2009-2010 Sezonu | 64 Puan, 3. Olduk !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Biten 24, Kalan 10; 50 Puan, Maç Fazlasıyla Lideriz

inşallah sadece maç fazlası kısmı kaldırılır :(

Hakem hatalarının su ana kadar artısı eksisi birbirine denktir.Bence bahane bu olmamalı 10 kişi Kayseriyi bile yenemedik kimi yeniceğiz deplasmanda merak ediyorum.Şampiyon olamazsak hiç üzülmem çünkü gercekten hak etmedik şu ana kadar ama fener olursa kahrımdan ölürüm onlarında hakkı değil.

Senin mantığına göre kimse haketmiyor o zaman..Bursa dersen kendi evlerinde fenere yenilip Trabzon'la berabere kaldılar. Kötü zamanda yakaladıkları büyükleri son dakika golleriyle yenerek bir yerlere geldiler..Bu sene bir takım hakediyorsa şampiyonluğu emin ol o Galatasaray'dır. Açıp bir ligde oynadığımız maçları incelersen kazanmamız gereken maçları kazandığımızı, puan kaybedebileceğimiz maçlarda ise puan kaybettiğimizi görürsün. Kayseri, Beşiktaş, fener, Eskişehir, Bursa gibi deplasmanlardan sezon boyunca sadece 1 veya 2 takım galibiyetle çıkabiliyor. Yanına daha önceden galibiyet yazdığımız maçların ise tamamını kazanmışız 1-2 ufak kaza dışında. Bu takım şampiyon olacaktır merak etme..

Senin mantığına göre kimse haketmiyor o zaman..Bursa dersen kendi evlerinde fenere yenilip Trabzon'la berabere kaldılar. Kötü zamanda yakaladıkları büyükleri son dakika golleriyle yenerek bir yerlere geldiler..Bu sene bir takım hakediyorsa şampiyonluğu emin ol o Galatasaray'dır. Açıp bir ligde oynadığımız maçları incelersen kazanmamız gereken maçları kazandığımızı, puan kaybedebileceğimiz maçlarda ise puan kaybettiğimizi görürsün. Kayseri, Beşiktaş, fener, Eskişehir, Bursa gibi deplasmanlardan sezon boyunca sadece 1 veya 2 takım galibiyetle çıkabiliyor. Yanına daha önceden galibiyet yazdığımız maçların ise tamamını kazanmışız 1-2 ufak kaza dışında. Bu takım şampiyon olacaktır merak etme..

3 tane amiyende kazanabileceğimiz maçta puan kaybettik bu konuda haklısın peki kaçtane kaybedebileceğimiz maçta 3 puan kazandık? diyarbakır deplasmanı,antalya deplasman,inönüde 3 puanda alabilirdik 0 puanda,denizli deplasmanı,amiyende gençler maçı hep ite kaka ve şans yardımıylada kazandık.,Sen hangi maçı rahat seyredebiliyosun?ben hiçbir maçı rahat seyredemiyorum

Benim aklıma takılan nokta şu. Eskiden 2-0'lardan gelip ne maçlar alırdık. Bir ara Galatasaray'la berabere kalmak için 3, galip gelmek için 4 gol atmak lazım falan diyorlardı. Çok uzun zamandır geriden gelip maç aldığımızı hatırlamıyorum. Hep öne geçiyoruz, gol yiyoruz, sonra yeniyoruz ya da berabere kalıyoruz. Ya da gol yiyoruz ve çıkaramıyoruz. Kesinlikle ilk golü atan biz olmalıyız, geriden gelme özelliğimizi kaybettik. Bu yüzden rölantide başlamamızı anlamıyorum, nasılsa yiyoruz bir şekilde, ilk dakikadan itibaren saldırsak acaba daha çok gol atmaz mıydık şimdiye kadar?

BÇok uzun zamandır geriden gelip maç aldığımızı hatırlamıyorum.

Ciddi misin?

Kasımpaşa maçı 1-0 dan 1-3, Diyarbakırspor maçı 1-0dan 1-2, Antalyaspor maçı 2-0dan 2-3. Bu üç maçın bir başka ortak özelligi ise deplasman olmaları.

Antalya, Kasımpaşa ve Diyarbakır'a da geriden gel bir zahmet. Dibe vurmuş takımlardan bahsediyorsun.

Benim anlatmaya çalıştığım, kritik maçlarda geriden gelemeyişlerimiz. Fenerbahçe, Bursa, Ankaragücü, Eskişehir maçları mesela. Antalya'daki kupa maçı mesela. Ona bakarsan Atletico deplasmanında da geriden geldik, buradaki maçta gelir gibi olduk ne kazandık? Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti veya Hırvatistan maçlarındaki geri gelişlerinden bahsediyorum. Herşeyi değiştiren, avantaj sağlayan, işe yarayan geri dönüşlerden bahsediyorum.

Ya Alkan çevirip dolandırıp nereye varmaya çalışıyorsun. Önce geri döndügümüz maç olmadı dedin sonra onlara geri gel bir zahmet ben önemli maçlarda gelmemiz lazım diyorum dedin.

Saydıgın 4 maçtan 2'sinde geri gelemedik. Bursa ve Eskişehir. İki maçta da kötü oynadık ve deplasmanda oldugumuzdan dolayı kendimize de gelemedik, ve dedigin gibi geri gelemedik. Fenerbahçe maçında 2-1 yaptık ondan sonra 10 kişi kaldık. Ankaragücü maçında 89. 90. ve 90+3. dakikalarda gol yedik. Nasıl dönecegiz oralardan çok pardon?

Kızılcak şey var kızılmayacak şey var. Bunla beraber evimizde 12 maç oynadık 9 galibiyet 3 beraberlik. Eskişehir beraberligi, klasik Eskişehir maçı, yatıp bi gol attılar, Belediye ve Manisasporda 80-90 arasında yedik. Yani iç sahada da geri dönüşe gerek kalmadı.

Bursa nasıl Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında geri dönüyorsa ondan bahsediyorum işte, anlaşılmayacak ne var? Bursa'nın bu kadar yukarıda olmasının sebebi zaten bu iki maç. Kendi sahanda bütün maçları kazanıp veya küme düşecek takımlara karşı bu şekilde kazanarak şampiyon olunmuyor. Şampiyonluk, rakiplerine karşı aynı şeyi yapabilmenden veya kritik haftalarda oynadığın maçlarda inanarak en azından geriden gelip bir puanı kurtarmandan geçiyor. Gerets'in ilk sezonunda nasıl şampiyon olduğumuzu hatırlatırım. İnönü'deki Beşiktaş maçı, Gaziantep maçı, son dakikalarda alınan 3 puanlar, bir puanlar... Şampiyonu bu tür maçlar belirliyor, o saydığın asansör takımlarla yaptığın maçlar değil.

Fenerbahçe Denizli'de geri gelemedi, şampiyonluğu kaybetti, bundan bahsediyorum. Geriden gelme alışkanlığımız, hırsımız yok. Son hafta Gençler maçına kalırsa şampiyonluk, aynı senaryo yaşanmasın.

Bursa 2-0 aldı maçı. Diyarbakır maçını hükmen kazandılar mı, kesinleşti mi o? Eğer öyleyse 52 puanla lider Bursa oluyor.

daha kesinleşmedi ama kesin gibi bişey

Ayıklayın princin taşını RİJ-NESS.

24. Hafta

Takımlar O G B M A Y Av P

1 Galatasaray 24 15 5 4 48 26 22 50

2 Bursaspor 23 15 4 4 46 21 25 49

3 Fenerbahçe 24 15 3 6 46 27 19 48

4 Beşiktaş 23 13 6 4 31 15 16 45

5 Kayserispor 24 12 7 5 36 19 17 43

6 Trabzonspor 24 12 6 6 43 26 17 42

7 Eskişehirspor 24 10 9 5 30 23 7 39

8 İstanbul BŞB 23 10 7 6 30 31 -1 37

9 Gaziantepspor 24 8 8 8 28 26 2 32

10 Gençlerbirliği 24 8 7 9 29 28 1 31

11 Antalyaspor 24 8 6 10 33 30 3 30

12 Kasımpaşa 24 7 7 10 38 42 -4 28

13 Ankaragücü 24 5 11 8 26 28 -2 26

14 Manisaspor 24 5 9 10 20 27 -7 24

15 Sivasspor 24 7 3 14 27 42 -15 24

16 Diyarbakırspor 23 4 9 10 21 33 -12 21

17 Denizlispor 24 4 5 15 19 35 -16 17

18 Ankaraspor 24 0 0 24 0 72 -72 0

Şimdi amele gibi Bursanın puan kaybetmesini bekle Rijkaard.

fikstür mikstür hikaye diyolar o laf bahane,o fenerin mallığı.Bursanın fikstürü çok iyi bizim fikstür de olabiliğince çok kötü,bir anca önce deplasmanlarda maç kazanmaya başlamamız lazım..

Ayrıca halaa fenerin fikstürü bile çok iyi..

Bursa'yı yenmemiz lazım. Hala herşey bizim elimizde. Puan kaybetmesini beklememiz gerekmiyor, Bursa'yı yenersek altımıza alıyoruz zaten.

fikstür mikstür hikaye diyolar o laf bahane,o fenerin mallığı.Bursanın fikstürü çok iyi bizim fikstür de olabiliğince çok kötü,bir anca önce deplasmanlarda maç kazanmaya başlamamız lazım..

Ayrıca halaa fenerin fikstürü bile çok iyi..

Orası öyle. Ama önemli olan dediğim gibi Bursa maçı. Resmen şampiyonluk maçı.

Yahu herkes puan kaybediyor, Bursa da kaybedecek.

Orası öyle. Ama önemli olan dediğim gibi Bursa maçı. Resmen şampiyonluk maçı.

Yahu herkes puan kaybediyor, Bursa da kaybedecek.

o zamana kadar zaten bütün maçlarımızı kazanırsak bursa falan o staddan çıkamaz,önümüzde duramaz o rüzgarla..

Cevap: Biten 24, Kalan 10; 50 Puan, Lideriz

bide bu ankaraspor maçlarından dolayı alınacak 3 puanlarda herkes bursaya fenere 3 puanı veriyor şimdiden tamam dogru oynamadan alacaklar 3 puanı ama unutulmasın fenerin bay geçip 3 puan alacagı hafta içerde diyarbakır ile bursanın bay geçip 3 puan alacagı haftada ise içerde antalya ile oynayacagız o haftalar gelmeden onlara 3 puan yazmak yalnış bekleyelim görelim bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt