Unrein , Eklig (cenabet)
Tollpatsch (sakar)

Ekliger Tollpatsch veya Unreiner Tollpatsch

olur tercüme ile.

Yanlız cenabet bence başka bir kelime ile tercüme edilmiştir... Biraz garip anlamı oluyor.

yok bence alman dizisi bile olsa ismi farklidir ama o yillarda öyle birsey oynadini hatirlamiyorum almanyada. belki daha eskidir de türkiyede 2000 baslarinda oynamistir

Vallah konuda biraz göz gezdirdim de Alman orijinli olduğuna emin misiniz ben böyle birşey hatırlamıyorum o dönemlerden.

Hitler bıyığından ve 2000lerde yayınlanmasınzan bahsedilmiş, 90larda 2000 lerde falan o bıyık tarzı hiç kullanılmıyordu. Bahsettiğiniz Program daha da eski olabilir mi.

Benim tahminime göre Alman kökenli de değildir herhalde. Biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım

sent via GSC
Hitler bıyığını kim dedi yav

hitler bıyığı yok kardeşim. sakalsız bir adam, takım elbise giyiyor. kahverengi bir çantası var, içinde siyah ahizeli bir telefon var hatta. siyah bir vosvos arabaya biniyor.
+bisiklet önemli bir detay.

pes dogrusu bay saskinin maceralari google veriyorsun resim dahi cikmiyor neymis bu abi ya

pes dogrusu bay saskinin maceralari google veriyorsun resim dahi cikmiyor neymis bu abi ya
Alman iddiası doğruysa bence normal çünkü dil olmadığından isim çevirisi olmamıştır, trt arşivlerinde bulunur da çevirildiği orijinal isimden aratmak lazım aslında mesele onu bulmak.

ölmeden önce yapılacaklar listesi;

1- bu programı bir daha izlemek
2- hugo'ya küfür videosunu izlemek.

Orjinal cekimi hangi yillardaydi acaba? Az da olsa birsey hatirliyormusunuz giyim olsun ne biliyim arabalar olsun, seksenli yillar gibimi duruyor yoksa daha cok doksanli mi?

Geri
Üst Alt