Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı
Ha bu arada ben mor almayı planlıyorum,çok hoşuma gitti.
Ha bu arada ben mor almayı planlıyorum,çok hoşuma gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildiğim kadarıyla ülker yazmıcak taraftar formalarında
Arti rijkaard ve baros da kafa buldu,baros hepimiz kaleci olucaz dedi resmen,ayipdir yahu,11 kisiyi bu formalarla dusunsenize,fantazi yapmak istemisler ama o is turuncuyla sinirli,bizim renklerimizin morla alakasi yok,olmaz,olamaz da.fener turkuaz,yesil kullaniyor diyenler hic konusmasin artik.Bu isleri G.Saray becermiyor,becermiyor,o renklere,o armaya yazik.Besiktasin beyaz formasi bile tek basina bu formalardan daha iyi.
![]()
Bence o kadar kötü bir gece olmadı..Aile ortamımızı herkez gördü..Keitaç oktan kaynaşmış..
Beyler koymuşum formasına tasarımına bunlar her sene çıkıyor zaten alın bir tane en beğendiğinizi kulube destek verin!!! Biz lotto gümüş altın rengi forma görmüş taraftarız...
Siz dua edin ezikler gibi formadan dal budak çıkmıyor, büyükler arasında en güzel formalar yine bizimkiler, adidas kötü ise yapacak birşey yok...
kizlardan baska kim ali bu mor formayi ? rezalet yaa....
O iğrenç beyaz formayı da almıştım ben,lotto'nun.2002'de çıkarmışlardı.Üstünde Galatasaray amblemi olsun transparan,dantelli forma da alırım,sorun değil.![]()
Ben alıcam.Erkekim..
Sen zaten pembe kitap da okumazsin..
Eski cag laflari bu erkek-kiz durumlari.Gecin bunlari...
Üzerlerindeki türk telekom yazisida ayrica basit olmus.
Acayip hayal kirikligina ugradim ya.