Biz sanki Sivas'ı yenebileceğiz. Elalemin eline bakmaktan sıkıldım artık. Şampiyon olsa ne olur. Yerin dibine batsın şampiyonluk. Lanet olsun şampiyonlar ligine de Uefa Avrupa Ligi'ne de. Türkiye Kupası da batsın, ligdeki 32 maçını da köpekler kovalasın.
2 tane Fenerbahçe maçında rezil gibi futbol oynadıktan ve 1 puan bile alamadıktan sonra yemişim şampiyonluğu. Zaten olamayacaklar da olsalar bile alsınlar münasip bir yerlerine soksunlar artık o şampiyonluk kupasını.
1 değil 3 değil 5 değil 10 değil. Bu kaçıncı Fenerbahçe yenilgisidir. Sayamıyorum artık. Utancımdan yerin dibine giriyorum artık. Söyleyecek söz, savunulacak hiçbir şey yok ortada. Hadi Kadıköy'de yenilgilere alıştık da Ali Sami Yen Stadında da kazanamıyoruz artık. Seyircisi olmayan İBB'nin 3 senedir perişan ettiği, Kasımpaşa'nın 3 attığı, Diyarbakırspor'un bile deplasmanda puan aldığı, Beşiktaş'ın 3 çektiği bir takıma 2 maçta da mahkum oynayarak kaybediyorsa, bu camianın gururuyla oynuyorsa, çoğu kişiyi taraftarlıktan futboldan soğutuyorsa, insanların tansiyonunu tavan yaptırıp sağlığıyla oynuyorsa, tüm taraftarlar ağlarken onlar umursamaz bir şekilde sahada dolaşıyorsa hepsinin canı cehenneme. Şampiyonluğu da batsın, kupası da..