
5-Anti-androjen bir losyon edin.
6- 5000 mg biotin, çinko destek olarak alınabilir.
bak güzel kardesim bastan da belirttim bu bir ilizyon..aldiginin hormonlar sayesinde belirli bir zaman dökülmüyor..kafanda 30 bin sacin vasa bununlan nasil 100000 lik bir alani kapatacaksin?Tamam abi ama yani tekrar dökülüyorsa işe yaramıyorsa bu millet niye bu kadar para bayılsın bu işe
Konu dışı ama Ronaldo ve Collina'nın neresi karizma ki ?
Etiketleri dışında çirkinler.
XY'den gelen kromozom sayında düşüklük olabilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamanla gürleşir.
Seni niye affettiler lan
Abi bunları bilirkişi olarak mı tavsiye ettiniz, yanlış anlamayın çünkü ciddiye alacagım ondan soruyorum. Mesela saw palmetto nedir? Minox ve finasterid ilaç mıdır nerden bulabilirim ? Anti-androjen losyon nedir ?
Durumunu bilmiyorum,fotoğrafını falan...Lakin bu yaşlarda ve erkeklerde dökülme daha çok hormonaldir. Yine de bir doktora danış tabii ki.
Finas prostat ilacı, o yüzden doktora danışmalısın. Minox da bazılarında kalp çarpıntısı yapabilir. Saw Palmetto Finas'a alternatif olarak sürülmüş doğal bir bitki,tabletleri satılıyor ama %80-90 yağ asidi olması gerek içinde. Piyasadaki her ürüne aldanmamak gerek..
Kısacası git bir doktora,teşhisi koysun ve o yolda ilerle. Ben yine de Minox ve Finas'a bulaşmanı pek önermem.