2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 25, Kalan 9; 53 Puan, Lideriz...

Sampiyonlugu ne kadar istedigimizi bu 2 haftada anlayacagiz. Benim bildigim Galatasaray böyle kritik haftalarda inandigi zaman yabancisiz bile maclarini kazanir. Lafla, duygusallikla olmaz bu isler tabiki ama sampiyon olmak isteyen bir takim ölümüne oynar ve ilk önce Trabzon engelini asar. Fenerbahce maci zaten ayri bir calisma gerektirmiyor. Ama herkesin de belirttigi gibi bu 2 hafta sampiyonu büyük ölcüde belirleyecektir.

Her şey bir yana şu ''gerçek lider kim?'', ''x takım gizli lider.'' olaylarından dolayı çok soğudum ligden bu sene..Umarım bundan sonra böyle hükmen galibiyetli, küme düşürülmeli bir sezon yaşanmaz..Hem çok adaletsiz oluyor, hem de tüm düzen bozuluyor ligdeki..

Bursa bir beraberlik veya mağlubiyetten sonra paramparça olur.bu yazımı not edin.

Trabzon'u yenmemiz gerek. Yenemezsek de yenilmemek şart. Ama Fener maçını mutlaka kazanmalıyız. Ne olursa olsun ikinciliğe düşersek, Bursa ile farkın Bursa maçından önce ikiden fazla olmaması gerek. Bu arada Beşiktaş'ın da arkada olduğunu unutmamak lazım. Trabzon'da puan kaybedersek Bursa maçına kadar daha puan kaybetmememiz lazım. Sonuçta biz önümüzdeki iki büyük maçı kazanırsak, sonrasında bir mucize olmazsa şampiyon oluruz diyebilirim. İlginç oldu, ben bile ne yazdığımı anlamadım bir an.

kac puani oldu bursaspor'un 61 mI? diyarbakir'dan bedava 3puan aldilar TFF ISTIFAAAAAAAAAAAAA bizde artik boyle yapalim olay cikarip 3puan alalim

55 puanları var artık (:

onemli degil. artik basladi. Gorun medya simdi Bursasporun uzerine yuklenecek. Reportajlar, mac oncesi sonrasi bildigimiz kiskirtici sorular, sabotaj anlaminda ortami gerecekler ve bununla birlikte Bursasporun dususu cikacaktir ortaya.

Halen 3 haftalari var. Galatasarayimizin Trabzon ve Fenerbahce maclari Medyada bugun olsun yarin olsun her zaman baska bir olaylari golgede birakacak bir durumdur. Bu 3 hafta boyuncu Bursaspor galibiyetlerini aldi aldi, alamadiginda hic birseyi ortada kalmiyacak.

En tehlikeli rakibimiz Besiktas olarak goruyorum. Medyada hic bir haberleri yok gibi.

Cevap: Biten 25, Kalan 9; 53 Puan, İkinciyiz..

Bursa bu sene şampiyon olamaz..Sinsice gelen bir beşiktaş var ama adamların golcüleri yok elbet takılıcaklar.. Bir tek trabzonspor maçından çekiniyorum bu maçı alırsak biz şampiyon oluruz.. şenerbahçeyi ve bursayı sahamızda yeniceğimiz kesin ..

Hadi gitti şampiyonluk. Geçmiş olsun :)

Şampiyonluk gitti diyorlar ya :s Gerçekten komiksiniz gerçekten. Haftaya yeneriz yine şampiyon ilan edersiniz bukadar basit yani demi nede olsa. Laf ağızdan çıkıyor nede olsa.

Cevap: Biten 26, Kalan 8; 53 Puan, İkinciyiz..

haftaya 3. sonraki 2 haftada da 4. yüz...süpersiniz gençler!

Ali Samiyen de puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.Şampiyonluk için kritik nokta deplasmanlar.

yarın bursanın takılması lazım kağıt üstünde puan kaybetmesi zor gibi duruyor ama olurda takılırlarsa hala avantaj bizde olur.en azından herşey kendi elimizde olur.çıkar içerde hem feneri hem bursayı yeneriz olay biter zaten bu iki maçı kazanamayacaksak 2.bile olmayalım

Durumlar dahada zorlaştı. bi anda herşey Bursanın eline geçti.

Bundan sonra takılmayız umarım.

Gençler deplasmanı zor.Son hafta.Kazanmamız gerek.

Sivas deplasmanı rahat geçeriz diye düşünüyorum ama düşme potasındalar ve oynayacakları takım Galatasaray.Maça çok asılırlar.

Manisa deplasmanını kesinlikle kazanmak gerek.

İbb deplasman değil içerde gibi oynayacağız.60 000 taraftar bekliyorum.

İçerdeki her maç 3 puan olmalı.

Deplasmanlardaki maçların hepsi 3 puan olmalı en fazla 1 beraberlik alabiliriz yoksa şampiyonluk başkalarının puan kaybına bakar

26.03.2010 İstanbul BŞB - : - Bursaspor

03.04.2010 Bursaspor - : - Antalyaspor

11.04.2010 Gençlerbirliği - : - Bursaspor

18.04.2010 Bursaspor - : - Gaziantepspor

25.04.2010 Galatasaray - : - Bursaspor

02.05.2010 Bursaspor - : - Kayserispor

16.05.2010 Bursaspor - : - Beşiktaş

Bursaspor'un fikstürü bu. Bence çok zor maçları var. Bu rakipler küçüksenecek takımlar değiller. Ben hala en büyük favorinin bizim olduğumuzu düşünüyorum. Ancak Sami Yende mutlaka onları yenmeliyiz. Onun haricinde zaten biz SamiYende değil deplasmanda takılıyoruz. Biraz daha dikkat edersek Şampiyonluk neden olmasın ? Bursa'nın bu haftayla birlikte önünde çok zor maraton var ve ben bunun altından kalkabileceklerini düşünmüyorum. İnşallah biz haklı çıkarız ve sonunda ipi göğüsleriz.

Bursaspor'a anadolu takımları yatmazsa şampiyon oluruz.

İlerleyen haftalarda anadolu takımlarını göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt