2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 27, Kalan 7; 53 Puan, 4.ncüyüz

hiç olmazsa yenilmeseydik feneri şampiyonluktan ederdik.arda efendi sen git kız arkadaşınla fink at sağda solda.32 yaşındayım sinirimden ağlıyacam çoçuğum hasta okadar üzülmedim.allah belanızı versin

Yazıklar olsun...

zerre inancım kalmadı şampiyonluğa. 3 kulvarda başlayıp yine elimiz boş kaldık. artık seneye yeni stadımızda yine zottirik avrupa takımlarıyla oynarız. o da grupları geçersek...

Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.

Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.

Fenerbahçe ve Kayseri puan kaybedicek.

Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.

Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.

BJK kesin puan kaybeder de FB bu Kayseriyi kolay geçebilir.

1-2 maç kazanmaya başlayıp potanın içine girelim, herşey daha güzel olacaktır.

Tabii hiçbirşey bize bu akşamı unutturmayacak, bu üzüntü içimizde hep olacak. :(

Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.

Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.

Fenerbahçe ve Kayseri puan kaybedicek.

Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.

Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.

Biz sanki Sivas'ı yenebileceğiz. Elalemin eline bakmaktan sıkıldım artık. Şampiyon olsa ne olur. Yerin dibine batsın şampiyonluk. Lanet olsun şampiyonlar ligine de Uefa Avrupa Ligi'ne de. Türkiye Kupası da batsın, ligdeki 32 maçını da köpekler kovalasın.

2 tane Fenerbahçe maçında rezil gibi futbol oynadıktan ve 1 puan bile alamadıktan sonra yemişim şampiyonluğu. Zaten olamayacaklar da olsalar bile alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar artık o şampiyonluk kupasını.

1 değil 3 değil 5 değil 10 değil. Bu kaçıncı Fenerbahçe yenilgisidir. Sayamıyorum artık. Utancımdan yerin dibine giriyorum artık. Söyleyecek söz, savunulacak hiçbir şey yok ortada. Hadi Kadıköy'de yenilgilere alıştık da Ali Sami Yen Stadında da kazanamıyoruz artık. Seyircisi olmayan İBB'nin 3 senedir perişan ettiği, Kasımpaşa'nın 3 attığı, Diyarbakırspor'un bile deplasmanda puan aldığı, Beşiktaş'ın 3 çektiği bir takıma 2 maçta da mahkum oynayarak kaybediyorsa, bu camianın gururuyla oynuyorsa, çoğu kişiyi taraftarlıktan futboldan soğutuyorsa, insanların tansiyonunu tavan yaptırıp sağlığıyla oynuyorsa, tüm taraftarlar ağlarken onlar umursamaz bir şekilde sahada dolaşıyorsa hepsinin canı cehenneme. Şampiyonluğu da batsın, kupası da..

Nerden nereye geldik. Adnan Polat daha sanki dun yapmis aciklamari basina karsi 3 kulvardada hedefimiz sampiyonluk diye hepsi de gitti.

Bravo

Millet daha sampiyonluk'dan bahsediyor. Adamlar bizi icerde disari 2 kere yenmis daha neyin sampiyonlugunu konusuyoruz yapmayin lutfen neyin zevkini alacagiz. Su lanetleri yenseydik yeterki yenseydikkk beee ayip ulan ayipppp

onlar maçtan önce yapmadıklarını bırakmaz, yener.. Biz alkışlarız böyle olur,

Felaket tellallığı yapmak istemem ama sanırım korktuğum başımıza gelecek gibi..Bu bol yabancılı ve bol yıldızlı sistem ters tepti gibi..Tamam sahada bolca yetenekli ismin olması önemli,her biri her an skoru değiştirecek kapasitede ama Galatasaray ruhu zedelendi..O sürekli önde pres yapan,her maç elinden geleni yapan,yetenekleri sınırlı takım gitti,yerine önde pres yapmayan,düşük tempoda alan oyunu oynayan,herkesin savaşmadığı ve yetenekleri üst seviyede takım geldi..Umarım bu maç dönüm noktamız olur bu sezon..7 haftada 5 puan fark kesinlikle kapanmayacak bir fark değil..Artık Rijkaard ağırlığını koymalı ve futbolcular kenetlenmeli..Yoksa işimiz iş..

Keşke Fener'i yenseydik de vs vs vs... Roller değişiyor...Yıldızsız ama ne yaptığını, ne oynadığını bilen bir GS vardı, FB'ye yine yenilirdi ama şampiyonluğu her zaman kovalardı, çünkü şampiyonluk önemliydi...

Bol yıldızlı ama ne oynadığı belli olmayan bir FB vardı, tüm yıl tek dertleri de GS'yi yenmekti.Şampiyonluktan önemliydi...

Yorumlarında şampiyonluğun FB'yi yenmekten önemsiz olduğu tarzını benimseyen arkadaşlara ve şampiyonluk olsa da zevki olmaz diyen arkadaşlara, şampiyon olsa ne olacak diyen arkadaşlara soruyorum... Ya oldu da şampiyon olduk, acaba bu yazdıklarınızdan dolayı pişman olacak mısınız?

Umarım sizi yanıltır Galatasaray'ım da ligin sadece FB'yi yenmekten geçmediğini anlarsınız...

Felaket tellallığı yapmak istemem ama sanırım korktuğum başımıza gelecek gibi..Bu bol yabancılı ve bol yıldızlı sistem ters tepti gibi..Tamam sahada bolca yetenekli ismin olması önemli,her biri her an skoru değiştirecek kapasitede ama Galatasaray ruhu zedelendi..O sürekli önde pres yapan,her maç elinden geleni yapan,yetenekleri sınırlı takım gitti,yerine önde pres yapmayan,düşük tempoda alan oyunu oynayan,herkesin savaşmadığı ve yetenekleri üst seviyede takım geldi..Umarım bu maç dönüm noktamız olur bu sezon..7 haftada 5 puan fark kesinlikle kapanmayacak bir fark değil..Artık Rijkaard ağırlığını koymalı ve futbolcular kenetlenmeli..Yoksa işimiz iş..

Sorun yıldızlarda değil, yıldız olmaya çabalayanlarda..

Vay be, 4. olduk öylemi. Gecen senenin kopaysi.

Bu hafta Bursa kazansa aradaki puan farkı 5 ti ve biz 8de 8 yaparsak diyorduk. Bursa da kaybetti ve 7 maç kaldı aradaki fark hala 5 puan.Sadece araya fb ve bjk girdi fakat aralarında maçları var ve her türlü sonuç bize yarayacak. 7 de 7 yapalım önümüze bakalım. Demekki değişen birşey yok hala şampiyonluk şansımız aynı.Sadece fırsat tepmişiz.Rakibe göre İyi oynamışız bal golüyle yenilmişiz nedir bu fırtına yahu?

Ekleme: iyi oynadık derken herkes gorduki pozisyon vermedik, öne geçme fırsatı da yakaladık fakat değerlendiremedik. Sonuca yönelik oynadık pas yapamadık ama fenerbahçe sadece boş boş pas yaptı biz ortayı onlara bıraktık onlar heryerde basmalarına rağmen bize pozisyonlar verdiler. Kaldıki Rıdvanın bile penaltı dediği son dk Santosun pozisyonu verilse 1-1 biter ve şu an farklı konuşuyor olurduk. Feneri yenmek güzel ama önemli olan şampiyon olmak olduğundan ben önüme bakarım. Bundan sonraki her maçı kazanma kapasitesi bu takımda varsa ben şampiyonluğa her zaman inanırım, yeterki futbolcularda inansın. Inanmayanda gölge etmesin.

Bazilarin özgvüvenine hayranim, nerden geliyor bu kadar optimizm anlamadim.

Aslinda optimist olmak cok güzel hayat felsefesi, fakat gercekci olmak daha iyi bir hayat anlayisi.

Trabzon bugün Kayseri yenerse bizi yakalar derdim, fakat baktim fikstürleri bir hayli zormus, deplasman maclari var cok.

Gecen seneye göre 4. lük simdilik garanti o yüzden.

Zaten bizim su anki Takim oyunu bu Ligin en az 8 takimin altinda:

Demek ki halimize sükretmek lazim.

Biz sanki Sivas'ı yenebileceğiz. Elalemin eline bakmaktan sıkıldım artık. Şampiyon olsa ne olur. Yerin dibine batsın şampiyonluk. Lanet olsun şampiyonlar ligine de Uefa Avrupa Ligi'ne de. Türkiye Kupası da batsın, ligdeki 32 maçını da köpekler kovalasın.

2 tane Fenerbahçe maçında rezil gibi futbol oynadıktan ve 1 puan bile alamadıktan sonra yemişim şampiyonluğu. Zaten olamayacaklar da olsalar bile alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar artık o şampiyonluk kupasını.

1 değil 3 değil 5 değil 10 değil. Bu kaçıncı Fenerbahçe yenilgisidir. Sayamıyorum artık. Utancımdan yerin dibine giriyorum artık. Söyleyecek söz, savunulacak hiçbir şey yok ortada. Hadi Kadıköy'de yenilgilere alıştık da Ali Sami Yen Stadında da kazanamıyoruz artık. Seyircisi olmayan İBB'nin 3 senedir perişan ettiği, Kasımpaşa'nın 3 attığı, Diyarbakırspor'un bile deplasmanda puan aldığı, Beşiktaş'ın 3 çektiği bir takıma 2 maçta da mahkum oynayarak kaybediyorsa, bu camianın gururuyla oynuyorsa, çoğu kişiyi taraftarlıktan futboldan soğutuyorsa, insanların tansiyonunu tavan yaptırıp sağlığıyla oynuyorsa, tüm taraftarlar ağlarken onlar umursamaz bir şekilde sahada dolaşıyorsa hepsinin canı cehenneme. Şampiyonluğu da batsın, kupası da..

+1905

hislerime tercüman olmuşsun ve bana da söylenilecek 1 kelime bile bırakmamışsın dostum..

:007:

+1905

hislerime tercüman olmuşsun ve bana da söylenilecek 1 kelime bile bırakmamışsın dostum. bize 1 tane bile tutunacak dal bırakmayanlar da, umarım Allah'ından bulurlar..

:007:

Yine 4. 5. olursak kulübe demir atsınlar,bir takım Mhk kişileri de münasip yerlerine kına yaksınlar 4 haftadır en azından 5 puanımızı gasp ettiler

Eskişehir maçı; kırmızı kart verilmedi.0-0 iken o adam 2 tane attı sonra.

Trabzon maçı:Caner'in temiz golü verilmedi 1-1 olacak maç 1-0 bitti.

Fenerbahçe maçı bariz çekme penaltı son dakika da verilmedi 0-1 yarıştan koptuk.Aynı şey Fenerbahçe'nin başına gelse Aziz Bey ve üçkağıtçıları yaygara koparırdı.

Artık inanın cafede veya başka bir yerde fenerlilerle maç izlemek işkence gibi.

Madem fb galibiyeti istiyorsun git barcelona yu tut zaten onlar her zaman galip geliyorlar belki de hergun moralin duzelmis olur biz GALATASARAY'i sevinmek için sevmedik basari oldugunda herkes sever ama isler kotu gitti mi herkes kaybolur gider bu ulkede birilerini karalamak çok kolay ama destek vermek yada kazanmak çok zor eyer BIZ BUYUK TARAFTARIZ diyorsan gidersin florya'ya oyunculara sahip çikarsin sadece guzel futbol gormek için herzaman destek verirsin

Turkcell Süper Lig’de Son 7 Hafta

Turkcell Süper Lig’de son yedi haftaya girilirken ilk dört sırada bulunan Bursaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 5 puanlık dilim içinde yer alıyor. Dört takım son yedi haftada birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacaklar.

Galatasaray – 53 Puan

Galatasaray son yedi maçının, üçünü Ali Sami Yen’de, dört karşılaşmayı ise rakip sahalarda oynayacak. 32. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan takımımız, böylece üç kez İstanbul dışına çıkacak.

Sivasspor (D)

Diyarbakırspor

Manisaspor (D)

Bursaspor

İstanbul Bşb (D)

Antalya

Gençlerbirliği (D)

Bursaspor – 58 Puan

Lig lideri Bursaspor, kalan yedi haftada altı karşılaşmaya çıkacak. Ankaraspor’un sezon başında TFF tarafından küme düşürülmesiyle yeşil beyazlılar 33. haftada deplasmanda oynaması gereken karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılacak. Bursaspor oynayacağı altı karşılaşmanın ikisine deplasmanda, dört tanesine ise kendi sahasında çıkacak.

Antalyaspor

Gençlerbirliği (D)

Gaziantepspor

Galatasaray (D)

Kayserispor

Ankaraspor (hk)

Beşiktaş

Fenerbahçe – 55 Puan

Lig ikincisi Fenerbahçe de son yedi hafta içinde altı karşılaşmaya çıkacak. 29. haftada Ankaraspor ile deplasmanda oynaması gereken karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılacak olan Fenerbahçe, son 6 karşılaşmanın dördünü kendi sahasında, ikisini ise deplasmanda oynayacak.

Kayserispor

Ankaraspor (hk)

Beşiktaş

Kasımpaşa (D)

Eskişehirspor

Ankaragücü (D)

Trabzonspor

Beşiktaş - 55 Puan

Üçüncü sıradaki Beşiktaş son yedi haftaya girilirken dört deplasman maçına çıkacak. Siyah beyazlıların oynayacağı dört deplasman karşılaşmasından iki tanesi ise ilk dört sıra içinde yer alan Bursaspor ve Fenerbahçe maçları.

Ankaragücü (D)

Trabzonspor

Fenerbahçe (D)

Sivasspor

Diyarbakırspor (D)

Manisaspor

Bursaspor (D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt