20 Yaşında Kel Kalmak

Bulundugum ilçede özel hastane yok, illa özel hastanede bir uzmana gözükmem mi gerek? Çok moral bozucu oluyor ondan çekiniyorum biraz, berber bile bütün moralimi bitirdi bugün

Finas falan reçeteyle satılıyor sanırım...Ben kan tahlili ve doktor tavsiyesi olmadan bu tür tabletlerin veya ilaçların kullanımını doğru bulmuyorum. Sonuçta bunlar senin erkeklik seviyeni azaltacak ve vücutta etkilenmeler olabilir.

Ayrıca anti-androjen losyonlar,yani DHT ile kafa derisinde savaşanlar var. Bunları kulanmadan önce sabah azalderm,akşam da tretin krem sürülerek etkileri arttırılabiliyor. Bir de aldactone losyon var. Araştırırsan çok şey bulursun ama yine tekrarlıyorum hastanede kan tahlili ve doktor tavsiyesi olmadan pek bu işlere girme. Yaşın genç olduğundan şimdi takıyorsun ama alışacaksın merak etme ;)

Tek doktora göre hareket etme. Kesinlikle birkaç doktora danış. Her hastalık için geçerli bu.

Emir Sato başkanın koydugu teşhise göre hala umut var benim için beyler, hiçbir şey bitmiş degil moral verdi sagolsun :D

Zigavus fena bir şampuan değil sarimsak özlü, yillardir piyasada, dökülmeyi az da olsa durduruyor saç cikartma özelliği yok tabi tavsiyem dökülenler için.

Zigavus fena bir şampuan değil sarimsak özlü, yillardir piyasada, dökülmeyi az da olsa durduruyor saç cikartma özelliği yok tabi tavsiyem dökülenler için.

Çoğu piyasa şampuanının içinde SLS,SLES vb. sülfat türevleri var. Bunlar bir kere SLS çözeltisinin etkisiyle saçı temizlese bile, SLS'nin saç folikülüne,aynı zamanda vücuda verdiği zararlar yadsınamaz ve bilimsel olarak da kanıtlanmış raporlar var. Çünkü deri ile temas durumunda vücuttan atılması zor SLS'nin,kanserojen etkileri mevcut.Bir şampuan çok köpürüyorsa o şampuana şüpheli yaklaşılmalı...

En doğrusu bi doktora görünmenle birlikte finasterid içeren ilaçların post finasteride syndrom hastalığına sebep olduğunu okumuştum.Bunu bi araştır derim.Geçmiş olsun.

Çoğu piyasa şampuanının içinde SLS,SLES vb. sülfat türevleri var. Bunlar bir kere SLS çözeltisinin etkisiyle saçı temizlese bile, SLS'nin saç folikülüne,aynı zamanda vücuda verdiği zararlar yadsınamaz ve bilimsel olarak da kanıtlanmış raporlar var. Çünkü deri ile temas durumunda vücuttan atılması zor SLS'nin,kanserojen etkileri mevcut.Bir şampuan çok köpürüyorsa o şampuana şüpheli yaklaşılmalı...
Bayağı bilgilisin bu konularda sende tedavi uyguluyormusun veya denedin mi?

Bu tarz ürünlerin hepsinde var o maddeler geriye sadece sabun kalıyor.

Bayağı bilgilisin bu konularda sende tedavi uyguluyormusun veya denedin mi?

Yaş durumundan benim biraz geç kaldı yahu, biz 20'li yaşlardayken böyle doğru dürüst tedavi yöntemleri yoktu açıkçası...Finas veya minox tedavisini hiç uygulamadım, uygulayanların tecrübelerini okudum, kendim araştırma yaptım, makaleler falan derken birşeyler oluştu kafamda.Mesela prostat ile saç dökülmesi arasında bağlantı mevcut. Libido ile de bir bağlantısı var saç dökülmesinin. Genç arkadaşlar faydalansın diye yazıyorum,kulak asıp asmayacakları kendi bilecekleri iş. Lakin internette biraz araştırma ve biraz da öngörü ile kendi cevaplarını da bulacaklardır.Benim söylediklerim çerçeve oluşturur,içlerini kendileri doldurur. Çünkü herkesin saçı,vücut yapısı,hormon seviyesi aynı değil.Piyasaya aldanmayın ama,sonuçta firmalar bundan rant sağlıyorlar.

Son düzenleme:
Bu tarz ürünlerin hepsinde var o maddeler geriye sadece sabun kalıyor.

SLS'siz şampuanlar var, internette biraz araştırmayla bulursunuz. Yani isim vermek ne kadar doğru olur bilemem.Saçı iyi temizlesin yeter şampuanlar,öyle aman aman bir özellikleri olmaz zaten pek. Kafada birkaç dakika duran bir ürün,hele hele saç derisinden ne kadar girdiği içindeki kimyasallara bağlıyken,etkisi sınırlı kalır.

Son düzenleme:
SLS'siz şampuanlar var, internette biraz araştırmayla bulursunuz. Yani isim vermek ne kadar doğru olur bilemem.Saçı iyi temizlesin yeter şampuanlar,öyle aman aman bir özellikleri olmaz zaten pek. Kafada birkaç dakika duran bir ürün,hele hele saç derisinden ne kadar girdiği içindeki kimyasallara bağlıyken,etkisi sınırlı kalır.
Birkaç bebek şampuanı var bildiğim bir de katalogla satilan ürünler var yani benim kastettiğim dökülmeyi durdurucu veya azaltici adı altında satilanlarda.

Birkaç bebek şampuanı var bildiğim bir de katalogla satilan ürünler var yani benim kastettiğim dökülmeyi durdurucu veya azaltici adı altında satilanlarda.

Onlardan da var SLS'siz olanlar.. Millet şimdi uyanınca, firmalar SLS'siz şampuanlar çıkarmaya azar azar başladılar. Uzun vadede SLS saçlara ve vücuda zarar verebiliyor çünkü.Dökülme önleyici SLS'siz şampuanlar var yani.

Geri
Üst Alt