2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 14, Kalan 20; 29 Puan

Fenerbahçe'nin de durumu bizden farklı değil. Şampiyonluğun en büyük adayı şu anda Bşeiktaş.

Fikrim değişmedi;

2.yarı çıkışa geçip, sene sonu en az Şampiyonlar Ligine katılacağız yani 2.olacağız inşallah. Göreceksiniz ;)...

Herkes geçen seneki gibi olacağını düşünüyor ama unutulmasın ki bu sene teknikdirektörümüz FRANK RİJKAARD!!!

Ne farkını gördük?

İnsanları tabulastırmada üstümüze millet tanımıyorum. Skibbeden ne fazlasını yapmıs bana biri cıksın anlatsın

Barcanın temelini atan olarak kabul edilen bi adam bize etkisi bumudur hıncalın bi Allah bir dedigine inanırım onuda ben bildigimden ama bu konuda haklı herhalde isim marka gerisi sıradan

Ne farkını gördük?

İnsanları tabulastırmada üstümüze millet tanımıyorum. Skibbeden ne fazlasını yapmıs bana biri cıksın anlatsın

Barcanın temelini atan olarak kabul edilen bi adam bize etkisi bumudur hıncalın bi Allah bir dedigine inanırım onuda ben bildigimden ama bu konuda haklı herhalde isim marka gerisi sıradan

Rijkaard Barcelona'nın başında diğil şu an... elindeki malzemeye göre iş yapıyor... sen Topal-Sarp-Barış'ın başına kimi geçirsen sonuç bu olur...

ne farkını gördük ? takım bir kere sistem oynamaya çalışıyor, oynayamadığı için sonuçlar böyle rezalet.. elbet oynamaya başlıyıcak...

Herkes geçen seneki gibi olacağını düşünüyor ama unutulmasın ki bu sene teknikdirektörümüz FRANK RİJKAARD!!!

Rijkaard'a sözüm yok ama takım da Man. City, İnter, Real Madrid, Bayern, Chelsea kadar bile takım ruhu yok.

Rijkaard Barcelona'nın başında diğil şu an... elindeki malzemeye göre iş yapıyor... sen Topal-Sarp-Barış'ın başına kimi geçirsen sonuç bu olur...

ne farkını gördük ? takım bir kere sistem oynamaya çalışıyor, oynayamadığı için sonuçlar böyle rezalet.. elbet oynamaya başlıyıcak...

Büyük hoca ne demek? diye biri bana soru sorsa kendi kriterlerime göre söyle cevaplarım

1-Elindeki kadrodan maksimum düzeyde faydalanması

2-Yıldız oyuncuları kullanmayı bilmesi

3- Belli bir sisteminin olması ve bunu her gittigi takıma kabul edip otturtması

Büyük hoca kriterlerime uyuyor rijkaard ama icraat göremiyorum ben bir luce gibi degil yoktan varedemiyor eline dünya yıldızlarını sunucak halimiz yok ayrıca söyle bi söz vardır kolayı herkes yapar maharet zoru basarmakta diye

Ayrıca bu transfer söylentileri cıktıktan sonra rijkaardaki o ilk günlerdeki istegi arzuyu göremiyorum pısırık bi sekilde yedek kulubesinde oturuyor hep ben bu filmi gecen sene görmüştüm ama gecen sene hocanın ismi yokmu sansızlıgı vardı bakalım aynı seyler yasanırsa bu sene neler olucak merak ediyorum

Büyük hoca ne demek? diye biri bana soru sorsa kendi kriterlerime göre söyle cevaplarım

Büyük hoca kriterlerime uyuyor rijkaard ama icraat göremiyorum ben bir luce gibi degil yoktan varedemiyor eline dünya yıldızlarını sunucak halimiz yok ayrıca söyle bi söz vardır kolayı herkes yapar maharet zoru basarmakta diye

Ayrıca bu transfer söylentileri cıktıktan sonra rijkaardaki o ilk günlerdeki istegi arzuyu göremiyorum pısırık bi sekilde yedek kulubesinde oturuyor hep ben bu filmi gecen sene görmüştüm ama gecen sene hocanın ismi yokmu sansızlıgı vardı bakalım aynı seyler yasanırsa bu sene neler olucak merak ediyorum

abi ben yazdım zaten.. dunki maç sondu... bundan sonra böyle bir Galatasaray izlemeyiz artık... Rijkaard artık sertleşir... ben bidaha böyle bir kadro göreceğimizide sanmıyorum... Galatasaray'da sorun bireysel durumlara dayanıyor daha çok, takım oyununun aksaması buna bağlı... bundan sonra izleyin Frank üstadı...

Eğer Rijkaard bu takımdan 2 seneden önce giderse futboldan soğurum hatta izlemeyi bırakırım.

Evet GALATASARAY'ı herşeyden üstündür. Ama böyle bir aptallığa tahammülüm olamaz.

Madem kolayı herkes yapar, diyosun, neden geçen sene şampiyon olamadık, kolayı yapamadığmızdan mı, sezon ortasında T.D değiştirdik, ona güvenmedik, buna güvenmedik, bence zor olan bunlar Skibbe'ye sabretmek kolay mıydı, zormuydu o şartlar altında.Bence zordu ve kolaya kaçtılar, sonuç=0 (konuyu bayağı saptırdım :D)

Madem kolayı herkes yapar, diyosun, neden geçen sene şampiyon olamadık, kolayı yapamadığmızdan mı, sezon ortasında T.D değiştirdik, ona güvenmedik, buna güvenmedik, bence zor olan bunlar Skibbe'ye sabretmek kolay mıydı, zormuydu o şartlar altında.Bence zordu ve kolaya kaçtılar, sonuç=0 (konuyu bayağı saptırdım :D)

Gecen sene bu oynadıgımız veya oynamaya calıstıgımız futbolun temellerini attı skibbe avrupada yeniden canlandık ama yumusak yüzlü oldugundan futbolcular tarafından suistimal edildi ayrıca malum sakatlık fobisi skibbedir bu dedik gectik aynı seyler koskoca dedigimiz rijkaardın basına geliyor benim demek istedigim bu umarım anlatabilmişimdir.

Gecen sene bu oynadıgımız veya oynamaya calıstıgımız futbolun temellerini attı skibbe avrupada yeniden canlandık ama yumusak yüzlü oldugundan futbolcular tarafından suistimal edildi ayrıca malum sakatlık fobisi skibbedir bu dedik gectik aynı seyler koskoca dedigimiz rijkaardın basına geliyor benim demek istedigim bu umarım anlatabilmişimdir.

Bırak bu işleri geçen sene herşey ortada işte Rijkaard büyük bir hocadır ve sistem takımı olmaya çalışıyoruz ve bu sistemede bizimkiler inanılmaz yabancı ama alışacağız sistem takımı olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz. Barça bile o kadar isimle Rijkaard zamanında ilk senesinde ilk devre küme düşme potasına kadar geldi, biz ise şuan süper bi konumdayız geçen seneden daha iyiyiz daha ne olsun ? Liderle 2 puan fark var aramızda. Avrupa'da yenilgisiz devam ediyoruz ve erkenden direkt çıkmayı garantiledik !

Geçen sene Skibbe zamanında iyi oynuyorduk çünkü Skibbe tek futbolcuya dayalı oynatıyordu desem yeridir yani Lincoln faktörü vardı. Skibbe Lincoln'e inanılmaz tavizler verdi ve üzerine çok çok titredi. Takım ikiye bölündü bu yüzden neredeyse. Geçen sene hatırla Lincoln çoğu maçta oynadı Skibbe'de üstüne çok titreyince iyi oynadık Lincoln sayesinde. Ama bak bakayım Lincoln'ün olmadığı hangi maçta Lincoln'ün olduğu kadar iyi oynamışız ?

Kesinlikle iyi oynamamıştık Lincoln olmadığı zaman. Çünkü sistem takımı değildik tabiri caizse. Lincoln varsa bizde vardık, o yoksa yoktuk. Çünkü sistem tamamen Lincoln üzerine kuruluydu.

Ama Rijkaard bu tabuları yıkmaya geldi ve sistem takımı yapmaya çalışıyor bizi. Yani Arda,Keita,Elano gibi yıldızlar olmasın gene kazanmasını bileceğiz. Takım olmaya çalışıyoruz. Sisteme alışırken inanılmaz zorluklar çekeceğimizi zaten sezon başı bilerek bi sürü sabır ve destek konuları açıldı ve bende biliyordum bu durumlara düşeceğimizi ama hala sabır diyorum.

İşte Rijkaard'ın farkı budur. Büyük hoca olduğununda en ufak örneğidir.

Cevap: Biten 14, Kalan 20; 29 Puanla 3.yüz...

Zirve bayağı renklendi, 4-5 takım zirveye yaklaştı, artık minimum puan kaybı yaşamalıyız.

4.yüz diye değiştirilebilir.:D

4.yüz Bir takım ligin başında ki oyundan nasıl bu hale geldi yönetim veya futbolcular kendilerini sorgulamıyorsa ozaman biz kendimizi boşuna yormayalım bu takım nasıl düzelecek diye.Ligin başında oynadığımız oyundan eser kalmadı.Ligin başında pasa dayalı futboldan eser kalmadı gene eskiye dönüldü gene bireysel futbolla doldur boşaltla gol aramalara döngük.Maç sonu açıklamalar ayrı bir konu.Kimi çıkar 20 hafta kaldı alabildiğimizkadar puan kimiçıkar böyle maçlar da oyuncuların çalım atıp adam eksiltmesi gerek.Duyunca kan beynime sıçrıyor ne ruh kalmış ne azim.Birinin çıkıp o formanın değerini bu takıma sevgiyi aşkı hatırlatması lazım.2006 da bu takım parasızlıktan deplasmana gidecek parayı bulamıyordu oyuncular parasını alamıyordu o sene ki kadroya rağmen bu takım şampiyon oldu.Hırsla azimle.Bu takıma eğer sıkı bir yönetim uygulanmazsa bu taraftardan kimse sabır beklemesin.Rijkaard ve Neskeens sayılı hocalardır eğer bunların kıymeti bilinmezse bizde sizin kıymetinizi bilmeyiz ona göre

4.yüz felan ama liderle 2 puan fark var buda hiç bişey.

Bence iyi yoldayız tek gereken Rijkaard ve Neeskens'e sabır gösterilmeli sonuna kadar.

Bekleyin ve görün, 2.yarı bu takım çıkışa geçecek. Seneyede durdurulamayacak !

Bu senede şampiyon olacağız ayrıca. Hocamızın bi maç sonu ropörtajında görmüştüm;

M:Şampiyon olacakmısınız ?

FR:Tabii ki.

dedi, ama öyle kendinden emin demişti ki inanıyorum hocayada. Şampiyon oalamzsak bile en az CL'ye gideceğiz buna inanıyorum...

4. sıradayız. Birisi güncellesin. :(

Cevap: Biten 14, Kalan 20; 29 Puanla 4.yüz...

Fenerbahçe ve Bursaspor'da yenilecek. Lider olacağız bu hafta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt