2006'nın Rövanşı Olabilir mi?

3 maçın hakeminin de devreye girmesi gerekir. Bizi zaten doğrarlar da Bjkye kıyamazlar ondan Fenerbahçe’nin olma şansını çok zayıf görüyorum. Sergen ağlamaktan sezonunun sonunu getiremedi.

Futbol bu herşey olabilir. Bakmayın siz kaç gündür Galatasaray vazgeçmez diye orta da dolananlara. Malatya yı yenemez bunlar bırak averajı.

Bu hafta olanlar gelecek haftada olabilir futbolun içinde herşey var öğrenmiş olmanız lazım ayrıca Kayseri düşme hattinda Ankaragücü kolay bırakmayacak diye düşünüyorum rahat değiller yani FB mental olarak çökmüş durumda

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol bu herşey olabilir. Bakmayın siz kaç gündür Galatasaray vazgeçmez diye orta da dolananlara. Malatya yı yenemez bunlar bırak averajı.
Yav hocam bu takım Beşiktaş'ı da yenemezdi, Antalya'yı da, Göztepe'yi de. Aksi çok ağır bir şekilde ispatlandı. Ben Malatya'yi yeneceğimizi düşünüyorum. Burada Beşiktaş'ın ne yapacağı önemli.

Sendeki bu negatif durum gerçekten ibretlik. Kaç gündür denk geliyorum en son yazayım istedim. Git seviş, toprağa bas ne bileyim güneşlen falan. At abi üstünden şu olumsuzluğu yazık günah giden şampiyonluk olsun da bu kadar negatif bakış açısı çok enteresan yani totem değilse tavsiyelerimi bir düşün derim.

Hiç beklenti yokken, iki rakibin yenilmesiyle şampiyonluğun güçlü adaylarindan biri olduk. Her yerde Galatasaray'ın final takımı olduğu yazıyor. Beşiktaş'ın mental olarak çöktüğü, işinin Galatasaray'dan daha çok zor olduğu yazıyor. Zira Galatasaray şampiyon olamazsa kimse ona niye şampiyon olamadın deyip baskı görmez. Önüne bakar. Ama Beşiktaş şampiyonluğu verirse büyük bir travma olur. Bu bilinçle stres altında olacaklar.

Ama ben diğer noktaya dikkat çekmek istiyorum. Takımımız final takımı ama futbolda her şey olabilir. Daha dün gece yaşadık bunu. Peki Beşiktaş ve Galatasaray'ın yenilip Fenerbahçe'nin kazandığı bir senaryo gerçekleşemez mi? 2006'nın rövanşı iki takımı geçerek çok çok acı bir şekilde alınamaz mı? Böyle bir şey olabilir mi? Açıkçası hiç rahat değilim. Düşüncesi bile tansiyonumu düşürüyor.
Böyle bir şey yaşansa bayram edersin değil mi? Nasıl bir fb tutkusudur bu anlamak mümkün değil.

İki takım kaybetse, gider fener de kaybeder.
Bu kadar net

Sadece yenmez dogru icinden gecer icinden. 5 lazımsa 5, 6 lazımsa 6 atar. 25 yıldır bu böyle olmuştur olmaya da devam edecektir. 25 yilda sadece 1 defa 2. oldu bu takım. Bizim için ya heptir ya hiç.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sendeki bu negatif durum gerçekten ibretlik. Kaç gündür denk geliyorum en son yazayım istedim. Git seviş, toprağa bas ne bileyim güneşlen falan. At abi üstünden şu olumsuzluğu yazık günah giden şampiyonluk olsun da bu kadar negatif bakış açısı çok enteresan yani totem değilse tavsiyelerimi bir düşün derim.
Sevişme önerine katılıyorum. Ancak gerçekler bunlar. Ben beceriksizler sürüsüyle şampiyonluk hayali kurmam. Averaj lazımken iki penaltı kaçırdılar yav. Allah tan birini tekrar ettirdi de attılar. Malatya da 3 penaltı kazansak 3 ünü de atabilir mi bunlar sence?

Böyle bir şey yaşansa bayram edersin değil mi? Nasıl bir fb tutkusudur bu anlamak mümkün değil.

Orijinal ıslak imzalı formamı giyer yasakları umursamadan kendimi sokağa atarım.

IMG_20210512_113116.webp

9 puan farktan gelmişiz. Son 3 hafta 6 puanlıķ farkı kapatmışız. Emra akbaba gibi hain yüzünden ilk yaridaki besiktas macı son dakika atamadigi gol artı denizli maci kacirdigi penaltiyla belki sampiyonlugu vermisiz, nasil besiktastan arti 3 averaj yapariz falan filan düsünurken bjk ve gs in mac kaybedip fb nin mac kazanmasina ve sampiyon olabilme ihtimaline sıra gelmiyor..

Sevişme önerine katılıyorum. Ancak gerçekler bunlar. Ben beceriksizler sürüsüyle şampiyonluk hayali kurmam. Averaj lazımken iki penaltı kaçırdılar yav. Allah tan birini tekrar ettirdi de attılar. Malatya da 3 penaltı kazansak 3 ünü de atabilir mi bunlar sence?
Penaltı kaçabilir. İki gün önce Aguero’da kaçırdı. Daha nice yıldızlar Hagi’si falan. Olur bunlar.
Ama sen seviş, montla kaka yap, temiz hava al. Çok negatif enerji var üstünde keyif al biraz. Bak en kötü CL gideriz ikinci olup ama çok büyük can yaktık bu bile yeter bunlara. Havaya girersen Cimbom Çakar adama demiş ünlü bir kuş. Bu tescillendi yine, yeniden.

Bu hafta olanlar gelecek haftada olabilir futbolun içinde herşey var öğrenmiş olmanız lazım ayrıca Kayseri düşme hattinda Ankaragücü kolay bırakmayacak diye düşünüyorum rahat değiller yani FB mental olarak çökmüş durumda

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankaragücü nün düşmesi kesinleşti. 2 li ve 3 lü averajda sonuncular. Gençlerbirliğinin şansı bar. Trabzonu yenip kayseri fenere yenilirse kümede kalıyorlar.

Penaltı kaçabilir. İki gün önce Aguero’da kaçırdı. Daha nice yıldızlar Hagi’si falan. Olur bunlar.
Ama sen seviş, montla kaka yap, temiz hava al. Çok negatif enerji var üstünde keyif al biraz. Bak en kötü CL gideriz ikinci olup ama çok büyük can yaktık bu bile yeter bunlara. Havaya girersen Cimbom Çakar adama demiş ünlü bir kuş. Bu tescillendi yine, yeniden.
Bana yetmez. Bizim çıtamız şampiyonluktur. İkinciliğe sevinmem asla. Böyle düşünürsek fb taraftarı gibi oluruz yakında. Biz bu sene şampiyonluğu kendi elimizle verdik ve bunun sorumluları belli. Öyle çıkıp masal anlatarak kimseyi kandıramazlar hesabını verirler. Zaten cumartesi şampiyonluk gidince bakalım herkes pozitif düşünebilecek mi.

Geri
Üst Alt