2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 25, Kalan 9; 53 Puan, Lideriz...

Bursaspor'u içerde yenmemiz gerek.

Bursayla evimizde, Fenerle evimizde bundan daha iyi bir fırsat olurmu ya? Çok iyi bir fikstür bence.

Herşey bizim elimizde, kendi ipimizi kendimiz keseceğiz... Şampiyon olacağız..(İnş.)

Bence Diyarbakır hakkında verilecek karar çok kritik olacak.Eğer küme düşürülür ve Diyarbakır maçları oynanmamış sayılırsa yani tüm takımların Diyarbakır'dan aldığı puanlar silinirse şuan ki tablo şöyle olur;

gs 24 50

brs 23 49

bjk 23 47

fb 23 45

Biz Diyarbakır'la oynamamız gereken hafta boş geçicez ve o hafta oynanan maç sayısı eşitlenmiş olacak.

Bursaspor'un baskıyı kaldıracağını bende düşünmüyorum. Çünkü bunları anadolu takımları çoğu kez yaşadı. En yakın örneği sivasspor. Fikstür olarakda o kadar süper bi avantaja sahip değiller. Çok açık görüşlüyümdür. :) Önümüzdeki iki maçı kazanalım işin %80'ini halletmiş oluruz bana kalırsa. Yapamayacağımız bişede değil hani. Ama inişli çıkışlı oynamamız birazcık kafalarda soru işareti bırakıyor diyebilirim.

Trabzonspor son birkaç haftadır düşüş yaşıyor. Umarım bu avantajdan bizde yararlanabiliriz. Ama yinede Şenol Güneş ile iyi bi ivme yakalamış bi takım. Bildiğimiz gibi 2010'da hiç yenilmediler. İlk mağlubiyetleri bizden olsun diyelim. :)

Trabzon maçını kesinlikle kazanmalıyız.Puan kaybetme lüksümüz yok.Puan kaybedersek hem Bursa'yla olan fark açılır hem de Fener kazanırsa bizim maça daha ümitli çıkarlar.Kesinllikle şakası olmayan bir maç olacak,Trabzon2u öyle ya da böyle yenmeliyiz.Trabzon ve Fener maçlarından 6 puan çıkarırsak eğer biraz rahatlarız diyorum.

Daha önceden yazdıgım gibi A.Gücü+Ts+Fb Maclarından 9 puan cıkarırsak hersey bizim elimizde olur ve yuzde 90 sampiyon oluruz ama 7 puan cıkartırsak kredimizi bitirmiş oluruz.Rakibin puan kaybını beklemeye baslarız

53 puana sahibiz önümüzde bi 27 puanlık bölüm daha var yani şampiyonluk barajının maksimum 75 puan civarı olacagını düşünürsek hala kredimiz var ama bu krediyi bu iki hafta kulanmamız lazım trabzon ve fener maçlarından alınacak 6 puan bursayı da olumsuz yönde etkiler bence.

simsiz-4.jpg

Ligtv'nin sitesinden aldim ben bunu. Bence Diyar - Bursa maci tekrar oynatilir.

İnşallah.

Oynamadan verilmesin.

Adamlar 31 maç yapmış olacaklar Diyarbakır ile oynamazlarsa.

ben hiç sanmıyorum ama inşallah baştan oynanır da öyle alırlarsa alsınlar zaten adamlar birde ankaraspor da hükmen alacaklar bide ondan gelmesin 3 puan

ntvspor'a tahir kum mudur nedir o bağlandı, istihbaratı şu:

Bursa maçı hükmen..

Belediye maçı 1-0 tescil...

İnşallah doğru değildir...

Diyelimki Diyarbakır ligden düşürüldü. oynadı tüm maçlar iptalmı sayılcak yanı rakipler 3 er puanmı alıcak. yoksa. bundan sonrakı rakıplerımı sadece 3 puan alıcak ?

Kalan haftalarda büyük maçlar şampiyonluk yolunda belirleyici olacak eğer onları alırsak bizim diğer takımlar gibi anadolu ekiplerine karşı bir şanssızlığımız yok.

Bu nedenle o maçlardan korkmuyorum..

Trabzonspor, Fener, Bursa maçları herşeyi belirler ;)

1 Bursaspor 26 18 4 4 54 21 33 58

2 Galatasaray 25 16 5 4 51 26 25 53

3 Fenerbahçe 26 16 4 6 49 27 22 52

4 Beşiktaş 25 15 6 4 34 15 19 51

Ankaraspor maçları ve Bursaspor'un hükmen muhtemelen kazanacağı puanlar sonucu ortaya çıkan gerçek puan tablosu şu an bu durumda..Bursa çok avantajlı gibi gözüküyor ama Trabzon ve feneri yenersek yüzde 99 şampiyonuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt