2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 27, Kalan 7; 53 Puan, 4.ncüyüz

Şampiyon biz olacagız ! demedi deme ibrahim :)

30.haftadaki fener-bjk derbisinden sonra biz bu iki takımın önünde olursak şampiyon oluruz.

Yazıklar olsun...

zerre inancım kalmadı şampiyonluğa. 3 kulvarda başlayıp yine elimiz boş kaldık. artık seneye yeni stadımızda yine zottirik avrupa takımlarıyla oynarız. o da grupları geçersek...

şu durumda avrupa sadece hayal.. lig 3.sü ve fortis kupası sahibi gidiyor finalede fb ts garanti olduguna göre ts 5. olsa bile uefa ya ts gidecek

başlığı değiştirin Türkçe kurallarına özen gösterin biraz 4 ün yanına konan nokta zaten sıra belirtir yani 4.(dördüncü) diye okunur. 4.ncüyüz yanlış 4. yüz olmalı

başlığı değiştirin Türkçe kurallarına özen gösterin biraz 4 ün yanına konan nokta zaten sıra belirtir yani 4.(dördüncü) diye okunur. 4.ncüyüz yanlış 4. yüz olmalı

Başkalarını uyarmadan önce aynaya bakmak lazım.

Başlığı değiştirin; Türkçe kurallarına biraz özen gösterin. 4'ün yanına konan nokta zaten sıra belirtir. Yani 4.(dördüncü)- diye okunur. 4'üncüyüz yanlış, 4.yüz olmalı.

4.yüz olmaz, 4'üncüyüz olur.

şu durumda avrupa sadece hayal.. lig 3.sü ve fortis kupası sahibi gidiyor finalede fb ts garanti olduguna göre ts 5. olsa bile uefa ya ts gidecek

İlk 4 zaten gidiyor.2 takım Cl 2 takım Uefa 1 takım kupa kontenjanından Uefa kurallar değişti,kontenjanlar arttı.

Cevap: Biten 27, Kalan 7; 53 Puan, 4'üncüyüz

sezon başında hangi adam yedek kalsın diye konuşurken şimdi 4.cüyüz gerçekten çok yazık bu kadar emeğe bu kadar taraftara ama ben hala mayıslar bizimdir diyorum ve şampiyonluğa inanıyorum

Bir de 4 takımında puanları eşitleniyormuş, 4'lü averajda kim daha iyi olur acep.Ben şöyle hesapladım: beşiktaş, fenerle berabere kalsa ve biz de o hafta galip gelsek.Tabi bursa o hafta bursa da berabere kalmalı, beşiktaş Bursa'ı yenerse ve bizde o hafta galip gelirsek, ve fenerde galip gelirse...................puffff çok karıştı neyse, hesap filan yapmıyacam.

4 lü averajda da 3 lü averajda da şuan sonuncuyuz.

Biz:FB ye 2 maçtada yenildik.Bursa'ya yenildik.Bjk ile bir galibiyet var ve bir berabere kaldık.Toplam 4 puan.

FB:Bizden 2,Bursa'dan 1 galibiyet.Bjk'ya ve Bursa'ya yenildiler.Toplam 9 puan.

BJK:Bizden bir mağlubiyet bir beraberlik,FB den galibiyet,Bursa'dan beraberlik.Toplam 5 puan.

Bursa:Bizden ve FB den bir galibiyet.BJK dan bir beraberlik,FB ye yenilgi.Toplam 7 puan.

Bu durumda sonuncuyuz.En iyi ihtimalle 7 puan yaparız ki bu da yetmez.

3 lü averajlarda da aynı rezil durum geçerli.2 li averajda BJK ya üstünüz,Bursa ile maçımıza bağlı.Mutlaka 2 fark yapmalıyız.

Alslinda hic inancim kalmadi bugunku mactan sonra ama pozitif düsünmeyi calisiyorum ve gaza geliyorum ))

Ama 7 de 7 yapmaktan baska bir caremiz kesinlikle yok.

suanda 4.sırada olmak çok üzücü birşey.

pazartesi gecesi 2.sıraya yükseleceğiz inşallah.

Şampiyonlar Ligi'nde görmek istiyorum artık takımı.Kaç sene oldu.Özledim ve sıkıldım artık..

Şampiyon olucağız gibi bir his var içimde hadi hayırlısı.:D

Cevap: Biten 28, Kalan 6; 54 Puan, 4'üncüyüz

Tabii, benim de...

Başlık güncellendi bu arada...

Cevap: Biten 28, Kalan 6; 54 Puan, 4'üncüyüz

Matematiksel olarak şansımız tamamen Beşiktaşın elinde.Feneri ve Bursayı yenerlerse...biz şampiyon oluruz.

Bizde Bursayı yenersek diğer üç maçından birinde kesin puan kaybederler.

Fenerin zaten zor maçları var.

Ancak artık tren kaçtı.Bu moralle,bu oyunla,bu futbolcularla hiç birşey olmaz kesinlikle olmasınıda istemiyorum.Yalancı şampiyonluk gelecek yıllarımızı çöpe atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt