2005/06 Sezonu 16. Şampiyonluk ve Denizli Faciası (Maraton Programı)

Sevincten agladigim tek sampiyonluk

Babam lavabo da yüzüme su carpti kendime gelmem icin

Hasan sas’in denizli den gelen gol haberinden sonra hasan sas ne yaptiysa saha icinde bende aynisini evde ekran basinda yasadim

Muhtemelen herkes ayni duygulari yasadi
Muhtemelen en düşük nabız 150 falandı Arda abi 20 yıl önce bizim maçla senkronize bir şekilde Denizli maçını takip ederken

Isin komigi su maçın hd özeti yok nette. Cok garip.

Tarihin en buyuk itliklerinden birinin yapildigi musabaka.. Serefsizler organize olup sahayi konfetiye bogdular mac oynanmadi..Bunun onemi neydi peki ?Son hafta oldugu icin tum maclar ayni saatteydi Denizlinin diger maclara gore yenilse bile kumede kalma ihtimali vardi..Keza boyle de oldu diger maclar bitti bu mac 16 dk mi ne uzadi denizli kesin kumede kalmisti ama bu serefsizlerin oyunlari baslarina yikildi ve denizli kaybetmedi..

Bu mactan sonra cok onemli bir finalimiz vardi mac yuzunden bute kaldim az daha sene tekrar ediyorduk :)

8 yaşındaydım, sevinçten çıldırmıştım. Hüngür hüngür ağlayarak beklemiştim o 16 dakikayı. 20 yıl geçmiş, 10 şampiyonluk görmüşüm...

Denizli'de golü atan mustafa isimli bir topçuydu sanki. Golün atılma anı hala aklımda
Asisti yapanda yusuf şimşek gördüğüm en klas yerli oyunculardan biriydi, bizde oynamasını çok istediğim bir oyuncuydu, kısmet olmadı..

O gün erkenden meşale sokakta toplanmıştık, doğum günüm olduğu için gün boyu gördüğüm her tanıdığa "bugün kesin şampiyon olacağız" demiştim. Günün sonunda ise ömrümün en güzel doğum günü hediyesini vermişti galatasaray :).

Oluş şekli itibariyle hatırladığım en muhteşem şampiyonluktur 2006'daki..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt