2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 15, Kalan 19; 30 Puanla 4.yüz...

Yeter artık yeter.Ligi dengelediniz işte daha ne kurcalıyorsunuz hala.Geçen yıl Fb maçında rezalet yönetim gösteren Göçek bu akşam da son 5 dakika golü attırabilmek için eleinden geleni yaptı.Arda'nın kaptığı topta faul mü vardı,son dakikada Kewell'ın sarı gördüğü pozisyonda 1 metreden korner olduğunu göremiyorsan,ben buna hata demem art niyet derim.

kimse takım şöyleydi böyledi çok iyiydi falan demesin. büyük takımsan kendi sahanda seyircin önünde 7 eksikli vasat bir takımı yeneceksin kardeşim. sonra hakem makem demiceksin, haa hakem çok mu iyiydi, tabiki rezilin tekiydi, ama sen hakemide yeneceksin kardeşim, son 10 dk kapanırmı bir takım ya, bu kaçıncı tecrübe manisa maçı eskişehir maçı buda 3. maç alın size rijkaard alın size total futbol, elano arda nonda, bunların hepsi top tutan defansı rahatlatan oyuncular ilerde topun kalmasını sağlayan oyuncular ama ne yazıkki hocamızın yaptığı acemice hata 2 puana mal oldu.

Biz 1 1 gelip geçicez bu feneri ama lider olur muyuz orası meçhul:D:D:D

Arkadaşlar bu nasıl forum Bütün önemli başlıklar kilitlenmiş . Göz göre göre Galatasaray'ın hakkını gasbettiler. Biz yorumumuzu yazamayacak , düşüncemizi arkadaşlarımızla paylaşamayacakmıyız ?

barışla topalla sarpla ayhanla bir yere varamayız.Böyle oynayarak maç kazanacaksak ben istemiyorum arkadaş. Bizim takım bu sene tek maç bile iyi oynamadı.. Kazmalar ile güzel futbol oynanmaz.. Takımda ne yaptığını bilen tek adam Elano.

Onu yazma bunu yazma çocukmuyuz biz . Bundan sonra foruma girersem iki olsun

Sinirimden ağlayacağım nerdeyse bu kadar da olmaz. Puanımızı çalan kimler varsa hepsini Allah'a havale ediyorum.

Vallaha ağlayacağım.

Forvetsiz maça çıkan kepaze bir takımı dahi ASY'de yenemiyoruz. Ne hakemi Allah aşkına...

Böyle giderse geçen seneden daha beter olacaz.

Tamam Hakem Maçın İçine Ettide Bizde Sanki Resital Sergiledik Gibi Konuşuyorsunuz.

bursa ve manisa maçınca çok kötü oynadık ve kendi takımımıza kızdık.. ama bugün gerçekten takım çok iyi mücadele etti.. ancak üstüne siyah bi forma giyen bi şahıs son dakikaları çığrından çıkardı.. niyetini en net kewell'ın korner pozisyonunda belli etti.. yediğimiz ve atamadğımız goller şansızlık ama ortada bide hakem faktörü var.. dün aziz'in yaptıklarından sonra oğuz sarvan emirleri verdi...

Arkadaşlar bu nasıl forum Bütün önemli başlıklar kilitlenmiş . Göz göre göre Galatasaray'ın hakkını gasbettiler. Biz yorumumuzu yazamayacak , düşüncemizi arkadaşlarımızla paylaşamayacakmıyız ?

Gerekli moderasyon işlemleri yapılabilmesi ve küfürlü mesajların ayıklanması için konu geçici olarak kilitlendi.

Belki bu sebeple çok daha kişinin ceza alması önlendi. Nereden bakmak istediğinize göre durum değişir. Öyle görmek istiyorsan ben daha birşey demem.

Fatih ve Atakan forum içinde lütfen tatsızlık çıkarmayın. Birbirinize sataşarak bişey elde edemezsiniz. Ya hiç muhattap olmayın ya da doğru düzgün birbirinizi kırmadan konusun.

Fatih ve Atakan forum içinde lütfen tatsızlık çıkarmayın. Birbirinize sataşarak bişey elde edemezsiniz. Ya hiç muhattap olmayın ya da doğru düzgün birbirinizi kırmadan konusun.

Her mesaj yazdığım topiği batıran biri olduğu için ona normal geliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt