2005/06 Sezonu 16. Şampiyonluk ve Denizli Faciası (Maraton Programı)

Resmi kayıtlarda 2000 doğumlu olarak gözüken Berke Özer: "Hayalim Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşamak. Denizli'de kaçan şampiyonluktan sonra bir süre okula gitmedim."

Aziz başgan maç sonu stadı geziyor :asd:

LDorN1.png

4zR4Q4.png
Samiyende nobrenin goluyle yenince de turlamisti böyle 🙂

Fener’den önce paylaşım yapmamız garip olmuş. Bu arada maç budur. Tribünden çıkan gol haberini alıp kontra atağı bırakan Hasan Şaş ile birlikte göz yaşlarımı tutamamıştım.

BÜYÜK GALATASARAY’ın BÜYÜK TARAFTARI!
BÜYÜK ŞAMPİYONUN, BÜYÜK TARAFTARI!
ŞAMPİYONLUĞUMUZ KUTLU OLSUN!

SAATİNİZ KAÇ SAATİNİZ?

SAAT KAÇ SAAT?

20:45

Ne güzel gündü be . Bir an fener maçına bakınca appiah'ı yay üstündeki şutunu görmüştüm dedim "aha yazdı kesin" diye - epey sağdan auta gidince dedim valla geldi şampiyonluk.

20 yaşındaki oğlum elime ayağıma yapışıyor, tuttuğun altın olsun, iyi ki Galatasarayli yaptın beni diye, sınıfta ne kadar fenerli varsa alay konusu diyor

Videolardan anlıyoruz ki bundan daha iyisi yok.

Kadikoydeki şampiyonluk Galatasarayin dönüşü sadece.

14 mayıs 2006 bi daha yaşanmayacak,kadikoydeki şampiyonluk diye bosa yırtın kıçınızı.

Bülent Tulun olmasa tomas ve iliç maclara çıkmayacakmis o sezon.

Parasızlık,fbnin sürekli zengin edebiyati ve her türlü desteği aldığı sezonlar.

Ekim 2005 te 100.yilina giren Galatasarayin tarihine de 100.yilinda böyle bi şampiyonluk yakışırdı zaten.

Sadece Galatasaray değil Türk futbol tarihinin en büyük şampiyonluğudur. 15 mayıs günü etrafta asılı gördüğüm Galatasaray bayraklarını bir daha hiç bir şampiyonlukta görmedim.
Garibanlar o gün bir daha takılmamak üzere kibir kulelerini söküp attı.
Yaşasın Galatasaray!

Demek 20 yıl oldu ha.
20 yıl........

DÜn gibi hatırlıyorum.

Şampiyonluğun en güzel kaydı internet, lig tv falan yok tabi ben de buradan dinlemiştim.

Geri
Üst Alt