2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 12, Kalan 22; 28 Puanla 2.yiz...

Ama maalesef defansımız ve Franco'nun takdire şayan hatalarıyla genel averajda da gerideyiz.

Sağolsun Bjk avarajı düşürdü Fb nin. Bu sezon hiç bir maçta 3 gol atamadılar galiba.Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Ne ilginç dimi, 3-1 yenildiğimiz fb yi 3-0 yendiğimiz bjk 3-0 yeniyor.

puant.jpg

Off be şurda Cl'ye gidecekler durumunda olmak bile heyecanlandırdı.Çok özledik seni be Şampiyonlar ligi.:melek:

Arkadaşlar Fb nin yenilmesine sevindik ama unutmayalım Arkadan BJK sağlam geliyor.Tamam kadroları çok iyi değil ama dikkatli olmakta fayda var.Fb geçen seneki deplasman fobisi ni yine almış görünüyor ve bana kalırsa şu an BJK Fb den daha avantajlı konumdalar.Kendine güvenleri geldi...Umarım Galatasarayım ipi göğüsler...

Yarış Bjk ve Bizim aramızda geçecek. Fb düşüşe geçecek. Es-es ve Trabzon da çelmeleri taksın tökezlencek 4cülüğe

Cevap: Biten 13, Kalan 21; 29 Puanla 2.yiz...

Kötü dedigimiz bjk haftaya 2.sıraya oturucak.

Görünen köy klavuz istemez diye bi söz vardır.Biz böyle ayagımıza gelen fırsatları heleki kendi sahamızda tepersek daha cok orası belli olmaz deriz.

Boş laflar Bursayla oynuyacaz Barcelonayla değil fenere de 1 puan daha yaklaştık kaybedilen birşeyde yok bunlar telafisi olan maçlar

Bide işin sinir bozucu tarafı fener 3-0 yenildi.Yani bizim averaj sıkıntımız da ortadan kalktı.Biz yine fenere ikram sunduk.

Boş laflar Bursayla oynuyacaz Barcelonayla değil fenere de 1 puan daha yaklaştık kaybedilen birşeyde yok bunlar telafisi olan maçlar

İyi bakalım senin lafların dolu cıkar insallah.

Biz aganın eli tutulmaz hesabı samiyende bu takımlara böyle puan verirsek özelliklede sacma sapan gollerle telafisini orda yaparmıyız bilemem bakalım görücez kim haklı cıkıcak cıkmak istemem.

Sağolsun Bjk avarajı düşürdü Fb nin. Bu sezon hiç bir maçta 3 gol atamadılar galiba.Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Ne ilginç dimi, 3-1 yenildiğimiz fb yi 3-0 yendiğimiz bjk 3-0 yeniyor.

Futbol işte budur ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

3'lu averajda en iyi biziz:D

biz onlardan 1 gol daha fazla attik hepimiz ayni puanda bitersek:P

Biliyorum daha 1'er mac daha var:D

şampiyon biz olacagız aksini düşünmek bile istemiyorum.kaçarı yok mayısta gülen biz olacagız inş.

Haftaya 4. olabiliriz :(

Bursa'ya şansımız pek yaver gitmiyor deplasmanda

Bundan sonra hataların telafisi olmayacak.Şampiyonlar ligine gitmek istiyorsak dikkatli olacağız.

bjk kazanırsa 4. sıradayız.Ne hale geldik

Cevap: Biten 14, Kalan 20; 29 Puan

Bu sezon ligi 4. cü bitireceğiz,ahanda yazıyorum geçen senede söyeldim 5. oluruz ancak diye bana herkes glüyordu yakın çevremde.Hatta puanları da vereyim.

1)FB 78

2)bJK76

3)Bursa 71

4)GS 68

İnsallah yanılırım da en azından il 2 ye gireriz.

Cevap: Biten 14, Kalan 20; 29 Puan

Gecen seneden iyiyiz yine ya olumlu yönden bakalım:o

Skibbe cok sevmesemde oyuncuların onu suistimal ettiklerini dusunuyordum oyun olarak bakarsak sakatlar cogalana kadar fenada bi oyun sergilemiyorduk ilk yarıyı yanlıs hatırllamıyorsam 4. kapatmıstık

Rijkaard barcanın basındayken sempati duymuyordum acık söylemek gerekirse ama türkiye ve GS icin bir sans dedim bende herkes gibi ama yine aynı tas aynı hamam ben rijkaard faktörü olacak hicbişey görmüyorum özellikle transfer haberleri cıktıktan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt